[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@mehmetizmirli Bu zorlu tecrübeyi o kadar detaylı bir şekilde aktarmışsınız ki. Eminim sonraki yıllarda dahi birçok kişinin işine yarayacaktır. Ellerinize sağlık. Vizeniz hayırlı olsun tebrik ediyorum.
-
@Tuğberk-Önder Çok tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@anlcn Geçmiş olsun. Mülakatta başarılar diliyorum şimdiden.
-
@demirnaz Çabalarınızın karşılığını almanı gerçekten umut ve mutluluk verici. Can-i gönülden tebrik ediyorum.
-
@clestial Geçmiş olsun. Mülakatınızda da başarılar diliyorum şimdiden. Su gibi akıp geçmesi dileğiyle.
-
@ekorkut Vizenizi tebrik ediyorum. Yeni hayatınızda başarılar dilerim..
-
@baran-bozdogan Vizenizi tebrik ediyorum. Anlatımınız için şahsım adına teşekkür ediyorum.
-
@Tuğberk-Önder 2 kere tebrikler vizeniz ve evliliğiniz için. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@Neslihan-Yaşar teşekkürler ☺️
-
@bozyuruk çok sağolun ☺️
-
Bu ileti silindi! -
@cerkezkizi09 Gökçe Hanım, sizinle birebir olarak fazla iletişim kurmamamamıza rağmen süreç içerisinde ne kadar özverili davrandığınızı ve ne kadar çaba gösterdiğinizi gruptaki ve forumdaki diğer üyelere ne kadar yardım ettiğinizi anbean gördüm, takip ettim, feyz aldım. Günün sonunda sizlerin de çabalarının karşılığını aldığını görmek beni ne kadar mutlu etti ne kadar umutlandırdı anlatamam. Sizleri can-i gönülden tebrik ediyorum. Hayatınızda başarılar ve mutluluklar sizi bulsun ve hayat size her zaman acısız olgunluklar getirsin dilerim. Şahsım adına foruma, diğer talihlilere ve müstakbel tüm talihlilere etmiş olduğunuz yardımlar için teşekkür ederim. Bir nebze de olsa karşılığını verebilmek dileğiyle. Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Sevgiler.
-
@Tuğberk-Önder Tebrik ederim. Yeni hayatınızda mutluluklar :)
-
@baran-bozdogan hayırlı olsun bundan sonraki yaşımında başarılar dilerim.
-
@Tahsin-Sav çok teşekkür ederiz ☺️
-
@baran-bozdogan tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
@Tuğberk-Önder Tebrikler 🙏🏻 yeni hayatınızda mutluluk sağlık ve bol şans sizinle olsun 🧡
-
@Tuğberk-Önder tebrikler Amerika'daki hayatınızda başarılar :)
-
@binbasitom teşekkürler sizinde vizeniz hayırlı olsun😊👍 yolunuz açık olsun
-
@Tuğberk-Önder tebrikler yeni hayatınızda başarılar dilerim👍😊🙏
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum