FY2023 & FY2024 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
@hulyarslan teşekkür ederim. Hangi mail adresine yollamam gerekiyor bilginiz var mı?
-
@Maria-Öz [email protected] adresine mail atıp durumunuz hakkında bilgi isteyebilirsiniz. Umarım hepimizin bu sıkıntılı süreci en kısa zamanda sonuçlanır.
-
@dpdemir teşekkür ederim. Umarım hepimizinki kısa zamanda sonuçlanır.
-
G gucarslan bu başlıktan bahsetti
-
B baran bozdogan bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, sureci sonuclanan var mi aramizda? Benim 3 ay oluyor. Hala bir sonuc yok. Bu arada DV dosyalarinda durum nasil acaba? Onlarin sonuclari geliyor mu? DV’ler bittikten sonra mi acaba bizlerde ilerleme olur? Fikirleri veya bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.
-
@dpdemir bende yok maalesef Deniz hanım :((
-
@hulyarslan biz anneler icin cok daha yorucu oluyor. Bir an once bitsin artik insallah.
-
6 aylık AP sürecimiz dün itibariyle tamamlanmış oldu😍. Göndermemiz gereken belgeler listesinde PTT kaydı var. Bu geçenki AİS kaydımı yoksa tekrar AİS kaydı oluşdurmamız gerekiyormu?
-
@Leyla-Huseynli Gözünüz Aydın. Adınıza çok sevindim. Sorunuzun cevabını henüz tecrübe etmediğim için tam bilemiyorum. Bu başlığın ilk sayfasında anlatılmış ne yapılması gerektiği, isterseniz bir göz atın.
Vize türünüz hangisiydi ve aile olarak mı başvurdunuz? Eğer öyleyse tüm aile mi AP’ye kalmıştı? -
@Leyla-Huseynli tebrikler, 24 Şubat’ta sanırım mülakata girmişsiniz. En son CEAC’de güncelleme tarihiniz neydi hatırlıyor musunuz?
-
@dpdemir
Merhaba,My husband's visa was issued in the middle of July and I am still under administrative processing.
Good luck, I hope you will get your visa soon :)
-
@Valeria-Kaneva Merhaba, I’m sorry to hear that. Good luck to us. 🤞
-
@dpdemir greencarddı bizimkisi. Talihli eşimdi o Ap kaldığı için benimkisini de onaylamamışlardı.
-
@asa merhaba en son 1 ağustostaydı, ama o gün onlara mail atmıştık. Mail atttığımız günler haric hiç güncelleme olmamışdı. Son bir hafta da site çalışmadığı için güncelleme olup olmadığını göremedik.
-
@Leyla-Huseynli Teşekkür ederim cevap için. Hayırlı olsun. Sürecinizin sonuçlanmasına çok sevindim. Darısı en kısa zamanda bana inşallah.
-
CEAC güncellemeleri genelde email gönderdiğiniz ve onların size cevap emaili yazdığı günlerde oluyor. Ben takip ediyorum. Bende hep öyle olmuş. Onları saymazsak asıl en son güncellemem 23 Haziran. O günden beri mailleşme dışında bir güncelleme olmamış.
-
@Leyla-Huseynli Bir sorum daha olacak izninizle; saglik muayenesini yenilemeniz gerekti sanirim. 6 ay gectigi icin. Tekrar muayene oldugunuzda ayni islemler mi yapiliyor? Asilar da oluyor mu yine?
-
@dpdemir evet tekrar aynı işlemler yapıldı, benim hatta keçen sefer kızamık antikorum positif olduğu için aşı yapmamışlardı, artık antikor positif olsa bile aşıyı istiyormuş, o yüzden ek olarak onu da yaptılar
-
@Leyla-Huseynli Tesekkur ederim bilgi icin. Bundan sonrasinda kolayliklar dilerim.
-
24 ağustosta 6 aylık ap durumumuzun bittiğini sağlık raporunu ve pasaportları PTT ile göndermemiz istendi. Bunları yolladıktan 3 gün sonra benim parmak izimin kaybedildiğini ve tekrar ankaraya gelmem gerektiyi söylendi. Yurtdışında olduğum için ancak 5 eylül tarihinde gidib parmak izini verdim. Dün Ceaca girdiyimde vize durumu issued gözüküyordu. Bugün ise haberlerde dün vize kotasının dolduğunu öğrendim. Sizce gerçekden vizem basılmış mı yoksa bu kadar sürecin sonunda yine mi olmadı?😔
-
@Leyla-Huseynli Bence içiniz rahat olsun. CEAC’de “Issued” ise vizeniz basılmıştır. Hayırlı olsun.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum