IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@cufer Merhaba, ben de belgeleri yuklerken baya bi arastirmistim fotograf adi altinda ne istediklerini. Malesef resmi olarak net bir cevap bulamadim. Fotograflar dedigi icin ilk aklima gelen benim de iliski kaniti icin fotograflar olabilecegiydi fakat bulabildigim cevaplarda pasaport fotografi istediklerini gordum. Pasaport fotografi yukledim ve approve ettiler belgeyi.
-
@kadargo Teşekkürler bilgi için 🙏
-
Photographs kısmına ben de kendi fotoğrafımı yükledim NVC aşamasında ve şuan beklemedeyim.
-
Arkadaşlar dosyanız aktif olarak inceleniyor bildirimini ne kadar süre gördünüz? Tahmini nvc aşamasına ne zaman gelir 12 temmuzda bu yazmaya başladı
-
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı herkese şimdiden teşekkür ederim eşim green cardlıyken başvuru yaptık ve 5. Ayda eşim vatandaş oldu ve başvurumuzu güncelledik, merak ettiğim birşey var bizim bu 5 ay çöpe mi gidiyor şimdi :) vatandaş olduğu tarihten itibaren mi 1 senelik süreç başlıyor, aynı şeyi yaşayan arkadaşlar varmı yazarlarsa çok sevinirim
-
@Busra-Akdag Büşra hanim sürecinizi lütfen imzaniza tasiyin ki cevap vermemizi kolaylastirin. Noa1 ne zaman aldınız? Cünkü buna göre değişir. Basvurudan bir ay sonra aktif olarak inceleniyor yazmasiyla bir yıl sonra yazmasi yada ikinci kez bu şekilde guncellenmesi aynı şeyi ifade etmiyor.
-
@Busra-Akdag, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Arkadaşlar bir sorum daha olacaktı herkese şimdiden teşekkür ederim eşim green cardlıyken başvuru yaptık ve 5. Ayda eşim vatandaş oldu ve başvurumuzu güncelledik, merak ettiğim birşey var bizim bu 5 ay çöpe mi gidiyor şimdi :) vatandaş olduğu tarihten itibaren mi 1 senelik süreç başlıyor, aynı şeyi yaşayan arkadaşlar varmı yazarlarsa çok sevinirim
Süre sifirlanmaz sadece hızlanır vize kategoriniz değiştiği için.
-
@ecom merhaba öncelikle teşekkür ederim. burda yeni olduğum için henüz bilmiyorum ama imzaya taşıyacağım birazdan, başvurudan 8 ay sonra böyle olması ne anlama geliyor peki
-
@Naerys cok teşekkürler
-
@Busra-Akdag Kendi tecrubeme ve okudugum bircok deneyime gore; basvurudan sonraki ikinci "Dosya aktif olarak inceleniyor" durumunda uscis online hesabinizin "Documents" tabini kontrol edin. Dosyaniz incelenmis ve "i130 approval notice" yada "RFE notice" oraya konmus olabilir. Orada degilse bile hergun kontrol edin. Dedigim gibi okudugum tecrubeler bu sekildeydi ve ben de ikinci kez "Dosya aktif olarak inceleniyor" update'ini gordugumde, uscis online hesapta approval notice'i bulmustum. Umarim yakin zamanda basvurunuz onaylanir.
-
@Busra-Akdag, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@ecom merhaba öncelikle teşekkür ederim. burda yeni olduğum için henüz bilmiyorum ama imzaya taşıyacağım birazdan, başvurudan 8 ay sonra böyle olması ne anlama geliyor peki
Rica ederim. Imzanizdaki noa2 uscis onayı anlamina geliyor . Siz daha onay almadiniz doğru anladıysam.
Muhtemelen yakında onay alabilirsiniz. Genelde basvurudan uzun süre sonra gelen bu güncellemeden sonra onay alan çok arkadaş oldu. Umarım tahmin ettiğimiz gibi olur. -
..................
-
@ecom çok teşekkürler onay aldıktsn sonraki aşama nvc belge yükleme aşaması oluyor değil mi
-
@emredemirelgeo, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Bugün USCIS aşamasında onayımızı aldık. Darısı bekleyen arkadaşlarımıza.
Tebrikler. Onay Texas SC den mi geldi?
-
@Busra-Akdag işlemleri Amerika içi mi yaptınız?Yani siz Amerikadamısınız?
-
@yasmin982 hayır ben türkiyedeyim eşim amerikada başvuruyu eşim amerikada bir avukat ile birlikte yaptı
-
.............................
-
@Busra-Akdag evet onay alındıktan sonra nvc aşamasına geçip, gerekli evrakları yükledikten sonra dq bekliyorsunuz. Sonrası mülakat beklemek. Umarım hızlı ve sorunsuz sonuca ulaşırsınız.
-
@ecom merhaba, süreci imzaya taşımak ne oluyor? Nerden yapılır? Şimdiden teşekkür ederim cevap için.
-
@Busra-Akdag altı ayda mı NOA2 oldunuz bu sevindirici bir durum hangi ofis
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum