DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@eray26 Gc çıktıktan sonra biz de anladıkki sürecin büyük bir kısmı stres yönetimiyle geçiyor. Endişelenmeyin ve sakin kalın lütfen. Süreci çok yakından takip edin ve size tavsiyem forumdaki başlıkları deneyimleri satır satır okuyun. Biraz da şans yanınızda olursa tamamdır bu iş. Başaracaksınız ve vizenizi alacaksınız. İyi şanslar diliyorum.
-
@Serkan-Kaya Muscat’a taşıdım Serkan bey.
-
@deep_blue green cardı gelmesini dört gözle bekliyorum r-entry başvuracağım çünkü bakalım sabır..
-
@beratmehmet tekrar tekrar mail atın mailiniz kısa ve öz olsun konu başlığına CN numaranızı girin mail kısmına isim soy isim CN ve doğum tarihi ay gün yıl olarak girin önemli ardından neden taşımak istediğinizi kısaca yazın taşımak istediginiz ülkedeki oturum pass gibi kanıtlayıcı belgeleri CN numaranızi PDF ismiyle değiştirin ve ek kısmına ekleyip gonderin
-
@Nurca teşekkür ederim
-
@tgctgctgc henuz cut-off olmadi CN,bahreynde ikamet ettigim icin burayi arastiriyorum
-
@Emre-Kurtulmuş mail gonderdim cevap bekliyorum bu konuda 😃
-
@Yasemin-Demirel Yakında teslim alırsınız diye düşünüyorum. 👍 Zor kısmı atlatmışsınız sonuca ulaşmış olmanın tadını çıkartın. Darısı başımıza. 😀
-
Tebrikler. Vatandasi oldugu ulkeye gidip o ulkedeki Amerikan konsolosluguna e-posta ile vatandasligi ve fiziksel olarak orada oldugunuzu ifade edin. Konsolosluk kendisi KCC ile irtibata gececek ve surec daha kisa surecektir. Sizin KCC ile yasal bir hakkinizi kullanmak isteseniz de KCC hakli olarak polemik yapacaktir yuksek ihtimalle ya gec ya da hic cevap vermeyebilirler ...
Benim ve baskalarin deneyimleri ile sabittir .
-
Merhaba. 2024 mülakatları verilmeye başladı. Ankara da malum işlemler uzun sürüyor. Eşim Azerbaycan vatandaşı, dosyayı oraya taşıyıp mülakat alma işlemim hızlanabilir mi? Orada işlemler hızmıdır aceba. Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler
-
@deep_blue
Merhqba hocan siz mülakata Türkiye'de mi gireceksiniz -
@Umut-Şele benim de umudum o yönde çok az geliyor umut kırıcı gerçekten. umarım ilerleyen süreçte daha da hızlanır.
-
@Mesut-Isler tüm konsolosluk performansını gösteren bir siteden bahsetmişti arkadaşlar. Geri yazışmalarda vardı sanki.
-
@melikemim https://savediversityvisa.org bu site sanırım
-
@Erdal78 bizim fiziksel olarak orada olmamız şart mı? biz oraya mülakat alınca 2-3 ay kala gitmeyi düşünüyorduk?
-
@Mesut-Isler bildiğim kadarıyla azerbaycana gürcistan bakıyor o konsolosuğun çalışma hızına ve kazanan sayısına bakmanızı tavsiye ediyorum. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html Bu siteden her konsolosluğun geçmiş senelerdeki performansına ve 2024 için Ocak ayından itibaren bakabilirsiniz
-
Merhabalar arkadaşlar, CN numaram 15xxx sizce evrak taşımamı tavsiye eder misiniz ? Yoksa Ankara mülakat tarihi verir mi ? Şimdiden teşekkür ederim.
-
@melikemim https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY23.html bu siteye de bakabilirsiniz.
-
@tahirs Öncelikle sürecinizi lütfen imzanıza taşıyın. Hayır ben dosyamı Muscat’a taşıdım mülakatım orada olacak.
-
@blackterm Forum kuralları gereği lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
Ankara’nın bu seneki performansını kimse şu an net olarak bilemez malesef. Ama Ankara’ya güvenmemeniz gerektiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Tavsiyem; imkanınız varsa AOS yapın veya dosyanızı taşıyın. Karar sizin tabi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum