@bernat sevdiğim bir veteriner 2 kedimi 4 senedir kendisine götürür getiririm , fakat böyle sallamasyon bir bilgi vermesi beni çok üzdü , aslında thy tarafını aradım işte british cinsi kedim var uçuşa dahil olması için ne yapmam gerekiyor diye 10 müşteri temsilcisinin 6 tanesi titrasyon diyip geri kalanı titrasyon demedi , hadi veteriner koparmaya çalışıyor, arkadaş günde kaç tane abd uçuşu gerçekleşiyor , bilmiyor olabilirsiniz yada abd dememe rağmen hadi avrupa anladın
, thy sitesinde zaten titrasyon yazmıyor , şaka gibi müşteri temsilcileri , en güzel cevabı havaalanındaki yer hizmetleri görevlileri verir diye düşündüm ama hiç bir türlü ulaşabileceğim bir telefon numarası bulamadım , amerika gümrük muhafa birimini web sayfasında köpek , kedi vs canlı dostlarımız için tek tek linkler var hangi şartlarda ülkeye giriş yapılabilir , orada zaten kediler için titrasyon belirtilmiyor hepimizin bildiği , 1aydan az 1 yıldan fazla olmayan kuduz aşısı yapıldı yazısı karnesinde , içdış parazit ve seyahet edebilir belgesi ilçe tarımdan alınan , fakat abd gümrük sitesinde şu ifade çok kafa karıştırıcı , havayolu şirketlerinin kendi içerisinde değişkenlik gösteren kuralllar olabilir , bende veteriner titrasyon diyince acaba thy den böyle bir bilgiye sahiptemi bana böyle titrasyon yaptırman gerek cevabı verdi diyorum kendime, üstüne müşteri hizmetlerini arayıp , kimisi titrasyon gerekli , kimisi gerekli değil cevabı verince , benim beynim yandı en sonunda . Ama aramızda titrasyonsuz seyahetini abd tarafına gerçekleştiren arkadaşlarımız olduğununa göre titrasyon , yasaklı ırk olmadıktan sonra kediler için gerekli değil.