[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@husoo_bey merhaba öncelikle vizeniz hayırlı olsun tebrik ederim. biz de new york düşünüyoruz ama net karar veremiyoruz izlenimlerinizi aktarma şansınız var mı acaba? şimdiden teşekkür ederim
-
@ekorkut çok tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun 🎉
-
@baran-bozdogan Tebrikler, vizeniz hayırlı olsun. Amerika serüveninizde şans ve kolaylık diliyorum.
-
@baran-bozdogan tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
@baran-bozdogan Tebrik ederim bol şanslar
-
@baran-bozdogan tebrikler vizeniz hayırlıolsun.Amerikadaki yeni yaşantınızda başarılar.
-
@baran-bozdogan Tebrikler.. Yeni hayatınız da vizenin onaylandığı andaki gibi hep mutluluklarla dolu olsun :)
-
@baran-bozdogan tebrikler vizeniz hayırlı olsun.
-
@baran-bozdogan hayirli ugurlu olsun dostum, adina cok sevindim.
-
@cerkezkizi09 Gökçe hayırlı uğurlu olsun canım, senin ve bu platformda emeği geçen herkesin tüm hayallerinin gerçek olmasını dilerim. Benim üzerimde de emeğin çok umarım en kısa zamanda bende yazacağım mülakat deneyimimi.
-
@Mr-Yavuz Çok sağ ol abi iyi uğraştık seninle bu süreçte sonu mutlu bitti.
-
@cerkezkizi09 tebrikler.Vizeniz hayırlı olsun.amerikadaki yaşantınızda başarılar. Uzun uğraşlar sonucu isteğinize ulaşmışsınız.Takdire şayan.
-
@baran-bozdogan Hocam gözünüz aydın olsun, tebrik ederim. Orta Doğu'dan kurtulmayı başaran bir kişiyi daha görmenin mutluluğu ile en az sizin kadar sevindim. Yeni hayatınızda mutluluklar daim olsun sağlıcakla kalın
-
@baran-bozdogan Kan, ter, gözyaşı :) Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır kardeşim. Umarım oralarda denk geliriz ama ben kuvvetle muhtemel Michigan da olacağım, kısmet. :)
-
@ekorkut Yeni hayatınızda başarılar dilerim tebrikler.
-
@ekorkut tebrikler vizenin hayırlı olsun :)
-
@ekorkut hayırlı olsun vizeniz :) Ne güzel daha gitmeden çocuklarınızın eğitimleri de netleşmiş. Harika 😇 Amerika’daki hayatınızda mutluluk ve başarı sizlerle olsun :)
-
@baran-bozdogan Vizeniz hayırlı olsun Baran Bey. Amerika’daki hayatınızda mutluluklar ve işlerinizde kolaylıklar dilerim :)
-
@cerkezkizi09 vizeniz hayırlı olsun. Hiç bir emek boşa gitmemiştir. Bunun kanıtından birisiniz. ABD de yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim. Bir gün ABD de Viyana grubu olarak görüşmek dileği ile...
-
@ekorkut tebrikler vizeniz hayırlı olsun. yeni hayatınızda başarı ve mutluluklar dilerim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum