DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Hope-Breaker sadece şöyle bir yanlışınız var siz cutoff olmadan mülakat alıp almaması etkileyen nokta değil. Önemli olan siz cutoff olmadan o kişinin dosyasının işlemesinin tamamlanması
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim cevabınız için.
-
@Emre-Oktay hayır gelmedi 200 lerde ortalama
-
Merhabalar, dosya taşımak için örnek mail varsa yazabilir misiniz?
-
Abi ilk günden beri belki de yıllardır adminler bas bas bağırıyor heryere koşuyor halen insanlar yardım istiyor ama istedikleri 2 şey var eğer gc talihlisi iseniz excel kayıt ve profilinize bilgileri girmeniz ama insanlar aldıkları yardım karşısında 2 basit şeyi yapmıyor çok ilginç
-
Sayın @cicek önceki yıllarda KCC'ye evrak sunumu yapılıyordu. Ancak son yıllarda evrak sunulmuyor. Evraklarınızı mülakat aldığınız elçiliğe mulakat sırasında doğrudan sunuyorsunuz.
-
@eray26 aşağıdaki linkte başlıkta detaylı bilgi var. forumda arama yapmaktan çekinmeyin;
-
@SeyfettinB arkadaşımız geçen hafta yazmıştı. Buyrun;
MAIL ÖRNEĞİ
Kime: (İlgili konsolosluk mail adresi) veya [email protected]
Konu: 2024EU000XXXXCase Number : 2024EU000xxxxx
Principal Applicant : SOYİSİM, İSİM
Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
Date of Birth : MM/DD/YYYY
Dear Sir/Madame
My name is…... I won the green card lottery (DV2024) from Turkey via the Europeen region.
(Dosya neden taşımak istediğinizi anlatan kısa bir metin.(orada yaşıyorum/çalışıyorum vs)
So that I kindly request you to transfer my case from US Embassy Ankara /TURKIYE to (ilgili konsolosluk)
You can find my passport pictures and evidence of my ability to remain in the (gideceğiniz ülke) during the duration of the visa process (ülke passportu, ID card, or work permit hangisine sahipseniz) attached.
If you are not the authorized person, I request you to give information about this matter to the authorized person.
I am looking forward to hear your positive response.
Thanks in advance for your time.
(isim /soyisim)
Tarih -
@rebul59 teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar DS-260 formunu mayıs ayında doldurdum sonraki aşama ne konsolosluk tan Bi cevap gelmedi yardımcı olabilirmisiniz lütfen teşekkür ederim
-
Bu ileti silindi! -
@cicek Bahsettiğiniz yazının başında KCC belge talimat maili atarsa isteyeceği belgelerden bahsediliyor. Alacağınız tek mail mülakat talimatı maili olacaktır, mülakata giderken KCC ye gönderilen belgeleri mülakata götüreceksiniz.
İçiniz rahat olsun diye travel.state.gov adresindeki Amerika vizeleri bölümünde yayınlanan 30 Mayıs 2023 tarihli DV2024 için güncelleme haberine şuradan bakabilirsiniz:
https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2024-update.html
Ayrıca dosya numaranız imzanızda 2xxx görünüyor, bir yanlışlık olmasın, 200 lere kadar mülakat verildi diye biliyoruz. Bir de bilgilerinizi 2024 excel dosyasına da girerseniz iyi olur, teşekkürler. -
@onurr-Ersöz bu başlığın ilk iletisini okuyuın lütfen.
-
@Apsaras-0 çok teşekkür ederim, bu arada ben de bugün excele bilgilerimi ekleyeceğim.
-
@tapsix dosyanızın durumunu ceac.state.gov adresiden kontrol edebilirsiniz.
-
@Emre-Oktay 2024 excel listesinden kontrol edebilirsiniz..
-
@meecittt 2023 mülakat deneyimlerinde de arkadaşlar kendi sablonlarını paylaştılar, ordan kontrol edip kendi sablonunuzu oluşturmanızda fayda var derim. herkes aynı maili atınca copy paste gibi algılanabilir.
-
@blackterm eger maddi olarak bir sorun oluşturmayacaksa taşımanızda fayda var. 2023 mali yılında ankara sizin case numaranıza mülakat vermedi. tabi bu sene de böyle olacağı anlamına gelmez. ama oturum olmadan dosya taşıyan arkadaşlarımızın neredeyse hepsi mülakat aldılar. yani daha garanti diyebiliriz.
-
@Armağan-Yılmaz telegramda us visa news grubuna üye olabilirsiniz. global olarak herkes oradan takip edebiliyor.
-
@Mesut-Isler azeri arkadaşlarda dosyalarını farklı ülkelere tasıyorlar. onlar tiflis te süreçlerini ilerletiyorlar ve orası da yoğun bir elçilik. Daha az yoğunluğu bulunan elçilikleri kontrol edip ilerlemenizde fayda var.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum