[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@cebrailoz Viyana olmadı nasip Umman'daymış. Desteğin bilgi paylaşımın için çok teşekkürler :)
-
@beyzakr teşekkür ederim aynı dileklerle. Umarım hepimiz için ABD serüveni çok güzel olur 🙏🏻
-
@Turco Vizenizi iyi günlerde kullanın. 👏👏 Pasaportunuzu teslim aldığınızın haberini de sabırsızlıkla bekliyoruz. Forum ve telegram gruplarındaki bilgilerin ve dayanışmanın yeri doldurulamaz gerçekten. 💯 Bu vesileyle tüm adminlere bir kere daha teşekkür ederiz. Tabi bilgilerini bizimle paylaşan diğer arkadaşlarımıza da minnettarız. 🙏🙏
-
@Turco Şimdiden vizeniz hayırlı olsun Ertan Bey, tebrik ederim.
-
@Turco Vizeniz hayırlı olsun. Amerika'daki hayatınızda başarılar. Mülakat deneyimizi okumak mülakat öncesinde iyi geldi. Darısı başımıza :)
-
@eray26
Diploma
Sabıka kaydı
Banka dökümleri -
@cerkezkizi09 Ben Teşekkür ederim sizin ve diğer arkadaşların yardımları için 😊
-
@sibrikoz Tebrikler, vizeniz hayirli olsun. Yolunuz da acik olsun, baklava ustaliginizin ABD'de devam etmesi dilegiyle, arzu ederseniz tabii ki. :smiling_face_with_halo:
-
@sibrikoz tebrikler, Amerikadaki hayatınızda başarılar. Deneyimizi okumak mülakat öncesi iyi geldi. Darısı başımıza
-
@Borankartl teşekkür ederim
-
@Turco tebrik ederim America'daki hayatında başarılar 😊
-
@Turco tebrikler, yeni hayatınızda bol şanslar…
-
@Turco tebrik ederim darısı biz 2024 talihlilerine inşallah. Bizim desizin gibi yeşil pasaportumuz var ama Umman Konsolosluğu dosya taşıma şartı olarak ülkeye gelir olması açısından sanırım gene de 1 yıllık vize alınmasını istiyor.
-
@erkan-serpinli Hayırlı olsun hocam. Büyük uğraşlar sonucu güzel bir şekilde nihayet bulmuş olmasına sevindim. Bol şans dilerim.
-
@cerkezkizi09, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Ercan-Geçgin çok sevindim.vizenizi almış olmanıza .etiketlediginiz mesajı geç fark ettim kusura bakmayın .yeni hayatınızda mutluluklar dilerim herşey gönlünüzce olsun :)
Önemi yok ne demek. Ben çok teşekkür ederim, güzel dilekleriniz için sağ olun ☺️
-
@Cancan donusunuz icin tesekkur ederim. Sizi tebrik eder,yeni hayatinizda basarilar dilerim.
-
@segulay76, içinde söyledi: DV2023 Mülakat Deneyimleri
@Turco tebrik ederim darısı biz 2024 talihlilerine inşallah. Bizim desizin gibi yeşil pasaportumuz var ama Umman Konsolosluğu dosya taşıma şartı olarak ülkeye gelir olması açısından sanırım gene de 1 yıllık vize alınmasını istiyor.
Teşekkür ederim. Yanılmıyorsam bazen uzayan süreçler olabileceği, bu sebeple uzun süreli vize istedikleri gibi bir mail yollamışlardı. Zaten online vize almak çok kolay. Dosya taşıma amaçlı bu vizeyi aldık. Seneye umarım Umman'ın tutumu yine olumlu olur ve Ankara'ya muhtaç kalmazsınız. Bu sene Viyana, Umman, Hong kong sayesinde birçok Türk vize alabildi. Süreci geç olmadan takip etmeniz ve şimdiden bu tecrübeler hakkında bilgi sahibi olmanız gerçekten çok iyi. Sizin adınıza sevindim. Inşallah siz de kolaylıkla vizenizi alırsınız.
-
@dpdemir benim de eşim aynı şekilde turist vizesinde de APye kaldı ancak o zaman 10 gün sürmüştü şimdi 90 günü geçti. Bekliyoruz bakalım, umarım dediğiniz gibi en kısa zamanda sonuçlanır yoksa ben önden tek başıma gitmek zorunda kalacağım. Neden bu kadar uzun sürdü hiç anlamadım. Size de kendime de bolca sabır diliyorum.
-
@Turco Çok güzel anlatmışsınız. Vizeniz hayırlı olsun. Hayatınızın yeni döneminde kolaylık ve şans diliyorum.
-
@Turco Tebrik ederim. Bir çoğumuz bu sene farklı olur diye düşündük, ama adminlerimiz iyi ki hep uyardı ve uyanık tuttu bizi 🙏🏻 Yeni hayatınızda mutluluklar her şey gönlünüzce olsun🌸
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum