Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @OA-OA email güzel! Başarılar!

• @hsn-kartal bu sene hem Viyana hem maskat hem de Hong Kong cut off olmadan dosya taşıdı hatta dosya taşıyıp cut off 32 bin üstüne çıkmadığı için mülakat alamayan çok arkadaş oldu. Kağıt üstünde evet cut off olmadan dosya taşınmıyor ama konsolosluk isterse her şey mümkün şansınızı deneyin

• @Hope-Breaker Bu durum konsolosluk açısından gc sürecinizi olumsuz etkilemez. Daha önce örnekleri oldu. Ds260 formunuzu güncellemek isterseniz de dediğiniz gibi mülakat almadan açtırmamanız önemli.

• @Satisfaction Bu sorularınızın cevabını hiç kimse veremez malesef. Bir tahminde bulunmak için de Ank.nın ilk bir kaç ay mülakat dağıtma durumunu gözlemlemeniz gerekecek. Şu an sabırla bekleyin ve heyecanınızın tadını çıkarın. 🍀 E bu arada boş durmayın forumdaki deneyimleri okuyun, dosya taşıma işlemlerini inceleyin tabi. Zira Ankara bir çok gc talihlisini hayal kırıklığına uğrattı unutmayın. Umarım bu sene DV2024 için çok daha iyi bir olsun. 🙏

• ⭐⭐⭐⭐

@emrea, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

Üniversiteye kayıt olurken lise diplomamın aslını vermiştim, mezun oldum üniversite diplomamı aldım fakat lise diplomalarımın aslını alamadım çünkü mezun olduğum okulun yanındaki inşaattan dolayı bir kısmı çöktü bu sebeple okul boşaltılmıştı. gittiğimde arşivlerin bazılarının kurtarıldığını bazılarının bulunmadığını söyledi. Mülakat görüşmesinde üniversite diplomamı götürsem yeterli olurmu yoksa lise diplomamın peşine düşmem gerekirmi tüm diplomaların aslını göstermem şartmı

Üniversite diplomanız varsa mülakata lise diplomasını götürmenize gerek yok.
    Yalnız dosyanızı başka bir ülkeye transfer ederseniz (mesela Hong Kong) isteyebilir. Böyle bir durumda Milli Eğitim'den belge alırsınız.

• @norta çok teşekkür ederim. Kursa yazıldım tabi ki ama gene de güvenmiyorum kendime :)

• Merhabalar, bülten açıklanmış. 4500 olarak görünüyor. İlk mailler ne zaman düşer sizce?

• ⭐⭐⭐

@jtcarlos Yolunuz acik olsun, bir kac ay icinde tavirlar netlesir, o vakit karar alirsiniz. Forumla irtibati kesmemek faydaniza olacaktir.

• @ferhatdemirhan dosyayı taşıyacağınız ülkede bazen konsolosluklarda türkçe bilen oluyor mesela Viyana konsolosluğunda türkçe bilen vardı yada türk konsolosluğundan bazıları o ülkede bulunda yeminli tercüman da kabul edebiliyor.

• ⭐⭐⭐

@OA-OA Mail atarak yapiliyor, zaten esinizin baska ulke vatandaslaigi varsa KCC'den islemleri yapabilirsiniz, daha sonra da konsolsoluktan. Detaylar icin buraya bakin lutfen.

• lumosL lumos bu başlıktan bahsetti

• @semihistanbul cuma diye ümit ediyorum, eğer bize gelirse bilgilendirme yapacagım tekrardan foruma

• @deep_blue Eğer cn no 3000 olanlarda dosya taşıma yolunu bakacaksa ankara kime mülakat veriyor

• @Emre-Oktay DS260 gönderiminin geç olduğunu düşündüğü için sormuş ama geç değil bence tabi konu Ankara olunca kimse bilemez

• @hsn-kartal Süresinde gerekli evrakları hazırlamak, sağlık muayenesini sorunsuz geçmek kısacası AP ye kalmamak için gerekli tedbirleri almak denilebilir. En azından finansal durumunuzu güçlü gösterecek hesap dökümünden başlayabilirsiniz.

• @Nurca Zor surecleri başarıyla ailecek atlatmissiniz. Bundan sonraki ABD yaşamınızda başarılar dilerim. Hong Kong un dik yokuşlarında yürüyen her yerde ilerler :)

• Hayırlı Olsun Herkese Başarılar, Ne zaman mail gelir acep 🤔

• merhaba, case numaram 18bınlerde ve DS260 doldurma tarıhım 08.08.2023, Okuduğum deneyimlere göre mülakat tarihinin gelme ihtimali çok düşük ve dosya taşıma işlemini yapmak daha mantıklı olsa gerek?

• @tgctgctgc dosya taşımak önceliğiniz olabilir.

• @Emre-Oktay Geçmiş yıllarda 2** , 5** cn’larla aos yapan, dosya taşıyan var. Hatta 5*** altı olup hiç mülakat alamayan hakkı yananlar var. Yani demem o ki ünlü halk düşünürü, şair, yazar @gucarslan ’ın dediği gibi; Ankara’ya güven olmaz…

• @Şener-Uysal peki siz dosyanızı nereye taşıdınız ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

26

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k