DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Serkan-YILDIZ Biliyorsunuz zaten. Case No su 10K üzeri olanlar doğrudan yurtdışı konsolosluklara yöneldi bu yıl


  • İyi akşamlar 😊Form yetkililerine sormak istiyorum 2024 talihlileri olarak süreci tam olarak nerden takip ediyoruz mail hariç, mülakat tarihi ve hazırlık evrakları tam olarak nedir? 2 tane çocuğum var biri ilk okul biri anaokul onlar içinde extra bir evrak gerekicek mi ? Şimdi den çok teşekkür ediyorum 😊🙏


  • @Pamuk-0 bu başlıgın 1. İletisinde her şey yazıyor bu başlıgı ve mülakat deneyimlerini takip ederseniz süreci çözersiniz hemen.


  • @gucarslan bey merhabalar biz başvuru yaptığımzda çoçukların pasaportu yoktu şimdi çıkardık onları, bir de Almanya ‘ dan 1 yıllık yeni vize aldık bu gelişmeler yeni oldu tabi,bizim bir de yanlış mail yazma gibi skıntmz oldu onun için mülakat alıp dosya açtıracağız .

    Size sorum
    1- dosya açtırınca pasaport bilgilerini girelim mi?
    2- Almanya vize bilgisini girelim mi?
    3- green card eşime çıktı ilkokul mezunu erkek kuaförü 15 yıllık vergi mükellefi kendi işletiyor vize almama red olma gibi bir ihtimal olur mu acaba?

    Şimdiden çok teşekkür ediyorum size 😊🙏🙏


  • Kazanan herkesi tebrik ederim. Umarım Ankara bu sene gerçekten hakkını verir. Tavsiyem çok okuyum çok çok danışın ve yine çok çok okuyum süreç hakkınada. Sonunda mutlu sona ulaşacaksınız buna emin olabilirsiniz. Şimdiden başarılar arkadaşlar.


  • @baran-bozdogan doğru olabilir her konsolosluk farkli degerlendirebilir bi ara konuşuldu mülakat gelen arkadaşlara demişti bunu iletmisti bizlere viyanadaki turkce bilen konsolus görevlisi artık atmasınlar mail diye hep bizlere şans verdi belkide baska ulkere bu kadar şans vermedi bilemeyiz baska konsolusta da önce atan bir çok arkadaş ta alamadi hatta kimse daha o konsolosluğun ismini bilmeden...
    nasip bu işler ama şu bir gerçek mailleri okuyan duyguları olan bir varlık bilgisayar ile sistemden maillere cvp mulkata atama yapılmıyor şimdilik...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Pamuk-0

    1- yazın
    2- DS260 formunda almanya vizesi ile ilgili bir kısım yok
    3- ilkokul mezunu kişilerin vize şartları için bu iletiyi inceleyin


  • @Şener-Uysal 10K üzeri olsa benim de yapacağım ilk iş bu olurdu.


  • @Pamuk-0 Forumda tüm detaylar var. Tavsiyem 2023 ve 2024 mülakat deneyimleri ve diğer konuları yakından takip edin. Hazırlanacak evraklar zor değil ve eksiksiz gittiğinizde süreçler çok kolay.


  • @Nurca merhaba son sıralara atar demişsiniz ya size sormak istedim, ben formu malesef burayı keşfetmeden önce açtırıp kapattım ancak kapatma tarihim 11.05.23 yine de son sıralara atma durumu olur mu yani ben formu 11.05 tarihinde kapatmış oluyorum sonuçta? benden sonra submit edenler yine de benim önüme geçer mi ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @melikemim bir daha açtırmadıysanız submit ettiğiniz tarih geçerli.
    hiçbir konu için formunuzu açtırmayın.


  • @melikemim Ds260 formunda yapacağınız değişiklikler varsa bunları mülakat aldıktan sonra konsolosluğa yazıp yapabilirsiniz. Öteki türlü hiçbir şekilde formunuzu açtırmayın.


  • DS-260 formunu doldurmamın üstünden 1 aydan fazla süre geçti. Ancak hala gerekli talimatlarla alakalı gelecek olan e posta gelmedi. Bu kadar gecikmesi normal mi yoksa bir sıkıntı var mıdır ? bir şey yapmam gerekir mi ?


  • @melikemim Mayısın ilk haftaları submit için iyi bir tarih, case numaranızda büyük değil. Bazen insanlar aylar sonra tekrar açabiliyor. Submit tarihine göre sıralama olduğu için öyle dedim


  • @melikemim Mesela benim case no küçüktü fakat temmuzda submit ettiğm için bana sıra gelmedi ve dosya taşımak zorunda kaldım


  • @atakandenek

    Selam,
    Öncelikle forum kuralları gereği lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.

    DS-260 formunu doldurduktan sonra kendi kendimize gönderdiğimiz bilgilendirme e-mailinden bahsediyorsanız bunun bir önemi yok. Formu doldurduktan sonra çıkan ekranda e-posta adresimizi girdikten sonra sistem tarafından otomatik gönderilen bir mail. Ayrıca e-posta ile evrak talebi ve gönderimi aşaması DV2024 sürecinde uygulanmayacak. Kısacası bu aşamada tarafınıza ulaşması gereken bir e-mail yok endişe etmeyin. Mülakat e-postasını bekleyin.


  • @atakandenek Case numaranızı göremiyorum fakat aşağıdaki linkten hangi numaraların current olduğunu takip edebilirsiniz.


  • @erczmm
    Öncelikle yazınızın formatı önemli yoksa dikkate alınmaz.
    Yazınızın basında aşağıdaki bilgileriniz olsun. Daha sonra kendinizi tanıtıp neden dosya taşımak istediğinizden, vizenin sizin için öneminden bahsedersiniz.

    Case Number : 2024EU000xxxxx
    Principal Applicant : SOYİSİM, İSİM
    Preference Category : DV DIVERSITY- ANK/TURKEY
    Date of Birth : MM/DD/YYYY

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Ankara Konsolosluğu'nda mülakata gireceklerin dikkatine!

    sürekli, ankara konsolosluğu'nun performansı hakkında sizleri bilgilendirmeye ve imkanı olanların AOS yapması ya da farklı konsolosluklarda mülakata girmesi / dosya taşıması hakkında telkinlerde bulunduğumu okumuş ya da şahit olmuşsunuzdur.

    bugün; ankara konsolosluğu bunu destekler nitelikte bir mail ile türk kazananları hayal kırıklığına ugratacak bir mail gönderdi, kendisinden mülakat talep eden talihlilere.

    mali yılın bitmesine 2 ay kala, kapasitelerinin dolduğunu ve artik dv mülakatı veremeyeceklerini bildirmeye başladılar.

    daha 60 gün varken, Ready statüsündeki dosyalara dahi mülakat vermeyerek, hayalleri yıkmaya yemin etmiscesine üzerine koyarak devam ediyorlar.

    bir kez daha, imkanı olanların kesinlikle AOS yapmasını ya da farklı ülkelerden mülakat alma imkanlarını değerlendirmesini tavsiye ediyorum.

    çokça dile getirdim, çok fazla tekrarladım belki ama doğru bildiğimi asla saklayacak değilim.

    ankara'ya güvenmeyin!

    .

    *SaveDiversityVisa, bizler tarafından kurulmuş, dünyadaki bütün DV talihlilerine destek olan bir platformdur. hesabınızı takip edip destek olmak, sizlerin sesinizi duyurmak için kendinize yapabileceğiniz en doğru hareket olacaktır 😉


  • @gucarslan rezalet,....
    Talihlilere ve ailelerine bol sabırlar diliyorum, umarım akıllanırlar.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

116
Çevrimiçi

42.2k
Kullanıcı

4.5k
Konu

432.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum