Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Revolter 2023 kazananlarına ait excele baktığımda geçen sene Ekim ayı için 1.500 CN e kadar, Kasım ayı mülakatlarını da 3.000 CN e kadar mülakat verdiklerini görüyorum. Sonrasında zaten kötüye giden bir performans var 2023 mali yılı için. Dediğiniz gibi 2024 yılı için ortalama 1.500-2.000 CN için Ekim ayı Mülakatları çok güzel olurdu. Bekleyip yakından takip edip, umutsuzluğa da kapılmadan süreci takip edeceğiz.

• @Revolter maalesef her yeni sene daha bka gidiyor gibi duruyor mülakat olayı

• ⭐⭐

@hsn-kartal yine zor bir sene olacak gibi duruyor sanki

• @Revolter Sürecin gidişatına göre kesinlikle dosya taşımayı aklınızda bulundurun.

• Genelde ankara veya genel olarak tüm konsolosluklar her ay için 1 tarih mi yoksa her hafta için 1 tarih mi veriyorlar

• @gucarslan AP ye kalma durumu nedir

• ⭐⭐

@Emre-Oktay Administrative Processing forumda aratıp detayları öğrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@Emre-Oktay Burada detaylar mevcut; Administrative process (AP).

• @Emre-Oktay

Buradan AP süreci ile ilgil, tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

• @symbi0te
    2023 mali yılına ait excele bakarsanız eğer standart bir tarih aralığının olmadığını görebilirsiniz.

2023 Yılı Son 3 ay özet geçersek eğer Ankara performansı olarak;

• Temmuz ayı 4 hafta Cuma günleri mülakat verdi,
    • Ağustos ayı 3 Hafta Cuma günleri (2. haftayı boş geçtiler ) mülakat verdi,
    • Eylül ayı ise 6-7-8 Eylül tarihlerinde mülakat verdiler ve mülakatları tek 1 haftalık süre içinde topladılar. Eylül ayı için hala daha süreç devam ettiği için mülakat verilebilir de, verilmeyebilir de, bunu kimse bilemez şuan için.

Yurtdışında bulunan konsolosluklara ait elinde tam veri olup bunu yazıya döken olursa sevinirim, excel üzerinden ancak ve ancak boş tarihlere mülakatları verdikleri için orada durum değişebilir, net bir şey söylemek zor.

• @Revolter daha kötü de olabilir perşembenin gelişi çarşambadan..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Emre-Oktay, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan AP ye kalma durumu nedir

yazdığım iletideki linke tıklamaktır.

• Ankara ve Fas mülakat dagıtmaya başladı, heyecanla diğer konsoloslukları bekliyoruz, hakkımızda hayırlısı herkese bol şans.

• @gucarslan çok teşekkür ediyoruz gerçekten yeşilkart form iyi ki var 🙏🙏🙏

• @canym bana ne zaman gelir sizce

• ⭐⭐

@gucarslan bey iyi günler dilerim, Almanyadan bir dil okulu ayarlayıp yasal olarak akrabalarımın yanında oturumumun olmasını sağlasam daha cut off içinde olmadığımız için (17k) KCC ile iletişime geçip oturum belgesini yollayarak dosyamı Frankfurt'a taşıma imkanım olur mu, yoksa bilmediğim farklı bir zorlukla karşılaşır mıyım?
    Ayrıca benim sıralamam genelde 6-8 ay içerisinde cut-off olabildiği için ekim ayı içerisinde eğer oturum alırsam tahmini kaç aylık bir oturum belgesine ihtiyacım olur ?

• @Borankartl merhaba, tebrık edıyorum sizi. Ben de dosya taşımayı düşünüyorum? peki mail atmaya hangi tarihte başladınız?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Revolter dosyanızı bu şekilde taşıma ihtimaliniz var ancak; bu sizin almanya'da mülakat alabileceğiniz anlamına gelmez. bu tamamen ilgili konsolosluğun da onayına bağlıdır. kcc'nin dosya taşımız olması garanti etmez.

oturumunuzu da mali yıl sonuna kadar almanızı tavsiye ederim..
    yani 30 eylül 2024

• ⭐⭐

@gucarslan anladım hocam, yani başka bir ülkede oturum sahibi de olsak bu süreçte konsolosluğun 'hayır, kabul etmiyorum' deme ihtimalini ortadan kaldıramıyoruz. Hem de bu sefer dosyamız örneğin almanyada olduğu ve bu sebeple tekrar başka konsolosluğa taşımak için oturumsuz taşıyacağımız zamanki eforun aynısını sarfetmemiz gerekecek ve süreci daha da karışık hale getirmemize sebep olacak gibi.
    Anladığım kadarıyla bütün konsolosluklara mail atıp orda maili okuyacak bir bireyin insafına kaldık eğer aos yapma ihtimalimiz yoksa.

• @symbi0te Genel olarak haftada bir gün gibi çalışıyorlar ama tüm konsoloslukların kendi düzeni ve süreç içersindeki aylar içinde değişiyor gibi gözüküyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |