[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eipeksen Merhaba. Öncelikle bilgilerinizi imzanıza taşımanız istenicektir sizden. İkinci olarak DV2023 resmi olarak 30 eylülde bitiyo gibi görünsede malesef şuan için de bitti gibi bişe. Teknik olarak yine de dosya taşımak için şansınız devam etmekte. Forumda dosya taşıma diye araştırma yapabilirsiniz
-
@eipeksen merhabalar. sanırım forumla yeni tanıştınız yada yeni aktiv olarak takip etmeye başladınız.
Her iki durumda da çok geç kaldığınızı belirtmek isterim. Çünkü DV2023 süreci için Ankara'nın son mülakat dağıtımı yapıldı. Bundan sonra çok büyük bir ihtimal DV2023 için dağıtım yapılmayacaktır. Ankara DV2024 sürecini bu ay resmen DV2024 kazananlarına mülakat dağıtımı yaparak başlatmış oldu. Şimdi sizin yapabileceğiniz dosya taşıma için diğer ülkelerdeki ABD konsolosluklarına mail atmanız. Ancak bunun için de çok geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü bu sene ABD konsoloslukların performansı çok iyi olduğu için genel DV kotası dolmak üzere hatta ready dosyalarından sırada mülakata hazır bekleyen binlerce dosya var. Bunun için dosya taşımak içinde pek şans kaldığını söyleyemeyiz. -
@rebul59, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@korkmazunal yarınki mülakatınizda bol sans umarım kabul ederler sorunsuz alırsınız vizenizi
Teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz alırız vizeyi.
-
@eipeksen merhabalar ilk olarak, sürecinize imzanızı ekleyin.
-
Ben şu an tır şoförlüğü yapıyorum. Avrupa türkiye çalışıyorum. Mülakatta artısı olur mu acaba pasaport giriş çıkış damgaları. 4 tane avrupa vizesi mevcut 1 fransa 3 hollanda(1'i aktif yemi vize)
-
@korkmazunal Yaptiginiz isin mulakatla bir ilgisi yok, sadece nukleer ve kimya bilimleri ve askeriyeyle ilgiliyse o baska bir durum.
-
@lumos, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@korkmazunal Yaptiginiz isin mulakatla bir ilgisi yok, sadece nukleer ve kimya bilimleri ve askeriyeyle ilgiliyse o baska bir durum.
Açıkçası bilemiyorum ama çok şükür mülakatım çok güzel geçti ve vizem onaylandı bugün itibariyle
-
@lumos merhaba, yazdığınız mesleklerin nasıl bir avantajı olabiliyor? Asıl talihli eşim, fakat ben nükleer fizikçiyim. Bizi etkileyen bir durum söz konusu mu?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. -
@korkmazunal Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşamınızda bol şans dilerim
-
@Kubra-me DS-260 formunda bir takim sorularin cevabi evet olabilecegi icin degisklikler ve mulakatta sorular gelebilir. Bir farkliligi yok, ben arkadasa ornek olarak soyledim sadece. Mesela atesli silah egitimi almis olmak da degisiklikler olusturmakta... Spesifik bir durum yoktur. DV'nin gozunde herkes iyi kotu esit.
-
Arkadaşlar son zamanlarda dosyasını taşıyan oldumu.
-
@Gül-Kazancioğlu bir süredir olumlu bilgi paylaşımı yapan olmadı dosya taşımayla ilgili. Gelen geri bildirimler olumsuz yönde hep KCCnin DV23 planlamasını bitirdiği yönünde hatta
-
@Emre-Kurtulmuş bey hayirlisi olsun hakkimiza son ana kadar şansımızı deneyeceğiz.
-
@Emre-Kurtulmuş @Gül-Kazancioğlu son aldığım 2 mail artık mülakat verilmeyeceğini söylüyor. Hatta eylülde mülakata girecekler için vizeler biterse vize alamayabilirler diye bir mailde geldi.
Mülakata girecek olanlara vize bitti kalmadı diye bilirlermi ?
Dear Sir,Thank you for contacting us.
Your DV case is still at the KCC. Unfortunately, Warsaw is not able to accommodate your request for transfer. We have a big workload of new and pending DV cases to process in August and September. We were also warned that the DV visa numbers are quickly running out and additional numbers for our EU region may not be available to applicants in September.
We are sorry we do not have better news for you today
-
Merhaba, bu hafta dosya taşıma için olumsuz dönüş yapan konsolosluklar Barbados Kazakistan, Tiran, Zambiya dır. Diğerlerinde henüz cevap bile alamadık.
KCC mail ileterek dosya durumumuzu öğrenmek istedik. Dosyanın hazır ve aktif olduğunu bilgisini iletmişler. Maalesef mülakat ile ilgili yardımcı olmuyorlar.
Sürenin de bitmesine az kaldı. Geçen sene Eylül ayında mülakat alanlar oldu ama bu sene sanki hiç umut yok gibi duruyor.
Sürecin başından beri hiç umutsuzluğa kapılmadım ama zaman yaklaştıkça ve konsoloslukların olumsuz dönüş yapmalarını görünce artık durumu kabul etmem gerekiyor mu diye sormuyor değilim.
Umarım Eylül ayı bize tüm güzellikleriyle gelir.
Emek verip çabalayan herkesin hayallerine kavuşmasını diliyorum. -
@Begum inşallah
-
Bu ileti silindi! -
green card teslimat adresimi degistirmek isteyip mulakatta gorevliye yeni adresi vermistim. Sisteme gireriz ama degismeyebilir dediler ve bana verilen sari zarfta eski adres yaziyordu. Bu durumda green card teslimat adresim su anlik eski adrestir degil mi? Amerika'ya giriste yeni adresimi polise tekrar verecegim.
-
@beyzakr Sizin aşamadan sonra yapacağınız en kolay yöntem, yeni adresi US’e girişte polise bildirmek olur.
-
@deep_blue tamam bildirecegim o halde tesekkurler
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum