@ldundar55 Başvurduğunuz gün 21 yaşından gün almamışsa ona göre ekleyin, yanlış beyanda bulunmuyorsunuz.
-
-
Merhabalar,
Su anda Amerika’dayiz. Ben F2, esim de F1 statusunde. Esimin pasaportu suresi bitecegi icin degisti. Yeni pasaportta soyismi degisikligi oldu. Bu durumu okula bildirdik ve yeni soyisimle birlikte I-20’yi guncelleyip gonderdiler imzalamamiz icin.
Bu asamada biz kendimiz USCIS’e bu durumu bildirmeli miyiz? Yoksa zaten onu okul mu yapacak? -
@exclusive yeniden cektirin, fotografla oynamadan, arka zemini degistirmeden ham fotograf versin size.
-
-
@crazycells hocam aylardır bu sorunun cevabını arıyorum lütfen, lise sondayım mülakat tarihine kadar mezun olup diplomamı alırım, başvuruda lise mezunu seçmem doğru olur mu yoksa ds260’ta mı seçmeliyim (19)
-
-
Girne doğumluyum, e-devletten alacagim doğum belgem de girne kktc olarak yazıyor ama mülakatta benden ekstra bir belge talep ederler mi ? KKTC konsolosluğuna sordum, vatandaş olmadığınız için buradan belge alamazsınız minvalinde bir cevap aldım. Yine de hastaneden doğum raporu gibi bir şey almalı mıyım ?
-
Teşekkür ederim bunu dikkate alıp deneyeceğim 🙏
-
Arkadaşlar Mersin, Adana, ve Osmaniye şehirlerinde green card için fotoğraf çekilip kazanan arkadaşlar var mı? Varsa hangi fotoğrafçılarda çekildiniz Green Card için?
-
@deebee Anladım. Açıklamanız için çok teşekkür ederim. Yüreğime su serptiniz. Hem de sayenizde yeni bir bilgi edinmiş oldum.
-
@gucarslan evet kanıtlayabiliyorum işyeri yazısı sgk dökümü maaş bordrosu vs. Cok tesekkur ederim cvbınız için
-
@Kağan-Alp kolye sizinse sorun olmaz.
-
@Selim-Aksoy Maalesef
-
Değerli arkadaşlar,
Başvuru süreci ile ilgili tüm bilgi, yöntem ve kullandığımız taktikleri forumda herkese açık bir şekilde paylaşmış olmamız, ve her ne kadar başvuru yapanlardan belirlenmiş kâr amacı gütmeyen kuruluşlara cüzi bir miktar bağış yapmalarını istesek de, Türkiye'deki kötüleşen ekonomik şartlar nedeniyle bu süreçten kaçınmayı tercih etmemiz sonucunda, Yeşilkart Forum başvuru servisini yavaş yavaş sonlandırma kararı aldık.
Bu yıl başvuru yapacaklara tavsiyemiz, forumda geçen yıl yayınladığımız başvuru videosunu izleyerek formu nasıl dolduracaklarını iyice öğrenmeleri:
Videoda bahsedilen yöntemleri kullanarak başarılı bir şekilde başvurunuzu yapabilir, yine de aklınıza takılan soruları forumdaki uygun başlıklarda sormaya devam edebilirsiniz.
Daha önce yalnızca forumun başvuru servisini kullanmış olan ve bu yıl da bizim aracılığımızla başvuru yapmayı planlayan kişiler için, onları yarı yolda bırakmamak adına bu sene de bağış karşılığında başvurularını yapacağız. Bu kişilere özel olarak detaylı bilgileri e-posta aracılığıyla ilettim.
Bugüne kadar bu servisi kullanmış ve Türkiye'deki kâr amacı gütmeyen kuruluşlara bağışta bulunmuş herkese ayrıca teşekkür ederim.
Başvuru yapacak herkese bol şanslar!
-
@crazycells tamamdır bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim
-
@Özlem-Toraman, içinde söyledi: Greencard başvurusu yaş ve lise diploması
Merhabalar 2025 kazananıyım fakat lise diplomam sorumlu dersim olduğundan suan yok ama haziranda mezun olacagım hazirandan öncede mülakat maili gelcek mulakata diplomasz gitmek durumundaym bu sorun yaratır mı
Mulakat tarihi alin ama mulakata katilmayin, daha once diplomanizi alacaginiz tarihe gore konsolosluktan yeni bir mulakat tarihi isteyin. Surec 30 Eylul'de bitecegi icin vize almaya firsatiniz olacak.
-
Çok teşekkürler hocam..
-
Green Card Çekilişi için evde nasıl fotoğraf çekilir?
-
@ayvalik10 thank you.
-
@Semihmete your welcome amerikaya alışma pratikleri başlamış
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:
ayvalik10
-
@crazycells bu arada bu site de var ancak önce üye olunacak daha sonra resmi yükledikten sonra resmin altında kutuya ingilizce "background white" yazarsan arka resmi beyaz yapıyor fakat daha da beyaz yapması için nasıl bir ingilizce yazılır kontrol edebilir misin. Firefly yapay zekanın photoshop eklentisi.
-
Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı: S selamibasaran
-
ayvalik10 -
ayvalik10 -
ayvalik10
-
@crazycells artık şimdiye kadar ki tüm programları yollarını unutturan yapay zeka ile resmin içinden geçiyor. Sitenin linki
örnek verilen resmi tekrar koyuyorum

Daha sonra linkten bu kısma tıklıyorsun

resim ekleyip indir dediğin zaman indiriyor ancak jpeg olarak indirmiyor png olarak indiriyor bu resmi hiç açmadan hemen diğer kısma tıklıyorsun.

daha sonra resim kalitesi artması için bu tuşa tıklayacaksın

şimdi de ayarlama kısmına geldi

herşey bittimi şimdi gidelim tsg phototool sitesine

-
ayvalik10
-
@ayvalik10 fotoğraf ayarladım sorun yok ancak dpı ayarını yapamadım nasıl yapabilirim
-
@ayvalik10 son paylaşımdaki site çok güzelmiş gerçkten. başka işlerdede kullanılabilir.
Ama şöyle bişey var aklımda. greencardphotocheck.com mesela "Fotoğraf döndürülmüş, deforme ya da fotoğrafta herhangi bir şekilde oynama var mı?" diye bir soru var ya. Bu sitede yaptığımız arka plan değişikliği sizce herhangi bir oynama sınıfına girer mi? -
@avar sen fotoğrafçıya gidip resim çekilsen bile onlar da oynuyor ondan dolayı hiçbir resim oynanmıyor diyemezsin.
-
@Starss sen resmi ayarlamayı tsg phototool ile yaptıysan otomatik yapıyor yoksa photoscape ile yaparsın
-
arkadaşlar oğlumun resmini https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker sitesinden kontrol ettiğimde Background must be light and uniform hatası alıyorum
yardımcı olabilir misiniz rica etsem? -
@Maliyeci çok dibinden çektiniz biraz uzaklaşın bu kadar yakın resim ayarlanmaz. Ondan dolayı olmaz hiç uğraşmayın. Eğer bu resmi fotoğrafçı çektiyse onu arayıp bana bu resmin oynanmamış ham halini vesikalık halini gönderin der misin. Daha sonra ayarlamak 30 saniye sürüyor.
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 ham hali mevcut. yukarda verdiğiniz siteden arka planı silmeyi beceremedim bir türlü.

-
@Maliyeci tsg phototool ile yapıldı başvuru zamanı yüklersin bu resmi kontrol sitelerine koyma çünkü hata verir.

kontrol sitelerinden neden hata alacaksın aşağıdaki sayfa da yazdım
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5562
-
@ayvalik10 sizin düzenediğiniz resmi indirince 29kb olarak iniyor. https://www.imagediamond.com/image-size-increase/ sitesinden de boyutunu arttıramıyorum.
-
@Maliyeci ayarlıyorum tamam
-
@Maliyeci
siz sorun söyleyin biz çözelim
-
@ayvalik10 Çok teşekkür ederim elinize sağlık. Yarın oğlumun doğum günü. Onun şansına başvuruyorum.
-
@Maliyeci ALLAH analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Bahtı hep green kart kazanarak açık olsun.
-
crazycells -
crazycells
-
photo tools sitesinde sürekli şu mesajı alıyorum..."Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1" ne yaptıysam düzeltemedim. çözüm önerisi olan var mıdır
-
@kapıpencere vesikalık ham halini bana mail atar mısın
Benzer Başlıklar
137
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k