eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
-
@Ashtrem şu andan böyle bir şey söylemek mümkün değil maalesef.
-
@Ashtrem hiç sorun değil. istediğiniz zaman sorularınızı sorabilirsiniz. Şu anda ilan aşamasındalar. Muhtemelen Ekim ayı içinde LC başvuruları yapılacak.
-
@Ashtrem neden ret olduğuna ve sonucun ne olduğuna göre değişir. Şu andan olamamış bir case üzerinde yorum yapmak çok sağlıklı olmaz. Ama elbette sizin Green Card alabilmeniz için her türlü adım atıyor olacağız.
-
@Ashtrem eb3vize ile başlattım
-
@Ashtrem Hayır kardeşim ben J-1 ile çalışmaya gelmiştim sonra bana sponsor olmak istediler
-
@Ashtrem @eb3vize-com cevaplamış zaten. Aynen katılıyorum. Size tavsiyem eb3vize.com üzerinden randevu oluşturup bir görüşme sağlarsanız aklınızdaki tüm soruları cevaplandırırlar.
-
@eb3vize-com bunu yazili olarak sozlesmenizde belirtiyor musunuz ? Kesin olarak calisma alanlarini ,avukatin gorevlerini sizin saglayacaginiz destegin sinirlarini.Cunku yazili olan herseyin taahutu olur ki bir sikinti oldugunda hukuki olarak haklarimiz sakli kalsin
-
@Henry-bloor evet bunların hepsi sözleşmede belirtiliyor.
-
@eb3vize-com o zaman sıkıntı yoktur.Gelen kisilerin hem sizin yapacaklarinizin sinirini hemde basvuranlarin ne kadarlik bir destek alabileceklerini bilmek ve ona gore iliski kurmak onemlidirm.Yoksa beklentiler bawka yere gider hem o hemde siz madur olursunuz yanlis anlamadan dolayi
-
açıkcası bizde başvuranların sonucunu bekliyoruz. olumu olursa kayıt olacağız.
-
@Ashtrem avukatlık firmasını mı soruyorsunuz, yoksa aracı firmayı mı? herhangi bir aracı firma ile çalışmadım
-
Selamlar,
Bu şekilde beklerseniz şöyle bir durum var, bilginiz olması açısından yazayım. Zaten şu an girenler vize bülteninin mevcut durumuna bakıldığında minimum 3 yıl bekleyecek. Sürece dahil olmak için eğer bizim sonuçları beklerseniz vize alabilmeniz muhtemelen 7-10 yılı bulacaktır. Ona göre hesap yapmanızı öneririm.
-
Merhaba,
eşim ve 2 çocuğum için süreci planlıyorum. eş ve çocuklar için ödeme planı nasıl oluyor. vize basılı pasaport elimize geçtiğinde yine 6 ay gibi bir sürede mi amerikaya giriş yapmamız lazım yoksa farklı bir süre var mı ? -
@Fatih-Öztürk, içinde söyledi: eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card
Merhaba,
eşim ve 2 çocuğum için süreci planlıyorum. eş ve çocuklar için ödeme planı nasıl oluyor. vize basılı pasaport elimize geçtiğinde yine 6 ay gibi bir sürede mi amerikaya giriş yapmamız lazım yoksa farklı bir süre var mı ?Merhaba Fatih Bey.
ABD dışından yapılan başvurularda başvuran kişinin toplam ücreti $20.000. Ödemeyi 3 taksit halinde alıyoruz. Sözleşme imzalanınca $5.000, sözleşme imzalandıktan 4 ay sonra $5.000, Çalışma Sertifikası onaylandıktan sonra bu da sözleşme imzalandıktan tahminen yaklaşık 15-16 ay sonra $10.000 olarak ödüyorsunuz. Son ödeme ile birlikte de eş ve çocuklarınızın her biri için $1.345 öderseniz onları da sürece dahil etmiş olursunuz.
Evet EB3 vizesi de bir göçmen vizesi olduğu için vize basıldıktan sonra 6 içinde ABD'ye girmeniz gerekmektedir.
-
Sormak istediğim bir kaç soru var.
-
ortalama şuna başvurdum benim Amerika’ya tam olarak gitmem ortalama süresi
-
iş yerleri ne kadar sürede güncelleniyor bizim ablamız chicagoda oturuyor, 2 kişi başvuracağız chicago veya yakın bir eyalette olması bizim için çok önemli sizce böyle bir iş ilanı gelir mi :))
-
-
Selamlar,
-
2-3 ay job adds (İş İlanı), 6-7 ay PWD (Prevailing Wage Determination), 6-7 ay PERM (Labor Certification), 15 gün I-140 onayı (Premium Processing ile) desek bu süreçlerin toplamı en kötü ihtimalle (eğer işveren audit yani denetime takılmazsa, takılırsa süreç 6 ay daha uzayabilir) 1.5 yıl yapar. Bunlar tamamlandığında bir sorun yoksa da Visa Bulletin'de, Priority Date'inizin (PWD'nin tamamlanıp Labor Certification'a başvuru yapılan tarih) Current olmasını beklersiniz. Buna tam olarak bir tarih vermek zor, işlem yoğunluğuna vs göre değişkenlik gösteriyor. Şu an en son Eylül 2023 bültenine göre, Temmuz 2020'de Labor Certification başvurusunu yapanlarınki Current olmuş durumda. Yani görünürde 3 yılı aşan bir sıra var. Hızlanırmı tahmin etmesi zor. Bu hızda devam ederse ve siz de şu anda PWD başvurusu yeni yapılan bir pozisyon için dahil olursanız vizenizi alabilmenize tahmini önünüzde minimum 3.5 yıl var diyebiliriz.
-
Ben Chicago veya Illinois eyaletinden bir şehirden şu ana kadar bir ilanı ne BDV Solutions'da ne de eb3vize'de görmedim. Açılırsa güzel bir alternatif olabilir, ama bekleyip vakit kaybetmeye değermi sizin kararınız.
-
-
- Herkesin başvurusu kendine özel olduğu için net süreler vermek sağlıklı olmamaktadır. Bu sürece etki eden birçok faktör bulunmaktadır. Mesela Labor Certification başvurusu esnasında audit gelebilir veya Visa Bulletin'da Priority Date beklenebilir.
USCIS ve Department of Labor'ın açıkladığı geçmiş yıllara dair verilerine bakılarak sürecin ortalama 2-3 yıl arasında sürebildiği görülmektedir.
Audit, RFE, Priority Date ve sürece hangi aşamada bizimle başladığınız toplam süreyi etkileyen önemli faktörlerdir.
- Şu an Tennessee eyaletinde açık pozisyonumuz bulunmaktadır. Maalesef Chicago yakınlarında bir pozisyonumuz bulunmuyor. Zaten sadece 1 yıl kalacaksınız. Sonrasında istediğiniz eyalete taşınabilirsiniz.
-
Sayın yetkili,
-Ohio-Canton için başvuru yapanlar şuan 2-3 yıllık sürenin 7 ayını bitirmiş mi oluyor.
-Farklı eyalatte ki wendys veya mcdonalds açılırsa onların işlemleri sıralamaya göremi gidecek?
-Şuan biri size gelse 5bin ilk taksit yerine 10bin dolar verse (fazladan 5.000) verirse Canton grubuna koyarmısnız ?
-veya canton grubunda bir arkadaş hastalandı veya gitmekten vazgeçerse napıyorsunuz?
-Kimlerin ve kaç kişinin başvuruda olduğunu katılımcılar görebilecek mi? -
- evet sürecin 7 aylık kısmını tamamlamışlardır.
- değil 10bin 100bin verseniz de koyamayız çünkü kontenjan kapandı.
- kendisi ile görüşürüz vazgeçme belgelerini imzalatırız sonrasında şu an müşterilerimizden geçmek isteyenlere sorarız. Çünkü kendisi orada tandığı Charleston'da olanlar var. Onlar geçmek isteyebilirler.
- Evet başvuru yapanlar kimlerin başvurduğunu bilmektedirler. Şu an discord kanalındalar ama yakın zamanda panel üzerinde görecekler birbirlerini.
-
@eb3vize-com Discord kanalı kuruldu mu acaba? Kurulduysa beni de alabilir misiniz, haber verilecekti kurulduğunda diye hatırlıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum