abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?
-
@diclemre bir arkadaşım Ocak ayında gitti geldi Miami ye
-
@diclemre gecen ay munih aktarmali gidip geldim.
-
Merhaba. 29 eylul abd ye ucak bileti almak istiyoruz. Munich ve Frankfurt aktarmali ucuslar var. Almanya transit vize istiyor diye haberler ve yazilar gordum. Emin olmak icin sormak istiyorum son zamanlarda bu sekilde gidenler varsa deneyimlerini paylasabilirler mi? son durum nedir?
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba, Ağustos ayında bir aksilik olmazsa Detroit'e gideceğim. THY biletleri bir tık pahalı geldiği için alternatifleri araştırırken Royal Jordanian (Ürdün) aktarmalı biletlerle karşılaştım. Yakın zamanda bu şekilde Ürdün aktarmalı uçuşu olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
-
@Ayşenur-Zaza Merhaba, benzer tarihlerde biz de ailece detroit'e gideceğiz ama istanbul'dan direkt uçuş olmadığı için Chicago'ya inip oradan araçla geçmeyi planlıyoruz. Sizin buluğunuz bir direkt uçuş var mı İst-Detroit arası?
-
@md1987 Merhaba, THY'den New York-JFK aktarmalı bulabildim ben de ne yazık ki. Fakat yanlış hatırlamıyorsam bu Aralık ayında THY Detroit direkt uçuşları başlayacak, ilerisi için güzel olabilir. :)
-
Ben Qatar airways’ı tercih etmeyi düşünüyorum hem konforlu hemde güvenli bir havayolu şirketi yarı yolda bırakmaz.
-
merhaba thy direkt uçuşlar çok pahalı ucuza kaçıp aktarmalı gitmek mantıklı mıdır düşünceleriniz nelerdir
-
direkt uçuşlar pahalı oluyor maalesef özellikle türkiyeden kalkınca, şuan almanyadayım ve buradan aldım biletimi frankfurt-jfk-raleigh olarak, yarı fiaytı fark çıktı.
-
Bizim tercih ilk önce direk uçuş, sonra da fiyat. Çocuklarla gidiyorum oyüzden aktarmalı uçak ile uğraşmayız
-
tek kisi oldugum icin thy direkt ucus
-
direk uçuş candır
-
@Neslihan-Yaşar Delta airlines a bakmanızı öneririm, amsterdam aktarmalı geldim, 11 saat amsterdam havalimanında bekledim, gayet rahat bir havalimanı uzanmalı koltuklar var kestirmek için. Vizeniz varsa çıkıp şehri de turlayabilirsiniz tabi. ABD aktarma için bir kaç avrupa ülkesi dışında vize isteyen yok ve gidiş kısmını Delta adına KLM yapıyor gayet konforlu bir havayolu. Sınırsız Heineken var abd ye kadar :) thy nin yarı fiyatına denk geldi gidiş geliş bilet.
-
merhaba. kasım ayında istanbul-denver uçuş planım var. thy chicago'da aktarma yapıyor ve sonrasında united airlines ile denver uçuşu oluyor. thy'deki bagaj hakkı 23kg. united airlines uçuşusunda bagaj konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
-
@alpaslan35 Türk Hava Yollari ile çıkışlı ABD iç hat uçuş devamlı yolculuklarda; Türk Hava Yollarının anlaşmalı olduğu havayollarından biri ile (örnek yine Star Alliance üyesi olan United Airlines) yapılması halinde; biletler ayrı olarak kesilmiş olsa dahi Türk Hava Yolları bagajların varacağı son noktaya kadar bagaj etiketi vermektedir. Bu durumda; Türkiye çıkışı Türk Hava Yolları ile yapıldığı ve bagajlar da bağlandığı için Türk Hava Yolları’nın bagaj kuralları yolculuk boyunca geçerli olmakta ve 23'er kiloluk 2 parça ücretsiz bagaj taşınabilmektedir.
Türkiye'den çıkış yaparken havalimanında olası bir sürpriz yaşamamak adına uçuş öncesi THY çağrı merkezinden bilet PNR numaranız ile birlikte kontrol etmenizde fayda var, iyi uçuşlar.
Bir uyarı daha, Amerika Birleşik Devletleri’ne giden tüm yolcular güvenlik sebebiyle gümrük kontrolünden geçerler. Bu nedenle tüm yolcuların bagajlarını ilk varış noktasında teslim almaları gerekmektedir.
Not-1: Yani Chicago'da alacaksınız bagajlarınızı, ilk varış noktanızda.
İlk varış noktasından sonra iç hat devam seferi olan yolcular, 12 saati aşmayan bekleme süresi için son varış noktasına kadar check-in yapabilirler. Yine de bagajlarını ilk varış noktasında teslim alarak gümrük kontrolünden geçmeleri ve bagajlarını teslim etmeleri gerekir.
Amerika Birleşik Devletleri’nde iç hat bağlantı süresinin 12 saati aştığı durumlarda, bagajlar ilk varış noktasına kadar etiketlenir. Yolcular ilk varış noktalarında bagajlarını teslim almaları, gümrük kontrolünden geçtikten sonra bagajlarını ilgili havayolu birimlerine teslim etmeleri ve bağlantı uçuşu için yeniden check-in yapmaları gerekir.
Not-2: Chicago havalimanında Denver uçuşunuz için tekrar kontuara giderek valizlerinizi teslim etmeniz gerekiyor, İstanbul’da kontuarda Chicago - Denver uçuşunuz için boarding kartınız verilmiş olsa bile.
https://www.turkishairlines.com/tr-int/bilgi-edin/bagajimi-ne-zaman-teslim-almaliyim/
-
@ATS16 Teşekkür ederim.
-
@ATS16 Ülkeye giriş sonrası dönüş biletimi değiştirmek & iptal etmek istiyorum. Tek yön gidiş alıp dönüş için de ayrı bir pnr numarası bile dönüş bileti alsam sonra iptal etsem sıkıntı yaşar mıyım? izlediğim videolarda sadece beyan etmişler, bakılmamış.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum