FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
@dpdemir evet bizde hala bekliyoruz babam için (IR5). 13 Nisan’da kalmıştı AP’ye.
-
@asa Maalesef bizler de halen bekliyoruz. Herhangi bir donus alabildiniz mi konsolosluktan?
-
@Valeria-Kaneva Any update?
-
@dpdemir maalesef alamadık
-
@asa Buna uzuldum. Gerci, gelen cevaplar da bilinen seyler oluyor ve bir ilerleme saglamiyor ama en azindan bir dosyaya bakmislardir diyorum cevap gelince.
-
B1/B2 vizesi, Subat 2022 den beri bekliyoruz, 18 ay gecti, birkac haftaya kadar son guncellenme interview tarihi olarak gorunuyordu, simdi o da gorunmuyor. Emaillere hep ayni cevap veriliyor malesef.
-
Merhaba @fayvali görünmüyordan kastınız nedir.
-
@thunder_74 Birkac gun oncesine kadar ceac sitesinde vize durumu gorunmuyordu, cunku pasaport numarasi ozelligi gelmisti, ama duzeldi. Fakat dosya guncellenme tarihi hala ayni, interview tarihi, sonrasinda dosyada guncelleme olmamis, malesef bu soruldugunda da hicbir cevap verilmiyor.
-
Merhaha arkadaşlar . k1 vizesinden AP ye kalan ve hala devam eden varmı aranızda , teşekkür ederim?
-
15 aydırda ben bekliyorum maalesef ve attığımız maillere standart cevaplar veriyorlar herhangi bir bilgi içeren bir cevap yok yani..
-
@aligg vize türünüz ne hocam
-
@aligg vize türünüz nedir
-
@dpdemir
Merhaba!Administrative processing has been finished finally about 1-2 weeks ago, I mailed my passport last Monday and this morning my status changed from "Refused" to "Issued". :)
So I logged in to this forum to check is there any progress with the cases of other people under AP.
Any updates for you?
-
Bu ileti silindi! -
@Valeria-Kaneva I’m happy for you. Finally. I’m still waiting. 😔 Thanks for information. Good luck to you in the USA.
-
@dpdemir Thank you! I hope you will get your visa soon. It's hard to be separated from your family.
-
@Valeria-Kaneva Exactly. It’s very hard for me. Thank you. 🙏🏻
-
merhaba, e1 vizesi görüşmesinde bize mavi renkli bir kağıt verdiler. Görüşme esnasında eksik bir belge olduğuna dair bir bilgi verilmedi. Başvurunuzu detaylı inceleyeceğim, eksik bir belgeniz olursa iletişime geçeceğiz diyerek gönderildik. Pasaportlarımız onlarda kaldı.
Kağıdın üzerinde 221g yazıyor. Ek olarak çevremizdeki kimse mavi bir kağıt almadı. Herkes red/onay ya da sarı kağıt alıyordu. Kağıdın üzerinde ek belge talebi ile alakalı bir metin var. Fakat officer bize bu konu hakkında hiçbir şey demedi. Duruma dair bir fikri olan var mı? Daha önce Mavi kağıt alan var mı? -
@gelecegeyatırımcı Merhaba, pasaportlarin onlarda kalmasi iyi bir sey aslinda. Kisa surede tamamlanacaktir sureciniz diye dusunebiliriz bu durumda. Mavi kagit genelde eksik bir evrak oldugunda veriliyor diye biliyorum. Size verilen kagidin uzerinde herhangi bir isaret vs. var mi?
Ornegin, bana sari kagit verildi. Administrative processing kismina tik attilar. Bu sebeple Ap surecindeyim. Baska bir neden, eksik evrak vs. yok.
-
@dpdemir Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Orada beklerken diğer insanları izleme fırsatı buldum. Eksik evrakları olduğunda hangi evrakların eksik olduğunu işaretledikleri bir kağıt verip yanında da sarı kağıt verdiler. Bizim officerımız herkesi reddetti bizden önceki. Bize kağıdı verirken oldukça güler yüzlüydü onay vereceğini sanmıştık. Sonra başvurunuzu inceleyeceğim, gerek duyarsam evrak isteyebilirim dedi. Mavi kağıdın üzerinde de eksik belgemiz olduğuna dair bir yazı yazıyor fakat officerımız bu konuda bir şey söylemedi. İşaret de yok...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum