Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@fahri26 evet ankara bu konuda biraz daha taviz verebiliyor bu yüzden şansınız var düşüncesindeyim

• @kurigohan, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar.

CN 22binlerde olanlar icin yorumunuz nedir? Case tasıma sart gibi sanki Ankara'nın performansını göz önünde bulundurduğumuzda.

Case tasımada current olmayı beklemek mi gerekir?

Cevaplarınız icin simdiden tesekkürler, herkese iyi sanslar dilerim c:

Sorularınıza cevap alabilmek için öncelikle imzanızı düzenlemeli ve excele girişinizi yapmalısınız.

• @tgctgctgc, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@achillesoag merhaba, dosya taşımayla mı greencard sahibi oldunuz? Ne zaman ülkelerin konsolosluklarına mail atmaya başladınız? Dosya taşımada nasıl bir yol izlediniz? Bilgilendirirseniz çok sevınırım

DV2022 ve 2023 mülakat deneyimlerini okumanızı öneririm. Bütün detaylar var. Mesela ben Hong Kong'a nasıl taşıdığımı detaylı bir şekilde anlatmıştım. Benim gibi bir çok arkadaş çok güzel anlattılar. Bunlar size ışık tutacaktır.

• ⭐⭐

@ATS16 Muhtemelen arkadaş ankaradan almadı mülakatı, ilk iletisinde türkiyede olmadığını belirtmiş :)

• @Nurca yorumunuz için teşekkür ederim. Peki siz Hong Kong’a dosyanızı taşıma sürecini ne zaman ve nasıl başlattınız? Oturma izniniz var mıydı? Oradaki sağlık muayenesi ve mülakat süreçlerini anlattığınız bir entry var ise paylaşabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ozzi https://yesilkartforum.com/forum/post/378085 bu post'u okumanız faydalı olacaktır

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐

@cicek Merhaba, tebrikler. Sizi DV2024 icin hazirlanan tabloya isledim, eksik kisimlari kendi satirinizda guncellerseniz sevinirim, siz bilirsiniz yine de tabii ki. Mulakata Ankara'da girecekseniz CN'niz saniyorum ki uc basamakli, o veriyi de kontrol etmenizde fayda var, ve hem imzada hem de tabloda ona gore guncelleme yapmak gerekiyor. Esenlikler.

• @ozzi dosya taşıma işlemlerini başlatmak için spesifik bir zaman bulunmuyor. Taşıma kararı verdiyseniz mali yılınız başlar başlamaz elçiliklerle iletişime geçebilirsiniz. Hong Kong,Viyana,Maskat gibi toplu dosya kabulu yapan elçilikler oturumsuz taşıdılar dosyaları. 2023 mülakat deneyimleri başlığını incelerseniz süreç hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz

• @lumos Merhabalar,

Kişinin forumdaki ilk iletisinde 5 aydır yurtdışında olduğu yönünde bir bilgi var, sicil kaydının alınması vb. konular hakkında bir soru sormuş, muhtemelen Ankara dışında bir şehirde mülakata girecek.

• @lumos selamlar, ankara dışında mülakata girecegiz. sıramız 2000 lerde.

• @Cumutey evet ankara dısında mulakat tarihi verildi.

• @cicek Süreciniz hayırlı olsun, güzel şekilde sonuçlanıp mülakat deneyimlerinizi de görmek dileğiyle.

• ⭐⭐

Şuana kadar sadece ANKARA için bir kişiye mi mülakat tarihi gitti?

• Merhaba bir sorum olacak, dosyam current olmadan dosyamı taşıyarak farklı bir ülkeden mülakat alabilir miyim? Yoksa sadece current olduktan sonra mı mülakat tarihi alabilirim? Teşekkürler

• @eren34 Merhaba current olmadan dosya taşıyabilir, current olduktan sonra mülakat alırsınız.

• Çok teşekkürler
    @sumeyyenur

• @yusufalak yani üye olmayanlar ile illa ki bol bol giden vardır ama tek kişinin forumdan olması görüntü açısından çok can sıkıcı

• @eren34 Current olmadan KCC İle dosya tasıma talebinde bulunabilirsiniz. aynı zamanda konsolosluklada iletişim kurarak dosya tasıma talebınde bulunabilirsiniz ama numaranız current oldugu zaman sadece konsolosluğa dosya tasıma talebinde bulunabilirsiniz. mülakat alabilmeniz içinde current olmanız gerekir

• ⭐⭐

@fahri26 İyi günler, Confirmation no' nun bulunduğu sayfada zaten önce soyisim akabinde virgülden sonra isim olması gerekiyor. Zaten başvuru yaparken de surname-name-middle name sırasıyla dolduruyorsunuz. Kazandığınızı öğrendiğiniz 'randomly selected' ekranında yukarıda mesajın başladığı yerde Dear isim-soyisim sırasıyla başlıyor alt kısımda case no nun bulunduğu yerde de surname-name olarak başlıyor. Sizin hata yaptığım dediğin yer yanlış anlaşılmadan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm, sizde bu dediğimin tersi şeklinde mi ?

Benzer Başlıklar

• DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    16k
    14 Oy
    16k İleti
    513k Bakış
    B
    @ReLoad said: @bravist said: Merhaba, Amerika'da green card teslimi için adres bulmakta zorlanıyorum (birkaç kişiye mail attım uzaktan tanıdık birisiyle görüştüm), sanırım sorumluluk almaktan aşırı çekiniyorlar. Araştırdığım kadarıyla digital posta adresi (kutusu) kiralayan firmalar varmış (anytime mailbox, ipostal1, postscan mail). Bunlardan abonelik alsam olur mu, daha önce bu hizmetlerden faydalanan oldu mu? Adres konusunda başka nasıl bir çözüm bulabilirim? California Orange County size uygunsa yardımcı olmaya çalışayım. Tabiki uygun memnun olurum, size mesaj attım.
  • 5 Oy
    83 İleti
    16k Bakış
    N
    @totuta salam,mende ele dusunurem insallah🙏🏻
  • Green card kazandıktan sonrası

Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • Yardim edin arkadaslar

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card
    19
    0 Oy
    19 İleti
    11k Bakış
    L
    @smesut teşekkür ederim artık ayrıntılı bir analiz yapmak gerekiyor
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k