Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Hangi eyalet?

Eyaletler
92 46 21.7k 40

  • Ben teksasa houstona gelmeden önce çok ön yargılıydım şuan 5 aydır burda yaşıyorum ve haklıymışım, umarım burdan taşınırım geleceklere burayı düşünenlere bol şans


  • @çakıl nedir istemediğiniz yada rahatsız olduğunuz şeyler


  • @caner92 Çok değerli tecrübeler aktarmışsınız. Şu an karar aşamaasında olan bizler için gerçekten değerli bunlar. Teşekkür ederiz :)


  • Connectıcut eyaletinde yaşayan varmı yada oraya gitmeyi düşünen varmı?


  • Hayaller Massachusetts, gerçekler new jersey :)


  • @Ümit-Karabayır bu biraz da kişisel benim beğenmediğim şeyleri bazıları çok begenebilir en çok motivasyonumu düşüren şey işsizlik biraz da , belki her yerde iş bulmak zordur bilemiyorum tabi bir de çok sıcak insan bir orman dag havası arıyor ama nem cigerlerimize kadar işliyor Adana da yaşadıgım için nemden ve sıcaktan bıktıgım için biraz serin yer istiyorum, ama buraları seven de çok seviyor , gördüğüm kadarıyla uber ve doordash de fazla kazandırmıyor bunları yapan burada çok fazla, ama güzel bi işiniz olursa her yer oldugu gibi houstonda cennet olur tabiki burdaki evler çok güzel,

    bir sene boyunca bizde MA da yaşıyacakmışız gibi planlar kurduk bizimde hayaller hayatlar oldu


  • birşey sormak istiyorum bizim iki çocuğumuz var amerikada iki çocuk için illa 3+1 daire tutmamız gerekiyor diye bir dayatma varmı yoksa biz kendi ekonomimize göre bir süre 1+1 veyahut 2+1 tutabilimiyiz çocuklar 5. 7


  • @Emre-Oktay, 2+1 tutabilirsiniz. Bizim ve karşı komşunun iki çocuğu var. Hatta komşunun çocukları sizinkilerle aynı yaşta. 2+1 de oturuyorlar. Yer: Dallas/TX.


  • @Not_Born_Yesterday Merhaba, henuz mulakata girmesek te simdiden biraz biraz eyalet / sehir secimi uzerine dusunuyorum. Dallas ta seceneklerden birisi ama cok cok sıcak oldugunu goruyorum. Bu havada yasam nasil yorum yapabilir misiniz acaba?

    Simdiden tesekkur ediyorum.


  • @Not_Born_Yesterday Çok teşekkürler


  • @jtcarlos, hava 40C derece olabiliyor ama nem az olduğu için biz çok yakınmadık sıcaktan. Çok daha sıcak şehirleri var Texas’ın. Eşimle konuştuğumuzda Adana/Antalya daha sıcaktı diyoruz.


  • @Not_Born_Yesterday cok sevindim bunu duyduguma , tesekkurler cevap icin 😊


  • @Emre-Oktay 1+1’de 6 kişi yaşayan aile biliyorum demişti bizim emlakçı 😅 Fakat bazen site yönetimleri sorun çıkarabiliyormuş. Ama bütçenize göre 1+1 daire bile tutabilirsiniz. Its up to you diyor birçok yer.


  • Washington :))


  • @Not_Born_Yesterday tabi ki kişiye ve yerine göre değişir, 12 Mayıs 2023’de Mexico City’den Dallas aktarmalı Istanbul’a uçtum. Dallas havalimanında bagajları teslim ettikten sonra IST uçuşundan önce sigara içmek için arrival hall karşısındaki açık hava alana çıktım. Çıkmaz olaydım, sıcaklık 36 derece - nem %94 idi, nefes alamadım.

    Bu arada 25 yıldır Antalya’da yaşıyorum, böyle yüksek sıcaklık ile aynı anda yüksek nem görmedim :)


  • hep california vardı aklımda ama chicago'daki yaşam maliyetlerinin çok daha mantıklı olduğu araştırdıkça görüyorum. özellikle kira olarak çok mantıklı geldi bana. chicago'da yaşayan var mı?


  • @ATS16, bu sene 'record high' deyip durdu hava durumu. Benim gordugum en yuksek 42C oldu. Baya bir sicakti. Ama nedendir bilmem Antalya'nin sicagi (bir Adana olmasa da) hala hissettigim en yuksek gibi :)

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @bruce81 işiniz ile eviniz arasındaki mesafeyi iyi organize edebilecekseniz, kuzey veya kuzeybatı bölgesini tercih ederseniz hem yaşam kalitesi anlamında iyi, hem de çocuğunuz var ise iyi puanlı okullar bulabilirsiniz. 1+1 için güncel iyi kondisyonda ev kiraları USD 1.500 - USD 1.700 civarında.

    En önemli konu “windy city” Chicago iklimine alışabilecek misiniz ;)


  • @ATS16 bekarım. yabancı forumlarda lakeview, lincoln park, wicker park bölgelerini tavsiye ediyorlar. oralar nasıldır?


  • Su an icin MA, gelecekte WA olabilir


Benzer Başlıklar

  • Green card onay numara hatası

    Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik green card greencard form yesilkart forum
    3
    -2 Oy
    3 İleti
    8k Bakış
    sonarS
    @BEDİRHAN-FERMANOGLU Muhtemelen geçmiş yılın sonuçlarını kontrol ediyorsunuz. Bu sene başvurduysanız 2022 Mayıs ayını beklemek zorundasınız çekiliş o zaman açıklanacak.
  • New York City, New Jersey, Chicago ve Columbus Siz olsanız hangi şehri seçerdiniz ?

    Eyaletler
    13
    0 Oy
    13 İleti
    2k Bakış
    ironmanI
    @OrlandoGücü bilgilendirici sunumunuz için çok teşekkürler.
  • Green card kazandıktan sonrası

    Greencard Loto Başvurusu Soruları green card gocmen vize gocmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @greencardburak, içinde söyledi: Green card kazandıktan sonrası Arkadaslar merhabalar 19 yaşındayım bu yil gc e basvuracam hatta pasaportumu bile çıkardım sorum şu ben ogrenciyim eğer çıkarsa bu greencard masrafları ne kadar çıkar mesela turkiyedeki masraf lar ardından abd deki masrafalf kimim kimsem yok bilgim var fakat neyse kısaca 2 bin dolar ile abd ye gidebilirmiyim Su basligi inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/440/dv-surecinde-tr-den-abd-ye-gitmeden-once-ve-gittikten-sonra-yapilan-masraflar Bu da ABD'deki aylik masraflar icin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/393/amerika-da-yaşayanlardan-yaşam-maliyeti-örnekleri Maalesef 2000 dolar cok az bir miktar, yukaridaki basligi harcamalar icin inceleyebilirsiniz. Tavsiyem en az 3-4 ay sizi idare edecek bir parayla gelmeniz yonunde... Tum planlarinizin beklediginiz gibi olacaginin ya da hemen iyi bir is bulacaginizin garantisi yok.
  • 52 Oy
    3k İleti
    326k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum