[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Serapp :clapping_hands: :clapping_hands: :clapping_hands:
-
@Serapp İşin açığını bulmuş 🤣🤣
-
@Neslihan-Yaşar Güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık, okurken aynı sevinci sizin adınıza ben de yaşamış oldum. İki yıllık uktenin üzerine ilk seferde çıkan greencard gerçek anlamda ilaç gibi olmuş, şimdiden size ve eşinize yeni hayatınızda başarılar diliyorum👍
-
@Neslihan-Yaşar tebrikler vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim
-
@ozzgedenizz siz peki bu aşıları sağlık raporuna gitmeden önce mi yaptırdınız yoksa booster dediğimiz vizeyi falan aldıktan sonra amerikaya giriş yapmadan mı yaptırdınız?
-
@Berkay-BHR
Harika bir yazı olmuş. Tebrik ediyorum, Yolunuz açık olsun. -
@keremsan tebrikler darısı diğer kazananlara
-
@NINJAKEMAL hatırlatma dozu olarak yaptırdık ama bir çok kişi yaptırmıyor bildiğim kadarı ile bir sıkıntı da olmuyor
-
@nskrgl teşekkür ederim ☺️
-
@ALİ Vize mülakatınız da aynı şekilde basit ve hızlı olur umarım :) Tebrikler
-
@ozgurcc Çabalarınızın karşılığını almışsınız şükür ki :) Tebrik ederim vizeniz hayırlı olsun :) Amerika'daki hayatınızda mutluluklar!
-
@Ozzyy tebrikler hayırlı olsun vizeniz :) Yeni hayatınızda mutluluk dolu günleriniz olsun :)
-
@nskrgl Tebrikler, yolunuz açık olsun
-
@Neslihan-Yaşar Hayırlı olsun tebrikler.
-
@norta Hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar dilerim.
-
@Şener-Uysal Vizeniz hayırlı olsun.
-
@emiroz Mülakatınızda başarılar.
-
@tugbaokutan Tebrik ediyor ve yeni hayatınızda başarılar diliyorum.
-
@vecihi Mülakatınızda başarılar.
-
@Berkay-BHR Hayırlı olsun tebrikler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum