DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@OA-OA öncelikle tebrikler. mesajınız silinmedi sadece yeni kullanıcı olduğunuz için ilk iletilerinizin onaylanmasını beklemeniz gerekiyor.
performans karşılaştırması için https://dvcharts.xarthisius.xyz/ sitesini tavsiye ederim. grafiklerle hangi numara aralıklarında kaç dosya çağrılmış görebilirsiniz. DV2023'te Polonya performans anlamında en iyi konsolosluklardan biriydi. fakat Polonya'nın bakması gereken çok dosya var unutmamak gerek.
-
@rebul59 bu bahreyn konsoloslugu icin
-
@achillesoag ulkenin kazanan bilgisini nerde bulabilirim,hangi bultende vardir
-
@qwe19 bunu hiç kimse bilemez ama case num. Ve submit tarihiniz mülakat almaya gayet uygun görünüyor süreç ilerlerken ankaranın ilerlemesine göre hareket edebilirsiniz.
-
@ozzy22 teşekkürler 🙏🏻 2023 excelinde İstanbul’da yaşamasına rağmen Viyana’dan randevu alan çok kişi gördüm tabi yanlış anlamadıysam olayı öyle görünüyordu o yüzden bunu yapanlar olmuş anladığım kadarıyla.
-
Ülkelerin kazanan sayılarını bakmak için bu linki kullanabilirsin.
-
-
@eray26 sadece bu konsolosluk için söylemiyorum, bazen bir konsolosluk birden fazla ülkeden kazanan dosyalarına bakabiliyor. haliyle iş yükü de artabiliyor.
Bahreyn de performans olarak iyi konsolosluklar arasında diyebiliriz.
-
@maximtk anliyorum,ama buna ragmen performans iyi gibi geldi bana da dedigniz gibi. Birde hickimseden mulakat tecrubesi edinemeyince bahreynle ilgili stress oluyor insan.
-
@OA-OA, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar Polonya'nın 2023 performansına nasıl bakabilirim? Şu an en son kaç nolu CN kabul etmişler vb?
Sağ üstte consulate yazan yerde tüm elçilikler seçili gelir. All tuşuna basıp tiki kaldırın. Sadece WRW yi seçin. Tüm bilgileri göreceksiniz.
Polonya/Warsaw kodu WRW.
Her ülkenin ABD Konsolosluğunun üç harften oluşan bir kodu vardır. Başka ülkelere de bakmak isterseniz eğer bu kodları konsolosluklar listesinden bulabilirsiniz.
-
@eray26, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
@maximtk anliyorum,ama buna ragmen performans iyi gibi geldi bana da dedigniz gibi. Birde hickimseden mulakat tecrubesi edinemeyince bahreynle ilgili stress oluyor insan.
Bahreyn küçük bir ada ülkesi. Performansı süper. Ülkede 10 kişi kazanmış 118 kişiye vize basmış. Yalnız bu yıl AF ve AS kontenjanlarına vize vermiş. EU hiç yok. Eğer taşıyabilirseniz gelecek yıl ilk siz olursunuz. İlk olmaktan korkmayın, deneyim olmamış olabilir. Önemli olan mülakat alabilmek. Gerisi çorap söküğü gibi geliyor. İyi şanslar.
-
@rebul59 ortalama kazanan sayısının 3 te 1 i excele kayıt yapmış.
-
@Kramer Ben basvurumu yaparken ve DS260 i doldururken burada yasadigim icin buradan basvurdum.Mulakat vermeme durumu olabilir mi ? DS doldururkende otomatik Manama cikmisti onu secmistim.
-
@Kramer Ben basvurumu yaparken ve DS260 i doldururken burada yasadigim icin buradan basvurdum.Mulakat vermeme durumu olabilir mi ? DS doldururkende otomatik Manama cikmisti onu secmistim.
Hayır o halde tabii ki verir. Sadece CN nizin aktif olmasını bekleyeceksiniz o kadar.
-
@Kramer insallah ocak-subat gibi current olursa CN ,sonrasinda EU icin ilk mulakati yapan kisi olarak kayitlara gecirecekler beni :D
-
@Kramer insallah ocak-subat gibi current olursa CN ,sonrasinda EU icin ilk mulakati yapan kisi olarak kayitlara gecirecekler beni :D
2022'de 4 EU'ya vermiş :)
-
@Kramer tarihe gecme sansimiz kalmadi desenize :D
-
@Kramer tarihe gecme sansimiz kalmadi desenize :D
Ama bu forumda mülakat deneyimi paylaşan ilk kişi olacaksınız inşallah.
-
@Kramer mulakattan cikar cikmaz ilk yapacagim sey deneyimimi forumda paylasmak olcak,belki olurda birinin isine yarar her ne kadar bilinmeyen bir ulke olsada bahreyn :D
-
Bu ileti silindi!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum