[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Perihan-0, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu Deneyiminizi keyifle okudum.Amerika'daki hayatınızda sağlık, huzur ve bol kazanç dilerim.
Çok çok teşekkür ederiz. Darısı sizlerin başına.
-
@yigitberberoglu vizeniz hayırlı olsun Amerika'daki hayatınızda bol şans :)
-
@bloom123 Teşekkürler, mülakat deneyiminizi okumak dileğiyle. Mülakatınızda başarılar diliyorum 🙏
-
@Perihan-0, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu Bizimde Florida'da gösterdiğimiz bir adres vardı fakat adresin sahibi kişi telefonlara dönüş yapmiyor(uzaktan akraba) yeni adresi güncellerken mülakatı yapan memurami verdiğiniz yeni adresi? Detayli bilgi verebilir misiniz rica etsem?
Ben de Florida’da bir adres göstermiştim ilk formu doldururken ama sonrasında Texas,Houston’da bir adres beyan ettim.
Yeni adresi güncellerken mülakattan önce evraklarımızı teslim aşamasında belirttim yeni adresi.
Ancak bildiğim kadarı ile Amerika’ya ilk giriş yaparken bile adresi güncelleme şansınız bulunuyor. Siz yine de bir aksilik yaşamamak için evraklarınızı teslim ederken ds260 formundaki adresi güncellemek istediğinizi mülakat öncesi evrak tesliminde belirtin.
-
Sayın @yigitberberoglu vizeniz hayırlı olsun.
-
@SeyfettinB, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@yigitberberoglu vizeniz hayırlı olsun Amerika'daki hayatınızda bol şans :)
Çok teşekkür ederiz. Size de hayırlı uğurlu olsun yeni hayatınız :)
-
@bloom123, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
Sayın @yigitberberoglu vizeniz hayırlı olsun.
Darısı sizin başınıza , umarım siz de sorunsuz bir şekilde vizenize kavuşursunuz.
-
@yigitberberoglu çok teşekkür ediyorum.
-
@yigitberberoglu iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
-
@fahri26 çok teşekkür ederim umarım siz de bu sevinci yaşarsınız
-
@ayse-dogan Hayırlı olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.
-
@korkmazunal Bankada ne kadar birikim göstermem gereken diyen arkadaşlar için güzel bir deneyim olmuş. 15.000 Usd'de vizesini alıyor 4.500 usd'de vizesini alıyor. Vizeniz hayırlı olsun.
-
@Darwin çok tebrikler, yolunuz açık olsun ve bundan sonrasında şansınız bol olsun
-
@bernat çok teşekkür ederim sizlere de Amerika’da bol şanslar
-
@yigitberberoglu tebrikler yeni yaşantınızda başarılar darısı bizlere 🤲
-
@SeyfettinB tebrikler yeni hayatınızda başarılar. Darısı o kelimeyi duymayı iple çeken bizlere 🤲
-
@misty öncelikle tebrikler
Biz de green kart sonrası evlendik . Sizin konsolosluk eşimi görmemişti dediğiniz siz add applicant diyip eşinizi doldurmuştunuz ancak sonrasında konsolosluk bir tane daha açtı ve yine mi eşinizi doldurdunuz acaba ? -
@fahri26 Teşekkürler, umarim hepimizin hayalleri gercek olur🙏
-
Son mulakat deneyimlerini okurken de cok duygulandim insallah darisi basimiza . sureci tamamlayan herkese yeni hayatlarinda guzellikler
, sureci devam eden herkese de bol sanslar dilemek isterim , forumda kendi adima henuz elimde paylasmam gereken reel bir veri olmadigindan cok da kalabalik yaratmamak adina su an sessiz takipteyim ama herkese cok tesekkur ederim . Hala kocaman soru isaretlerim de olsa surecle alakali ,ilk gun buradaki sorularim ve bugun durdugum yer arasinda daglar kadar fark var .
Cok tesekkur etmek istedim bir kez daha -
@yigitberberoglu tebrikler , bol sans
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum