@bionicks bilgilendirme icin tesekkurler. Normalde islem sureclerini gorebilmek icin suradan bakmak gerekiyordu:
https://egov.uscis.gov/processing-times/
Ama direkt hesaplardan bu bilgilere erisim kolaylik saglamis olacak.
Konu güncel olmadığından tekrar bir canlandırmak istedim fiziki greencard elimde 2029 expiry date. I-407 doldurdum nereye göndereceğim konusunda yardım rica ediyorum ve kartı iade verip vize başvurusu yapmak istiyorum cevaplarınız için teşekkür ederim.
@Subutay Aşağıdaki başlıktan takip edebilirsiniz. Bence başvurunuzu yapın, sanki süreç biraz hızlandı gibi. 4-5 yıla düşebilir.
@hgns case status online kısmından receipt numberınız ile sorgulatabilirsiniz
@arifokdc Amerika dan ayrılıṣ tarihiniz tam olarak ne zaman? gün ve ay ? sormamdaki amaç Abd ye ilk giriṣinizde bir mühür basıyorlar pasaportunuza,onun da süresi tam bir yıl geçerli.
Herkese merhaba 2012-2015 arası eşimin işi dolasıyla Mısırda yaşadık. Şimdi vize için Mısırdan adli sicil belgesi istiyorlar. Daha önce Mısır dan bu belgeyi temin eden var mı? Türkiyeden nasıl alabiliriz?
@EfeNevada yeni fmcsa kuraliymis ogrendik ne yazik ki 10 years physical green card gerekiyor extension letteri artik kabul etmiyorlar
NA yazdım , sıfırları kaldırıp yazdım ama Your search did not return any data. sonucunu alıyorum.
@Dilara-Korkmaz ben Aralık 2025’te pasaportumun bitiş süresine 3 ay kala gittim ve girişte bu konuyla ilgili herhangi bir sorun yaşamadım.
J1 vizesi, kabul mektubumun süresinin dolacak olmasına rağmen bu cevabı aldım
Merhaba , benim çocugum eb3 vizem onaylandıktan sonra doğdu ve biz gerekli belgelerle vize muafiyetinden yararlanarak giriş yaptık ABD ye , I181 formu doldurdular , pasaportuna. I 551 damgası bastılar ve başka bir şey yapmama gerek olmadığını greencardın adresime yollanacağını söylediler ancak elimde bir Alien number yok ve greencardı takip edemiyorum . Daha önce bunu yaşayan birileri varsa bilgilendirirse çok sevinirim
@apexcruel evet ayri hesap acip tamamladik. Ekleme kismi yoktu 😞
@capon
30 gunu gecmisti. 14 yasina bastiktan 3-4 ay sonra basvurmustuk.
Eger 30 gunu gecmis ise 'None of above" secenegini secip fee odeyerek basvuru yapilmasi gerekiyormus.
Dun yapilan haberlere ve Trump yonetiminden edinilen bilgilere gore, gocmenlik ve calisma izinlerinde sponsor olanlarin yukumluluklerinin daha detayli incelenecegi ve sponsor olunan kisiler eger public assistance kullanirlarsa, bunun sorumlusunun sponsorlar olacagi ve kendilerine gerekli hukuki ve maddi olarak cezalar uygulanacagi vurgulandi.
Aslinda, bu durum zaten USCIS kanunlarinda var ama fiilen cok uygulanmiyordu. Trump yonetimi bunu incelemeye alacagini ve uygulayacagini vurguladi.
@crazycells Combo Kart nedir? Nasıl alınır? Teşekkürler.
@Muhammet-Talha-KÜÇÜK internette çokça detaylı örneklerini bulabilrisiniz.
kısaca;
bütün kişisel bilgilerinizi
yapacağınız işin detaylarını
saatlik ücret bilgilerini
çalışma süresini
bunun dışında yan haklarını (sağlık sigortası, barınma vb)
içermesi yeterlidir.
Merhaba,
Temmuz 2024 tarihinde Amerika'ya giris yaptik ve Green Cart'larimizi aldik. Kizim Turkiye"de universite okudugu icin Agustos 2024 tarihinde Re-Entry basvurumuzu yaptik. basvurumuz isleme alindi ve Eylul 20024 tarihinde parmak izi ve biyometrik girislerimiz yapildi. (Re -entry permiti Ankara Elciliginden almak istedigimizi bildirdik). Kizim 17 eylulde 2024 tarihinde Turkiye' ye okula devam etmek icin donus yapti. Ogrendigim kadariyla permitin elemize gecmesi 6 ay ile 1,5 yil arasinda degisiyormus. Ogrenmek istedigim; permit elimize ulasana kadar kizim her 6 ay'da bir giris cikis yapmali mi yoksa permit geldikten sonra gelse olurmu? Yani biyometrigi verdikten sonra evrak elimize gecene kadar her 6 ayda bir giris cikis yapmalimiyiz, yapmasakta olurmu?
Klavyem ingilizce klavye oldugu icin Turkce harfleri yazamadim, ozur dilerim. Umarim anlasilmis olmustur yazdiklarim. Simdiden cevabiniz icin tesekkur ederim.
merhaba arkadaşlar benim kadar bekleyen (20 ay) kaldı mı acaba grupta. Umarım en kısa sürede sonuca kavuşuruz.
@thunder_74 Ben de merak ediyorum bunu. Sanirim en uzun sizin sureciniz su an. Ben de 4.aya ilerliyorum. Benden once de bir arkadasimizin babasi vardi sanirim. Gocmen vizeleri icinde su an en uzun bekleyen o, yanilmiyorsam. Insallah hepimiz en kisa surede guzel haberler alalim.
@thunder_74 6. Ay dolduğunda açılabilen bir dava vardı (ismini hatırlayamadım )ve en geç 40 günde sonuçlanıyordu, bunu düşündünüz mü hiç ? Ve mail attığınızda cevap alabiliyor musunuz? Eğer alıyorsanız Cevapları ne şekilde oluyor ? Çok soru sordum üzgünüm
️
@hulyarslan b1/b2 için dava açmanın anlamı yok. Bahsettiniz mandamus davası, özellikle göçmen vizeleri ve turist vizesi dışındaki göçmen olmayan vizeler için. Her email ile sorduğumda cevap yazıyorlar - işlemler devam ediyor, sonuçlanması için çalışıldığından emin olun, hızlandırmak için bir yetkileri olmadığı, sonuç gelir gelmez size bildireceğiz vb.
@thunder_74 çok uzun süredir bekliyorsunuz
umarım bir an önce hepimiz sona geliriz 
@dpdemir evet bizde hala bekliyoruz babam için (IR5). 13 Nisan’da kalmıştı AP’ye.
@asa Maalesef bizler de halen bekliyoruz. Herhangi bir donus alabildiniz mi konsolosluktan?
@Valeria-Kaneva Any update?
@dpdemir maalesef alamadık
@asa Buna uzuldum. Gerci, gelen cevaplar da bilinen seyler oluyor ve bir ilerleme saglamiyor ama en azindan bir dosyaya bakmislardir diyorum cevap gelince.
B1/B2 vizesi, Subat 2022 den beri bekliyoruz, 18 ay gecti, birkac haftaya kadar son guncellenme interview tarihi olarak gorunuyordu, simdi o da gorunmuyor. Emaillere hep ayni cevap veriliyor malesef.
Merhaba @fayvali görünmüyordan kastınız nedir.
@thunder_74 Birkac gun oncesine kadar ceac sitesinde vize durumu gorunmuyordu, cunku pasaport numarasi ozelligi gelmisti, ama duzeldi. Fakat dosya guncellenme tarihi hala ayni, interview tarihi, sonrasinda dosyada guncelleme olmamis, malesef bu soruldugunda da hicbir cevap verilmiyor.
Merhaha arkadaşlar . k1 vizesinden AP ye kalan ve hala devam eden varmı aranızda , teşekkür ederim?
15 aydırda ben bekliyorum maalesef ve attığımız maillere standart cevaplar veriyorlar herhangi bir bilgi içeren bir cevap yok yani..
@aligg vize türünüz ne hocam
@aligg vize türünüz nedir
@dpdemir
Merhaba!
Administrative processing has been finished finally about 1-2 weeks ago, I mailed my passport last Monday and this morning my status changed from "Refused" to "Issued". 
So I logged in to this forum to check is there any progress with the cases of other people under AP.
Any updates for you?
@Valeria-Kaneva I’m happy for you. Finally. I’m still waiting.
Thanks for information. Good luck to you in the USA.
Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum