IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
@Naerys tebrik ederim :)
-
Mrb, Nvc doc yükleme sürecinde ds-260'ı online yükledim ama maalesef bir çıktısını almadım. Randevu için konsolosluğa gitmeden önce tekrar mı doldurmak gerekiyor ds-260'ı. Birde sağlık raporu için istenen belgeler de Unganlar ds-260 çıktısını istiyor nasıl çözüm bulurum?
-
Bu arada dq olduktan sonra;
Eşim 83 gün oldu randevu tarihi yok henüz- Çocuk 72 gün
- Çocuk 46 gün oldu dq olalı ama ses yok. Amerikan vatandaşıyım
-
@nyden, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
Mrb, Nvc doc yükleme sürecinde ds-260'ı online yükledim ama maalesef bir çıktısını almadım. Randevu için konsolosluğa gitmeden önce tekrar mı doldurmak gerekiyor ds-260'ı. Birde sağlık raporu için istenen belgeler de Unganlar ds-260 çıktısını istiyor nasıl çözüm bulurum?
Merhabalar.. CEAC hesabinizdan ciktilari alabilirsiniz. Ama zaten saglik muayenesi ya da vize gorusmelerinde DS-260 formlari degil, confirmation page'ler isteniyor. Eger onlari aldiysaniz sorun olmaz. Randevu mektuplari icin adina basvuru yapilanlarin birincil ulkelerine bakiliyor. Yani Turk vatandasi dahi olsalar Turkiye'de dogmamislarsa bekleme sureleri uzun oluyor. Ancak genel olarak son zamanlarda her kategoride bi' yogunluk var. Esiniz ve 1. cocuk icin randevu mektubu almis olmaniz lazimdi. Umarim kisa zamanda randevularinizi alirsiniz..
-
@Naerys aydınlattığın için teşekkürler
-
Merhaba, sağlık muayenesinin sonuçlarını fiziksel olarak almaya gerek yok değil mi? @Berkan-Duru bey öyle belirtmişti. Unganların önündeyim şu an ve greencard talihlisi biri fiziksel sonuçları almak için tekrar gelmiş. Bütün planları bozuyor şu an aydınlatırsanız sevinirim :D
-
@Samet-Ünlü merhabalar, sekretere sorun size işlemleriniz dijital olarak takip ediliyor derse eğer almanıza gerek yok, yarın akşama emİl gelir onun çıktısını alırsınız.
-
@ynsmry, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@Samet-Ünlü merhabalar, sekretere sorun size işlemleriniz dijital olarak takip ediliyor derse eğer almanıza gerek yok, yarın akşama emİl gelir onun çıktısını alırsınız.
Teşekkürler boş bi anını yakalarsam soracağım. Pazartesileri çok kalabalık oluyor anlaşılan bekleme salonunda 30 kişi var :D
-
@Samet-Ünlü rica ederim, sizin belgeleri aldıysa eğer ödemeyi yaparken sorun yardımcı oluyorlar
-
@Samet-Ünlü merhaba, hayir ben özellikle sormuştum fiziksel sonuçları alacak ve görüşmeye götürecek miyim diye ama hayır herşey elektronik dediler. Daha sonra mailinize saglik sonuclari gelecek ve onu yazdırıp ABD girisinde ibraz edersiniz dendi.
-
@Samet-Ünlü sizin sonuclarinizi konsolosluga dijital olarak gonderiyorlar
-
NVC aşamasında marriage certificate istiyor. vukuatlı nüfus kayıt örneği yüklesem orada evli olduğum yazıyor zaten o yetiyor mu? Ayrica adli sicil kaydi vs gibi belgeleri türkce yüklesem yetiyor mu? ekstra belge yüklemem gerekse nasil yükleyebiliyorum? tesekkür ederim
-
Dq olduktan sonra 85. günde görüşme tarihimizi aldık , bi stres bitti diğeri başlıyor :)
-
31 ekim saat 08:00
-
@yenibasladim, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
NVC aşamasında marriage certificate istiyor. vukuatlı nüfus kayıt örneği yüklesem orada evli olduğum yazıyor zaten o yetiyor mu? Ayrica adli sicil kaydi vs gibi belgeleri türkce yüklesem yetiyor mu? ekstra belge yüklemem gerekse nasil yükleyebiliyorum? tesekkür ederim
Vukuatlı nüfus kayıt örneğini zaten doğum belgesi olarak yüklemeniz lazım. Aile kaydınızla birlikte yükleyin. Sorun çıkmasın. Evlilik belgesi olarak orijinal belgenin ilk sayfasının taramasını yükleyin. Belgelerin hepsi Türkçe olabilir. Fazladan belge yüklemek için de aşağıda yer var, oradan yükleyebilirsiniz. Belgelerinizi 90 derece döndürülmüş şekilde yükleyin. Örneğin; nüfus kayıt örneği yataydır, onu dikey şekilde yüklemeyin. Adli sicil kaydı dikey belgedir, yatay yüklemeyin. Biz o konuda red yemiştik. Boşuna zaman kaybı.
Edit: Evlilik belgesinin mühürlü sayfalarını yüklemişiz. Siz de öyle yapabilirsiniz. Kusura bakmayın biraz eksik bilgi olmuş yukarıda ama neyseki @ecom arkadaşımız tamamlamış bilgiyi.. :smiling_face_with_smiling_eyes:
-
Arkadaşlar merhabalar bugün mülakatım vardı, eşimin eski boşanma kağıdı elimdeydi ama mülakatı yapan kişi ismini göremedi, en üstte yazıyordu adı . Tekrar belge yükleyin hemen yüklerseniz perşembe günü onaylanır dedi. Belgeyi nereye yüklememiz gerekir?
-
@ynsmry Alakasız bir soru olacak ama mülakatı yapan görevli sarışın, gözlüklü olan beyfendi miydi? Bir de, bilenler cevap yazsa daha iyi olur ancak CEAC sistemine yüklemeniz lazım sanırım. Yani teknik olarak belge yükleyecek başka yer yok.
-
Merhaba, bugün eşime Ankara’da görüşme için email geldi!
October 31 e tarih verdiler. DQ tarihi August 30,2022 idi. Uzun sürmesinin sebebi Foreign State od Chargeability si Fransa olması. Yani TC vatandaşı fakat yurt dışında doğduğu için vize mülakat sırası farklı ilerledi. Bu bilgilerin bu durumda vize bekleyen kişilere yardımcı olması için bu şekilde açıklamaları yazdım.
-
@Naerys evet ya oydu :( moralim çok bozuldu, ismi gayet yazıyor kağıtta :(
-
@ynsmry, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
@Naerys evet ya oydu :( moralim çok bozuldu, ismi gayet yazıyor kağıtta :(
Ya o adam benimle beraber olanlara da sıkıntı çıkardı. Üzüldüm gerçekten sizin için. Hayırlısı olsun. İnşallah kısa zamanda onaylanır. :sad_but_relieved_face:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum