DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Bu arada geçen yıllardaki gibi bu ay içerisinde yada önümüzdeki ay ekim ayı için başka mülakat vermezse bizlere mülakat gelme ihtimalinin 'i' sinden bile bahsetmek mümkün değil.
-
@Eren-Özpar 2024 ün ilk mülakat alanı siz oldunuz forumdan sanırım. bol şans mülakatınızda..
-
@Revolter merhaba, başka mulakat vermezlerse demissiniz. Ne kadar mulakat verildigini bilebiliyormuyuz?
-
@jtcarlos maalesef bir bilgim yok ama dün 3 haneli CN sahibi ve mayıs Submitli bir arkadaş mülakat gelmediğini söylemişti, excelde de şuana kadar sadece 1xx Cn sahibi bir arkadaşımız mülakat maili aldığını beyan etti. Herhalde CN100-200 lü numaralara sadece mülakat verdiler, ben 1.5-2k ya kadar dağıtım olurmu ki diye merak ediyordum çok düşük kaldı gibi gözüküyor şuanlık eldeki verilerle. Umarım bu ay içinde biraz daha mülakat dağıtır Ankara, cidden çok az gibi duruyor çünkü.
-
@Revolter anladim, ama daha dun verilmeye basladi guncellemeyen bir suru kisi vardir (umarim 😊)
-
@Revolter İmzamı düzelttim daha açıklayıcı olur herkes için diye, sinmiş bir şekilde bekliyorum ama herhalde bahsettiğin gibi 100-200 arası gelmiş olabilir, daha fazla dağıtacaklarını düşünüyorum yine 1000-1500 olarak bekliyorum
-
@lumos teşekkür ederim. Bende gerekli güncellemeleri yaptım. :))
-
@Revolter ilk aylarda genelde az dağıtım yapıyorlar hep normaldir. ilerleyen süreçte hiç dağıtım yapmayacakları aylarda olur muhtemelen.
-
@Revolter 2023 kazananlarına ait excele baktığımda geçen sene Ekim ayı için 1.500 CN e kadar, Kasım ayı mülakatlarını da 3.000 CN e kadar mülakat verdiklerini görüyorum. Sonrasında zaten kötüye giden bir performans var 2023 mali yılı için. Dediğiniz gibi 2024 yılı için ortalama 1.500-2.000 CN için Ekim ayı Mülakatları çok güzel olurdu. Bekleyip yakından takip edip, umutsuzluğa da kapılmadan süreci takip edeceğiz.
-
@Revolter maalesef her yeni sene daha bka gidiyor gibi duruyor mülakat olayı
-
@hsn-kartal yine zor bir sene olacak gibi duruyor sanki
-
@Revolter Sürecin gidişatına göre kesinlikle dosya taşımayı aklınızda bulundurun.
-
Genelde ankara veya genel olarak tüm konsolosluklar her ay için 1 tarih mi yoksa her hafta için 1 tarih mi veriyorlar
-
@gucarslan AP ye kalma durumu nedir
-
@Emre-Oktay Administrative Processing forumda aratıp detayları öğrenebilirsiniz.
-
@Emre-Oktay Burada detaylar mevcut; Administrative process (AP).
-
Buradan AP süreci ile ilgil, tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
-
@symbi0te
2023 mali yılına ait excele bakarsanız eğer standart bir tarih aralığının olmadığını görebilirsiniz.2023 Yılı Son 3 ay özet geçersek eğer Ankara performansı olarak;
- Temmuz ayı 4 hafta Cuma günleri mülakat verdi,
- Ağustos ayı 3 Hafta Cuma günleri (2. haftayı boş geçtiler ) mülakat verdi,
- Eylül ayı ise 6-7-8 Eylül tarihlerinde mülakat verdiler ve mülakatları tek 1 haftalık süre içinde topladılar. Eylül ayı için hala daha süreç devam ettiği için mülakat verilebilir de, verilmeyebilir de, bunu kimse bilemez şuan için.
Yurtdışında bulunan konsolosluklara ait elinde tam veri olup bunu yazıya döken olursa sevinirim, excel üzerinden ancak ve ancak boş tarihlere mülakatları verdikleri için orada durum değişebilir, net bir şey söylemek zor.
-
@Revolter daha kötü de olabilir perşembenin gelişi çarşambadan..
-
@Emre-Oktay, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@gucarslan AP ye kalma durumu nedir
yazdığım iletideki linke tıklamaktır.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
31
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum