IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Arkadaşlar merhaba son zamanda mulakat alanlar yazabilirmi kaç ayda mulakat geldi size benim dün nvcye evraklatim yüklendi ocak ayina kadar mulakat cikarmi acaba
-
@Naerys teşekkürler bilgilendirmeler için
-
@yenibasladim muhtemelen görmemiş. Siz yüklediğiniz formatin tersini deneyin. Yani iki sayfayı birleştirip gonderdiyseniz ayrı yüklemeyi deneyin. Bizimki tek sayfaydi ama iki sayfa yükleyen arkadaslar yardımcı olursa daha isabetli olur.
-
@Berkan-Duru Rica ederim. Umarim bu sefer yeterince acik ve tatmin edici olmustur. :)
-
@ecom @yenibasladim Biz iki sayfayi birlestirip yuklemistik, o zaman onaylanmisti. Hatta ilk yorumumu yapmadan once CEAC sisteminden kontrol edip ona gore yazmistim.. :) Soyle de bir durum varmis, bazen bizimkini bu sekilde kabul edip, baskasininkini de farkli bir sekilde kabul edebiliyorlarmis. Ornek verecek olursam; biz ilk Nufus kayit ornegini benim evlilik sonrasi soyadimla yukledik ancak Olaylarda ne zaman, kiminle evlendigim, evlilik oncesi soyadimin ne oldugu falan yaziyordu. Ona ragmen red yemistik. Ancak burada baska bir arkadas evlendikten sonraki soyadiyla belgesini yuklemis ve kabul almis. Ancak o arkadastan da Ingilizce ceviri zorunlu olmamasina ragmen cevrilmis halini yuklemelerini istemisler. Sanirim tamamen denk gelinen memurun ruh haline gore degisiyor.
-
Arkadaşlar merhaba son zamanda mulakat alanlar yazabilirmi kaç ayda mulakat geldi size benim dün nvcye evraklarım yüklendi ocak ayina kadar mulakat cikarmi acaba
-
@Nailaysegul evet, belki de ocak gelmeden görüşmeye girme olasılığınız bile var
-
Selamlar. Abd vatandaşı biriyle türkiyede evlendikten sonra süreç nasıl ilerliyor. Birkac ay sonra türkiyeye gelecek evlenmeden önce belge hazırlamamız gerekiyormu yada gelirken yanında bi belge getirecekmi bi sürü soru işareti
-
@ilkerrr, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Selamlar. Abd vatandaşı biriyle Türkiye'de evlendikten sonra süreç nasıl ilerliyor? Birkac ay sonra Türkiye'ye gelecek evlenmeden önce belge hazırlamamız gerekiyor mu ya da gelirken yanında bi belge getirecekmi bi sürü soru işareti
Nikah işlemleri için belge hazırlamanız lazım ve bazı belgeleri eşinizin kendisiyle getirmesi lazım. İstenilen belgeleri ilgili belediyeyle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz. Sonraki aşamalar için de forumda çok fazla bilgi paylaşımı oldu. Forumu da kontrol edebilirsiniz. Bunların dışında tabii ki en iyi bilgiyi USCIS guidebook'u inceleyerek edinebilirsiniz.
-
@Naerys forumu inceliyorum ama daha bu bilginin yazdığı yere gelemedim 😄
-
@ilkerrr Siz nikahınızı yapın gerisini çözeriz :D
Zaten USCIS başvurusu için evlilik cüzdanının taramaları falan lazım olacak. Bir de bu forumun ilk sayfasında her şey var.. :) -
N Naerys bu başlıktan bahsetti
-
Merhaba, biz görüşme ve vize sürecimizi tamamladık. Onunla ilgili deneyimlerimi de yakın zamanda paylaşacağım.
Şu an pasaportum/vizem elimde ve yakın zamanda Amerika'ya giriş yapıyoruz. Giriş yaparken yanımda neler götürmeliyim? Havaalanında hangi belgeler isteniyor hangi sorular soruluyor bilen var mı?
-
@Nailaysegul Hemen hemen aynı günlerde NVC letter almışız, benden ekstra dosya istediler onu yükledim ve sonucu bekliyorum.. Sonra sanirim ocağa kadar randevu gelir diye düşünüyorum
-
@yenibasladim ay hadi inşallah biz avukatla ilerliyoruz inşallah eksik evrak olmaz hizlica gelir bizede bakalim heyecanla bekliyoruz 😊😊😊
-
@yenibasladim @Nailaysegul arkadaşlar randevu mailleri ne kadar sürede geliyor? Nvc aşamasından sonra.
-
@meryem-b birde imzaya taşımak nasıl yapılıyor
-
@meryem-b Merhaba. Forum’un sağ üst köşesinde “Profil Düzenle” bölümüne girin, “İmza” bölümüne, sürecinizi yazabilirsiniz.
-
@meryem-b Merhabalar, paylaşmış olduğum bağlantı üzerinden nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. 👉🏻 👉🏻👉🏻 ilgili link
-
@yunoxxw teşekkür ederim
-
@cufer teşekkürler ☺️
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum