[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@mamaryoo umman-maskat’a biraz da ısrarcı bir şekilde davranabilirsiniz bence
-
@R-Mutt Maskat ile ilgili olan tavsiyenizin kaynagi nedir? Gercekten merak ettigim icin soruyorum bu arada yanlis anlasilmak istemem. Cunku Maskat surecini bildiginiz uzere oldukca yakindan takip ediyorum ve tasirim dediklerinin bile bir kismini tasimadilar, iki ay once ustelik.
Sayin @mamaryoo kapasitelerinin cok ustunde islem yapan yerlerden ziyade lutfen size yer ayarlayabilecek yerlere yogunlasmanizi tavsiye ederim.
-
@lumos çok teşekkür ederim nerdeyse tüm haritayı taradım diyebilirim. İnşallah herkes için bir dönüş olur ve güzel haberler vermek nasip olur. @gucarslan bey hiç bir zaman Ankara'ya güvenmememiz gerektiğini en başında söylemişti. Ben hep sürecime güvenmek istedim ama bu olacakları hiç düşünmemiştim. Ne kadar mağdur edilen insan var ve bu çok canımı sıkıyor ama yinede son ana kadar ümidimi kesmeyeceğim :folded_hands_light_skin_tone:
-
@Begum Son zamanlarda taşıyabilen yok ama geçmiş yıl deneyimlerine bakarsak vazgeçilcek zamanda değil. Bence denemeye devam edin belli mi olur biri kabul eder
-
@ogzylmz Türkmenistan bana da geçtiğimiz mart ayında Ankara'dan mülakat tarihi aldıktan sonra bize mülkat yerinizi Aşkabat'a aldırmak için yazın diye cevap vermişti.
Ankara'dan mülakat tarihi aldıktan sonra insanlar niye mülakat yerini değiştirmek istesinler ki. bu cevaba bir anlam verememiştim, kaldıki Türkmenistan vizesini almakta çok çok zor. -
@incomprisa merhaba, siz dosya taşıma mailini ne zaman atmaya başladınız? 2024 talihlisi olarak sizce şimdiden başlamalı mıyım mail atmaya ?
-
@zeynomistan merhaba, siz dosya taşıma mailini ne zaman atmaya başladınız? 2024 talihlisi olarak sizce şimdiden başlamalı mıyım mail atmaya ?
-
@evrimooloji merhaba, siz dosya taşıma mailini ne zaman atmaya başladınız? 2024 talihlisi olarak sizce şimdiden başlamalı mıyım mail atmaya ?
-
@SeyfettinB merhaba, siz dosya taşıma mailini ne zaman atmaya başladınız? 2024 talihlisi olarak sizce şimdiden başlamalı mıyım mail atmaya ?
-
@mamaryoo Hong Kong'a da mail atmayı unutmayın. Özellikle bu sene dosya taşımaya yeşil ışık yakmış yerleri mutlaka her hafta deneyin.
-
@zeynomistan Evet inanılmaz geliyor:) Hayırlı olsun sizlerin de vizesi.
-
@evrimooloji Evet şu ana kadar yaşanan süreç bile apayrı bir deneyimdi. Zannediyorum ki ABD kısmı çok daha farklı olacaktır. İyi ve kötü deneyimler olacaktır. Umarım her birimiz her halükarda güçlü kalmayı başarıp iyi yaşamlar sürdürürüz. ☺️
-
@zeynomistan çok teşekkür ederiz desteğiniz için sonuna kadar devam edeceğiz..
-
@cgcore İnşallah emeklerimiz yerini bulur.. Son ana kadar denemeye devam..
-
@tgctgctgc ben Ocak sonunda başladım Mart başında taşıdım. Ne kadar erken o kadar iyi👍🏻
-
@evrimooloji Tebrik ediyorum sizleri:) umarım bende sizin gibi bir sekılde dosya tasıyarak vize mülakatı alabilirim. tüm ülkelere mi mail attınız yoksa belli başlı ülkelere mi?
-
@tgctgctgc ben şubattan başladım. Dosya current olduğundan beri.bence hemen gerek yok ama aralık-Ocak gibi başlayın. Bol şans! Bir de shengen işinizi kolaylaşır
-
@tgctgctgc Öncelikle vatandaşlığım olan ülkeye attım. Siz de oturum, shengen hangisi varsa onlara taşımaya çalışın. 2024 sürecinde de Viyana ve Hongkong gibi kahraman konsolosluklar çıkacaktır.
-
@ozzy22 3-4 kere denedim ama her defasında olumsuz dönüş aldım. Yarın tekrar deneyeceğim :expressionless_face:
-
@tgctgctgc Siz 2024 talihlisisiniz.
DS-260 Formunda mülakat yeriniz neresi görülüyor?
Ankara 1 yıl sonra 18000'lere mülakat verir mi, belli olmaz ama bu yıl 14999 gibi kesti. Aslında 32000'e kadar mülakat vermesi gerekirdi.
Avrupa ülkeleri bu rakamı gördü. Orta Asya ülkeleri de bu rakamı göremediler.
Dosya taşıma mailini ekim ayından itibaren atabilirsiniz, dosya numaranız current olmadan KCC'ye dosya taşıma mailini atabilirsiniz, current olduktan sonra da ancak sizi kabul edebilecek bir konsolosluk aramanız gerekecek. Esas önemli konu önümüzdeki ekim ayından itibaren dosyanız current olmadan KCC'ye mail atın ama bundan önce de bir Avrupa ülkesinden 1 yıllık oturum almanız gerekir, yoksa dosya numaranız current olur, Ankara'nın ya da dünyadaki diğer konsoloslukların insafına kalırsınız.
Tabii ki bu sitenin adminleri bu konuları benden daha iyi bilirler, bir de onların yazacakları yorumları okumanızı tavsiye ederim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum