DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@symbi0te çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için hocam. Dosya taşıma için deadline ne olmalı? Eşim de aynı zamanda EU vatandaşı, Yunanistan’a taşıyabiliriz çünkü ben her daim Schengen alabiliyorum eşimden dolayı.
-
@kuzey teşekkürler hocam sizlerin yorumları bizler için kıymetli keza direkt olarak tecrübe ile yorumluyorsunuz. O halde Eylül başlarına kadar mı beklemeliyim? Bu durumda yorumunuz ne olur?
-
@Armağan-Yılmaz @Nurca ds260 formunu temmuz ayında doldurmuştu sanırım. onlar yurtdışından mülakat aldılar. Mülakat deneyimlerini profilinden okuyabilirsiniz.
-
Herkese tekrardan merhaba AOS yapmak nedir konuyla ilgili detaylı bilgiyi nerede bulabilirim? teşekkürler.
-
@Mert-Çarkı Buyrunuz. AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak
Ayrıca sağ üst kısımda profinizin yanında arama merceği simgesine tıklarsanız orda çark şeklinde ayarlar simgesi var. Detaylı arama yapmak için kullanabilirsiniz. -
Selamlar,
dv sitesinde gerekli belgeleri göndermediginiz zaman randevu verilmiyor bilgisi var. kırmızı ile ilgili kısımları çizdim. ama bana mülakat tarihi verildi. acaba yapmayı unuttuğum eksik bir adım mı kaldı? Sormak istedim. tesekkürler
-
@Armağan-Yılmaz Sıkmayın canınızı. Süreci en iyi gün geçtikçe kalabalıklaşacak olan Excell 2024'den ve buradaki arkadaşların ve adminlerin yönlendirmeleriyle çözebilirsiniz. Özellikle sıra gelir mi mevzuuna bir parça ışık olacak şey Excell 2023 listesinde geçtiğimiz sene yaşadıklarımız, submit tarihlerine göre mülakat dağıtımları, CN faktörü ve tabii ki meşhur Ankara.
Tüm bu bilgileri süreç ilerledikçe otomatik takip edebilecek, tüm kavramları oturtacaksanız ister istemez, tabi forum inceleyerek ve okuyarak. Kolaylıklar dilerim -
@meecittt vatandaşlığınız olduğu için fiziksel olarak orda olma kanıtı istemeyebilirler. Siz KCCye vatandaşlığınızı belirten belgelerle birlikte oraya taşıma talebinizi iletin geri dönüşü onlar sağlayacaktır onay veya şunu yapmanız gerekiyor diye
-
@Armağan-Yılmaz riskli veya değil konusunda az biraz tutarlı tahmin yapabilmek için en az 2-3 tane dağıtım görmemiz lazım. Bu sayede dosya işleme hızları ne durumda geç submitlerin dosyaları işlendi mi acaba gibi noktaları anca görebiliriz çünkü
-
arkadaşlar merhaba. bir süredir süreci takip edebilmiş değilim. case number'ım 600lerde. mülakat tarihi için mail bekliyorum ancak henüz ses yok. google sheets dokümanında da henüz mülakat tarihleri yazılmamış. açıkçası önemli bir gelişmeyi kaçırmış olabilirim diye korkuyorum. forumu okudum ama emin olamadım. mülakat tarihleriyle ilgili bir gelişme oldu mu? tahminen ne zaman mail gelir? teşekkürler şimdiden.
-
@cicek Gözünüz aydın 2024 talihlileri için mülakat tarihi cn 2000 lere kadar geldimi acaba
-
@Armağan-Yılmaz Merhaba. Durumu anladığım şekilde anlatmak istiyorum. DS260 submit tarihi sadece cut off olan CN'lerde geçerli yani imzama bakın ben sonuçlar açıklandık 2 saat sonra submit ettim ancak case numberım 10000 cut off 4500'de olduğu için sizden önce mülakat alma olasılığım yok. Ancak eğer ki siz mülakat alamadan cut off 10000 olursa bu sefer sizin önünüze geçiyorum. Tabii bu hala bir teori geçen yıllardan çıkarılan bir çıkarım. Eğer ankara hızlı olursa randevu alabilirsiniz. Şöyle bir analojiyle bitireyim. Bir yarışta olduğumuzu düşünün. Siz benden 10 dakika önce koşmaya başladınız (case numberınızdan dolayı) ancak ben de sizden daha hızlı koşuyorum (submit tarihimden dolayı) eğer siz, ben koşmaya başlamadan yarışı bitiremezseniz ben sizden hızlı koştuğum için önünüze geçiyorum. Umarım anlatabilmişimdir :) bol şanslar dilerim.
-
@tapsix ilk bülteniniz henüz yeni yayınlandı Ankara genelde bültenin yayınlandığı hafta cuma günü mülakat dağıtıyor ( tabi diğer günler dağıttığı da oldu ), mailinizi kontrol ederken spam kutunuzu da kontrol edin. Mülakat alıp almadığınızı kontrol etmek isterseniz de DV’yi kazandığınızı öğrendiğiniz sayfadan bakabilirsiniz eğer bilgileri girdikten sonra “you have been randomly selected” yazıyorsa mülakat almamışsınızdır.
-
@cicek Merhabalar. Case numberınız 2000lerde mi yoksa 200lerde mi? Forumdaki kullanıcıların da faydalanması amacıyla excel dosyasında adınızın bulunduğu satırın en sağındaki notlar bölümüne mülakat tarihinizi ve mülakat mailini ne zaman aldığınızı yazar mısınız? Teşekkürler. Bol şanslar.
-
@cicek Hayırlı olsun bol şanslar. Artık belge gönderilmiyor.
Excelde yoksunuz. Lütfen excel dosyasına bilgilerinizi yazar mısınız. -
@Hope-Breaker :D Bence başarılı bir anlatım tebrik ederim hocam :D
-
@ferhatdemirhan Teşekkür ederim :))
-
@tapsix Umarım en yakın zamanda mülakat alırsınız, ayrıca kendinizle alakalı bilgileri de DV2024 Excel tablosu 'na ekleyip mülakat aldığınızda gerekli güncellemeleri yaparsanız bizler de süreci daha kolay takip edebiliriz. Teşekkürler.
-
@Hope-Breaker sadece şöyle bir yanlışınız var siz cutoff olmadan mülakat alıp almaması etkileyen nokta değil. Önemli olan siz cutoff olmadan o kişinin dosyasının işlemesinin tamamlanması
-
@Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim cevabınız için.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum