Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @deep_blue selam. Dosya taşıma ile ilgili linkleri göremedim. Benimle paylaşırmısınız.

• ⭐⭐

@ertogrl Merhabalar, öncelikle lütfen Vize Surecinizi Imzaniza Tasiyin ve DV2024 Excel 'e giriş yapıp bilgilerinizi DV2024 talihlilerinin süreci takip edebildiği excel'e taşıyın.

DV2023 Mülakat Deneyimleri başlığındaki deneyimleri okuyarak süreç hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Genel anlamda dosya taşımak üzerine DV2023 talihlilerinin yaşamış olduğu birçok deneyim bu başlık altında mevcut.

• @ertogrl Aramaya dosya taşıma yazarsanız geçmiş yıllardan çok fazla deneyim görüceksiniz❤️

• @ertogrl kardeş/abi\beyfendi, birincisi imzanı oluşturmazsan kimse yardımcı olmuyor bu forumda, çünkü seni iyi anlayamıyor, ikincisi aramalarını konsolosluk değiştirme, dosya taşıma, vs. Gibi aratırsan 20-30 sayfa yazı cıkıyor, zamanını ayırıp bakarsan dosya taşımayla ilgili çok deneyim var, ben de çok soru sordum zamanında boş boş, cevabı daha önce yazılmış çok soru sordum, baktım cevaplanmıyor çünkü daha önce cevaplanmış, bu yüzden araştırmaya başladım, sana da tavsiye ederim, sürecini imza olarak yaz öncelikle profiline girip, bol şanslar.

• @MinimalistBey Malesef beklemekten ya da dosya taşımak için çabalamaktan başka çare yok.

• @Revolter teşekkür ederim

• @ertogrl Merhaba, diğer arkadaşların açıklamaları yeterli olmuştur herhalde. Kolay gelsin.

• @gucarslan Çok teşekkür ederim.

• @ibrahimhalılll çok teşekkür ederim

• @canym merhabalar. burada deneyim yaşayan ve uzun süreden beri yeşilkartformu takip edip bilgi sahibi olan bütün arkadaşlar çoğunluk ile sorulan sorulara cevap vermeye çalışıyorlar. neredeyse bir soruya birde fazla arkadaş cevap verdiği oluyor. dediğiniz gibi öncelikle sorular için arama yapılması ve bunun sonucunca cevap bulunamaz ise burada sorulması daha olabilir yöntemdir. kendi sürecimde çok aktif olarak formu ve telegram grubunu takip edip aklımdaki bütün soruların cevabını sormadan elde etmiştim. spesifik sorlular her zaman olur. bu gibi sorular da daha tecrübeli adminler cevap vermektedir. öncelikli herkes kendi sürecini iyi takip etmeli ve gerçekten sorularına cevap bulamadığı takdirde burada sorduğu zaman da cevabını muhakkak alacaktır. :slightly_smiling_face:

• Kibristan hak kazananlar islemlerini ankarada mi yapiyorlar acaba?

• Merhaba. Bu sene için sürecin nasıl ilerleyecegi ile ilgili henüz karar vermek erken gibi geldi bana, yine de 12xxx lerde olduğum için dosya taşımak aklımın bir köşesinde var fakat bunun için girişimde bulunmadım henüz. Sizce nasıl ilerlemeliyim? Case numaram tam sinirdaymis gibi hissetmekle beraber her sene daha da kötüye gidiyorsa, bu sene 12xxx ler için pek parlak gözükmüyor. Beklemek yerine birseyler mi yapmalıyım emin olamadığım için paylaşıyorum.

• @betulxk dv23 te gerçekten çoğu arkadaşımız cn sıraları çok iyi olmasına rağmen gidemedi malesef ve şu an sürecin bitmesine 1.5 ay felan kaldı 15k lara kadar mülakat verildi

• @betulxk size tavsiyem gucarslan beyin dediği gibi ankaraya güven olmaz geçmiş deneyimleri okuyarak dosya taşıma hakkında deneyim kazanın sürecin ilerleyişine göre dosya taşıması yapın schengen vizeniz varsa kullana bilirsiniz çok yararlı olur bu süreçte

• @betulxk ama şu detayda çok önemli dosya taşıma süreci masraflı bir süreç bana sorarsanız aceleci davranmayıp sürecin ortalarına kadar bekleyin şubat mart aylarında sürecin gidişatına göre karar verip dosya taşıma gerçekleştirebilirsiniz

• @Nurca değerli site modlari bnm exel listesini cep telden doldurabilirmiyim?bende dv2024 talihlisiyim yardimci olurmusunuz lütfen?

• @ibrahimhalılll her ay genellikle 1 mülakat dağıtımı oluyor cn ve ds-260 tarihiniz iyi bence hiç stres yapmayın plan yapmaya başlayın :)

• @copataxi gerek yok diye hatırlıyorum kendi sistemlerini görüyorlar zaten

• @Aidan aydan hanim ben 16 mayista da-260 yolladim geçmi sizce?dosya siram'da 10 bin

Benzer Başlıklar

• 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • 40 Oy
    12k İleti
    676k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
  • green card başvuru bilgilerinde yanlış olması

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor! green card
    3
    0 Oy
    3 İleti
    4k Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Muhammet-Shagylyjov, içinde söyledi: green card başvuru bilgilerinde yanlış olması Merhaba. Benim babam bu sene green card çekilişini kazandı. Bu arada ben ve babam Turkmenistan uyrukluyuz. Çekilişe katılırken babamın bilgileriyle onun adına ben başvurmuştum. Ama çocuk sayısını (3) bilgisini doldurduktan sonra, yaşım 21 den büyük olmasına rağmen diğer iki kardeşlerimle beraber kendi bilgilerimi de yazdım, bilgisizlikten doğduğum seneyi 21 yaştan küçük olacak şekilde (çünkü büyük dersem kabul etmiyordu sistem mantıklı olarak) yanlış doldurdum. Şimdi ise babam çekilişi kazandı. Ds 260 formunda benim ve kardeşlerimin ismi var, ve bilgiler doldurulacak. Siz ne dersiniz, nasıl olur, bu yanlış bilgi babamın vize alma sürecini olumsuz etkilermi, yoksa direk ret mi verirler? Etkilemeyecekse/etkileyecekse ds 260 formunu doldururken dikkat edeceğim husus var mıdır? Cevaplarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Sayın @Muhammet-Shagylyjov DS260 formunu doğru doldurmanız gereklidir. Yeşil karta başvururken girdiğiniz cevaplara göre siz de yesil kart hakkına sahip olabiliyorsunuz. Her durumda DS260 formunu doğru bilgilerle doldurmanız gerekmektedir. Vukuatlı nüfus kayıt örneklerinizden aile durumu ve yaşlarına bakacaklardır. Muhtemelen babanız yeşil kartı mantıklı bir açıklama ile alabilecektir ancak siz alamayacaksınız. Babanız yesil kartı aldıktan sonra belli koşulları gerçekleştiriyorsanız sizin için de yesil kart başvurusunda bulunabilir. Teşekkürler.
  • 43 Oy
    7k İleti
    558k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

16

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k