Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

@Emre-Kurtulmuş yok hocam iş günü olarak söyledim 🙂 hakkımızda hayırlısı iyi forumlar dilerim ✋🏼

• arkadaslar sizce 15k ne zaman cutoff olur?

• @eray26 Bunu şuanki 2024 verileri ile kestirmek zor. Bu tablo belki size fikir verebilir Screenshot_20230922-120917_Chrome.jpg

• Excel tablosunda case nosu 1900 olan birkisi Ankaradan mülakat almis olarak gözüküyor, doğru mu?bir yanlışlık mı var?

• Yasaklı

@hsn-kartal bende merak ediyorum bilgisi olan varmı ?

• @Prm-oguzhan hemde 17 sinde almiş maili. Hadi hayirlisi...

• Yasaklı

@jtcarlos muhtemelen tablo kaydı ondan öyle gözüküyor

• @jtcarlos kendisi Dublin den aldığı için normal tablo kaydığı için de bir alt gözüküyor

• @symbi0te tüh yaaa

• @Prm-oguzhan Merhaba sizle konuşmuştuk burdan da yazayım belki bilgisi olan arkadaşlar da cevap verebilir.Esim paramedik amerika için maalesef diploma denkliği yokmuş,yanliz söyle bir bilgi edindim, umarım doğrudur 6 aylık bir eğitimle sertifika alıp geçmiş mesleki deneyimide saydirarak hemsire yardımcısı şeklinde saglik sektöründe çalışma imkanı oluyormuş..

• @zge beklentim aralik ayinda current olup ocakta mulakat alabilmek ama galiba ocakta current olup sonra surec devam eder gibi

• @eray26 tabiki tahmin ama şubattan önce cut off olmayiz gibime geliyor.

• @jtcarlos insallah subata kalmaz ya. iyice stress artar o zaman

• @eray26 ne kadar mulakat dagitilacagi strese sokuyor insani, simdi 4500 e kadar dagitilmis olsa laylaylom beklersin.

• ⭐⭐

Felaket tellalı gibi görünmek istemem ama sanırım Ekimi boş geçtiler gibi geliyor. inşallah yanılıyorumdur.

• Yasaklı

@yusufalak bu ay verilecek mülakatlar kasım ayını kapsıyor umarım boş geçmemişlerdir.

• @jtcarlos Ankaraya kimse bel baglamamali bence.o yuzden biran once current olalim. herkese alternatif yollara bakmali

• Yasaklı

@hsn-kartal teşekkürler hocam güzel bir bilgi düşünen arkadaşlar değerlendirebilir ben amerikada sağlık sektöründe olmayı çok düşünmüyorum

• @yusufalak Geçen hafta da visa bültenini türkiye saatiyle akşama doğru açıklamışlardı. Umuyoruz bugünde en kötü ihtimalle akşama doğru açıklanır.

• Yasaklı

@ibrahimhalılll Ekim vize bülteni dediğiniz gibi geçen hafta açıklandı. Kasım bülteni yine Ekim ayının ortalarında açıklanacaktır.

Benzer Başlıklar

• 4655
  • 1673
  • 180
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |