DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@erczmm bu mailleri okuyan genelde ordaki bir personal duygulari olan robot olmayan bir varlik insan... tavsiyem bayramlarina denk geliyorsa kutlayin Ben oyle yaptim.Seyehat planim var diyebilirsiniz ayriyeten...
-
@erczmm bu yeterli bir gerekçe olabilir ama bunu gerekçe olarak gösterecek yüzlerce kişi olacak, sadece Türkiye'den değil başka ülkelerden de. dolayısıyla daha fazla gerekçe sunmak kabul edilme ihtimalinizi artıracaktır.
-
@mehmetizmirli değişkenlik gösterir FIFO ya bakıyorlar bence kim önce atarsa, ben mesela hiç öyle yapmadım direk sade yazdım mülakatı verecekti hong-kong ama ankara 2 gün öncesinden mülakat atmıstı.
-
@erczmm Tabi ki önemli bir sebep. Ancak kişisel ya da aile üyelerine ait diğer sebepleriniz destekleyici olacaktır. Kalan sürenin son şansınız olması bile yine bir sebep.
-
@qwe19 Benim DV 2023 talihlisi olarak, tarihlerimiz numaralarımız neredeyse aynı. 28 Temmuz da mülakat aldım. 2023 te Ankaranın performansı çok kötü olmasına rağmen sıra geldi. Problem yaşayacağınızı sanmıyorum ama bir bilginin de dediği gibi Ankaraya güven olmuyor. Daha düşük sıralaması olup ta hala mülakat alamayanlar oldu.
-
@Serkan-YILDIZ Haklısınız, doğru söze ne denir ki; Vize almak için Ankara'nın mülakat vermesini beklemeyin. Bir bilene (@gucarslan) ve tecrübelerine güveniyoruz.
-
@Şener-Uysal Bu şansı değerlendirmek için, tüm alternatifleri değerlendirmek lazım.
-
@Serkan-YILDIZ Biliyorsunuz zaten. Case No su 10K üzeri olanlar doğrudan yurtdışı konsolosluklara yöneldi bu yıl
-
İyi akşamlar 😊Form yetkililerine sormak istiyorum 2024 talihlileri olarak süreci tam olarak nerden takip ediyoruz mail hariç, mülakat tarihi ve hazırlık evrakları tam olarak nedir? 2 tane çocuğum var biri ilk okul biri anaokul onlar içinde extra bir evrak gerekicek mi ? Şimdi den çok teşekkür ediyorum 😊🙏
-
@Pamuk-0 bu başlıgın 1. İletisinde her şey yazıyor bu başlıgı ve mülakat deneyimlerini takip ederseniz süreci çözersiniz hemen.
-
@gucarslan bey merhabalar biz başvuru yaptığımzda çoçukların pasaportu yoktu şimdi çıkardık onları, bir de Almanya ‘ dan 1 yıllık yeni vize aldık bu gelişmeler yeni oldu tabi,bizim bir de yanlış mail yazma gibi skıntmz oldu onun için mülakat alıp dosya açtıracağız .
Size sorum
1- dosya açtırınca pasaport bilgilerini girelim mi?
2- Almanya vize bilgisini girelim mi?
3- green card eşime çıktı ilkokul mezunu erkek kuaförü 15 yıllık vergi mükellefi kendi işletiyor vize almama red olma gibi bir ihtimal olur mu acaba?Şimdiden çok teşekkür ediyorum size 😊🙏🙏
-
Kazanan herkesi tebrik ederim. Umarım Ankara bu sene gerçekten hakkını verir. Tavsiyem çok okuyum çok çok danışın ve yine çok çok okuyum süreç hakkınada. Sonunda mutlu sona ulaşacaksınız buna emin olabilirsiniz. Şimdiden başarılar arkadaşlar.
-
@baran-bozdogan doğru olabilir her konsolosluk farkli degerlendirebilir bi ara konuşuldu mülakat gelen arkadaşlara demişti bunu iletmisti bizlere viyanadaki turkce bilen konsolus görevlisi artık atmasınlar mail diye hep bizlere şans verdi belkide baska ulkere bu kadar şans vermedi bilemeyiz baska konsolusta da önce atan bir çok arkadaş ta alamadi hatta kimse daha o konsolosluğun ismini bilmeden...
nasip bu işler ama şu bir gerçek mailleri okuyan duyguları olan bir varlık bilgisayar ile sistemden maillere cvp mulkata atama yapılmıyor şimdilik... -
1- yazın
2- DS260 formunda almanya vizesi ile ilgili bir kısım yok
3- ilkokul mezunu kişilerin vize şartları için bu iletiyi inceleyin -
@Şener-Uysal 10K üzeri olsa benim de yapacağım ilk iş bu olurdu.
-
@Pamuk-0 Forumda tüm detaylar var. Tavsiyem 2023 ve 2024 mülakat deneyimleri ve diğer konuları yakından takip edin. Hazırlanacak evraklar zor değil ve eksiksiz gittiğinizde süreçler çok kolay.
-
@Nurca merhaba son sıralara atar demişsiniz ya size sormak istedim, ben formu malesef burayı keşfetmeden önce açtırıp kapattım ancak kapatma tarihim 11.05.23 yine de son sıralara atma durumu olur mu yani ben formu 11.05 tarihinde kapatmış oluyorum sonuçta? benden sonra submit edenler yine de benim önüme geçer mi ?
-
@melikemim bir daha açtırmadıysanız submit ettiğiniz tarih geçerli.
hiçbir konu için formunuzu açtırmayın. -
@melikemim Ds260 formunda yapacağınız değişiklikler varsa bunları mülakat aldıktan sonra konsolosluğa yazıp yapabilirsiniz. Öteki türlü hiçbir şekilde formunuzu açtırmayın.
-
DS-260 formunu doldurmamın üstünden 1 aydan fazla süre geçti. Ancak hala gerekli talimatlarla alakalı gelecek olan e posta gelmedi. Bu kadar gecikmesi normal mi yoksa bir sıkıntı var mıdır ? bir şey yapmam gerekir mi ?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum