Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2025 Sohbet Odası
-
@Onurfidan sonuçta biz mülakatta kazandığımız zaman e devlet evrakları vericez ondan orada ne yazıyorsa onu yazmalısın.
-
-
şimdi yarın saat 19:00 da başlıyor mu maceramız diyorsunuz?
-
@debbieLA77 ha gurban ha başlıyor
-
1 yıl sonra herkese tekrardan merhaba.
Arkadaşlar fotoğrafçıların bir çoğu biyometrik vs yanlış çekim yapıyor.Bu sene evde çekilmeyi planlıyorum. Krem rengine benzer bir arkaplan (duvar) sorun yaratır mı?
-
Idphoto programında fotoğrafı ayarlayınca tamam oluyordu değil mi? Denemek için foto yükledim ve kare şeklinde 31 kb olarak indirdi. Yanlış yapmak istemiyorum stres bastı beni

-
@Ballistix Sorun yaratmaz.Düz açık renk olsun. Evde fotoğraf çekme linki
- Arka plan
Fotografin arka fonu mumkunse beyaz olmali, eger beyaz bir yuzey yoksa kirli beyaz ya da acik krem rengi de olabilir. Evinizin varsa beyaz duvarini veya kapisini kullanabilirsiniz, yoksa bir yuzeye beyaz carsaf sabitleyerek kendi arkafonunuzu yaratabilirsiniz. Eger beyaz bir karton ya da beyaz ortu ile sarabileceginiz genis bir yuzey bulabilirseniz, bunu da arka fon olarak kullanabilirsiniz.
-
@debbieLA77 yarın saat 19:00’dan itibaren gelir-gider tablosu, ev lokasyonu bakmaya başlanılır

-
@Yıldıray81 Travel state sayfasındaki photo tool dan da yapabilirsiniz. Photo-tool
-
bu senede düştük hayal kurmalara....
-
@aldaci-0 hangi eyalet uygun ? Taksi ve yemek dağıtımı yapabilir miyiz?
-
@ayvalik10 Bende öyle düşünmüştüm tamamdır hocam teşekkür ederim
-
@selamibasaran Orada uyarı veriyor, fazla sıkıştırılmış diye. Geçen yıl kullandığım fotoyu denedim ve öyle yazdı. Ama videoyu izledim çok açıklayıcı olmuş. Ve yeniden çekmek en mantıklısı
-
@ayvalik10 hahahaha başlasın da bu sefer sonu güzel olsun be gardaş

-
@aldaci-0 hahahahaha oooo onlara hep bakıyorduk ben sanal alışverişler bile yapıyorum ama bir şey var bu sene hiç öyle eskisi gibi değilim geçen sene ve ondan önceki sene başvuruların yapılacağı gün neredeyse gelmiyor diye ağlayacaktım şimdi aaa yarınmış dedim... sadece fotomu özenli çektirdim... eskisi gibi ev bakmıyor eskiden her akşam kahvemi çayımı alıp hayal kurmaya eve gidiyordum bu sene o da yok ama akşama bi walmarta bakarım... sanırım baktıkça daha da sinir oluyorum ondan bakmıyorum burada herşeye pahalı diyoruz orada hayat ucuz ya delirmemek için belki de belki de hayal kırıklıkları sebeptir

-
@Ballistix hayır olmaz
-
@Yıldıray81 standart vesikalık çektir hiç çıktısını alma 1 adet olarak çektir mail attır kendine daha sonra https://tsg.phototool.state.gov/photo yükle sana yapsın 5 saniye de bu kadar basit.
standart vesikalık resim

photoscape açıyorsun yeniden boyutlandır 610 yapıyorsun

ayarlanmış hali

verdiğim siteye koyuyorsun

10 saniye bile sürmüyor
-
@debbieLA77 İlk seferde insanın kalbi çok kırılıyor değil mi :))
İlk başvuruda içimde seçileceğime dair acayip güçlü bir his vardı. Tamam bu iş ya gözüyle bakıyordum. Üstelik kalbim “ saçmalama istersen var mı öyle tekte almak “ diye beni uyarıyor olmasına rağmen.
En çok sonucu görüntülediğimde eşimin beni teselli etmek için “ üzülme ya, hayatta bu da var seneye yine başvurursun “ demesi kalbimi kırmıştı. Aslında bunda kalp kıracak bir şey yok, ama o dakikalarda birisi selam bile verse incinecek durumdaydım zaten. Esen rüzgar bile batıyordu bana. Düşünüyorum bazen, ya acaba yersiz anlamlar mı yüklüyoruz diye, sonra yaşadığımız simülasyonu kendime bi özet geçiyorum ve bakıyorum ki yüklediğimiz anlamlar az bile kalıyor

34 yaşımdayım 4 yaşında çocuğum var ve hayatta kalmayı başardım şu ülkede. Bu neden ile bazen kendime sen Türkiye’de hayatta kalmayı başarmış adamsın olm kendini hafife alma, senin yapamayacağın bir şey yok diyorum :))
Velhasılkelam, umarım bu kez güler be yüzümüz. Çünkü gülsündü artık
-
Merhaba arkadaşlar Green kart için başvuruda bulunacağız ailece bebeğimizin fotoğrafı çekilirken photoshop yapıldı sorun olur mu, bebeğimizi ben tuttum kucağıma oturttum öyle fotoğraf çekildik sonra fotoğrafçı arkadan beni sildi herhangi bir sorun olur mu bilgisi olan var mı arkadaşlar
-
@ayvalik10 Evde 5 kişiyiz kendim duvar önünde çekicem
Teşekkür ederim. Geçen yıl da böyle yaptım ama en boy 900x900 yapmıştım
Benzer Başlıklar
Çevrimiçi Kullanıcılar
118
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k