Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @korkmazunal Benimkide kayıptı okuldan ıslak imzalı yeni bi nüsha almıştım


  • @gucarslan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @korkmazunal sizden karakodlu bir belge talep edeceklerdir.
    mezuniyet belgenizde karakod olacaksa kabul edilir.

    E devlet üzerinden mezuniyet belgeme ulaşamıyorum direkt liseme gidip imzalı kaşeli aldım


  • @zeynomistan, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @korkmazunal Benimkide kayıptı okuldan ıslak imzalı yeni bi nüsha almıştım

    Şahane o zaman. Benimkini de kabul ederler demektir


  • @korkmazunal karekodlu temin etmeye çalışın bir araştırın isterseniz ıslak imzalı kabul etmeyebiliyorlar. yada üniversiteye kayıtlı iseniz kapalı zarfta transkript ve öğrenci belgesi götürsenizde yeterli oluyor

  • lumosL lumos bu başlıktan bahsetti

  • @rebul59, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @korkmazunal karekodlu temin etmeye çalışın bir araştırın isterseniz ıslak imzalı kabul etmeyebiliyorlar. yada üniversiteye kayıtlı iseniz kapalı zarfta transkript ve öğrenci belgesi götürsenizde yeterli oluyor

    Barkodlu maalesef temin edilemiyor. E-devlet üzerinde sadece 2008 ve üstü yıllar var. Ben 2007 mezunuyum. Aslında diplomam üniversitede ancak onu almaya gidemem şu anda. Üniversite kaydım silindi bu arada.


  • @korkmazunal yarınki mülakatınizda bol sans umarım kabul ederler sorunsuz alırsınız vizenizi


  • Arkadaşlar selam, bir kaç kez daha benzer mesajlar attım ancak tatmin edici bir cevap bulamadım, 2023 talihlisiyim case no 15XXX lerde ancak hala mülakat için mail beklemekteyim, konsolosluğa mail attığımda bana mailimizi bekleyin tarzında bir dönüş oldu ancak henüz içeriye kaç binler girdi bilmiyorum ancak sanırım 14K lar eylül ayının ilk haftasına görüşme almışlar, 30 eylül e kadar görüşme 15K ları bulur mu emin değilim ancak rakamlardan da bihaberim açıkçası, bilgisi olan varsa bana forumdan dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.


  • @eipeksen Merhaba. Öncelikle bilgilerinizi imzanıza taşımanız istenicektir sizden. İkinci olarak DV2023 resmi olarak 30 eylülde bitiyo gibi görünsede malesef şuan için de bitti gibi bişe. Teknik olarak yine de dosya taşımak için şansınız devam etmekte. Forumda dosya taşıma diye araştırma yapabilirsiniz


  • @eipeksen merhabalar. sanırım forumla yeni tanıştınız yada yeni aktiv olarak takip etmeye başladınız.
    Her iki durumda da çok geç kaldığınızı belirtmek isterim. Çünkü DV2023 süreci için Ankara'nın son mülakat dağıtımı yapıldı. Bundan sonra çok büyük bir ihtimal DV2023 için dağıtım yapılmayacaktır. Ankara DV2024 sürecini bu ay resmen DV2024 kazananlarına mülakat dağıtımı yaparak başlatmış oldu. Şimdi sizin yapabileceğiniz dosya taşıma için diğer ülkelerdeki ABD konsolosluklarına mail atmanız. Ancak bunun için de çok geç kalmış olabilirsiniz. Çünkü bu sene ABD konsoloslukların performansı çok iyi olduğu için genel DV kotası dolmak üzere hatta ready dosyalarından sırada mülakata hazır bekleyen binlerce dosya var. Bunun için dosya taşımak içinde pek şans kaldığını söyleyemeyiz.


  • @rebul59, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @korkmazunal yarınki mülakatınizda bol sans umarım kabul ederler sorunsuz alırsınız vizenizi

    Teşekkür ederim. İnşallah sorunsuz alırız vizeyi.



  • Ben şu an tır şoförlüğü yapıyorum. Avrupa türkiye çalışıyorum. Mülakatta artısı olur mu acaba pasaport giriş çıkış damgaları. 4 tane avrupa vizesi mevcut 1 fransa 3 hollanda(1'i aktif yemi vize)

  • ⭐⭐⭐

    @korkmazunal Yaptiginiz isin mulakatla bir ilgisi yok, sadece nukleer ve kimya bilimleri ve askeriyeyle ilgiliyse o baska bir durum.


  • @lumos, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @korkmazunal Yaptiginiz isin mulakatla bir ilgisi yok, sadece nukleer ve kimya bilimleri ve askeriyeyle ilgiliyse o baska bir durum.

    Açıkçası bilemiyorum ama çok şükür mülakatım çok güzel geçti ve vizem onaylandı bugün itibariyle


  • @lumos merhaba, yazdığınız mesleklerin nasıl bir avantajı olabiliyor? Asıl talihli eşim, fakat ben nükleer fizikçiyim. Bizi etkileyen bir durum söz konusu mu?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.


  • @korkmazunal Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşamınızda bol şans dilerim

  • ⭐⭐⭐

    @Kubra-me DS-260 formunda bir takim sorularin cevabi evet olabilecegi icin degisklikler ve mulakatta sorular gelebilir. Bir farkliligi yok, ben arkadasa ornek olarak soyledim sadece. Mesela atesli silah egitimi almis olmak da degisiklikler olusturmakta... Spesifik bir durum yoktur. DV'nin gozunde herkes iyi kotu esit.


  • Arkadaşlar son zamanlarda dosyasını taşıyan oldumu.


  • @Gül-Kazancioğlu bir süredir olumlu bilgi paylaşımı yapan olmadı dosya taşımayla ilgili. Gelen geri bildirimler olumsuz yönde hep KCCnin DV23 planlamasını bitirdiği yönünde hatta


  • @Emre-Kurtulmuş bey hayirlisi olsun hakkimiza son ana kadar şansımızı deneyeceğiz.


Benzer Başlıklar

  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

    Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • Evlilik ile turkiyeden green card başvuru

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card evlilik abd mulakat uscis
    2
    -5 Oy
    2 İleti
    945 Bakış
    crazycellsC
    @akonwerty, içinde söyledi: Evlilik ile turkiyeden green card başvuru amerika vatandasi eşimle Türkiye'de evlendik şuan kendisi Amerika'ya döndü Türkiye'de green carda başvuru prosedüru nasıl işliyor neler sunmaliyiz mulakat da ? https://yesilkartforum.com/forum/topic/297/ir1-cr1-sureci-ve-mulakat-deneyimleri-abd-vatandasi-ile-evlenip-turkiye-de-green-card-almak
  • 0 Oy
    965 İleti
    66k Bakış
    P
    Merhaba, uzun bekleyis sonucunda dun vizemiz onaylandi. Esim ve benim icin sorunsuz gecen bir mulakat oldu, 5-10 dakika arasiydi galiba. Konsolosluk da kalabalik degildi. Bekleyenlere sabirlar diliyorum.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

37

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum