Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Merhaba bana da bugün <<<Documets Received>>> başlığı ile mail geldi. aşağıda paylaşıyorum. Anladığım kadarıyla gönderdiğimiz belgeler ile DS-260 formunda yazdığınız bilgilerin doğruluğunu teyit ediyor deniyor. Ayrıca randevuzun günü belli olduğunda maili alacaksınız deniyor.

    Helen mail orjinali:

    Records indicate you have submitted a complete and valid DS-260 application for each family member, and you have provided all required documentation to the Kentucky Consular Center.

    Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing. Interviews for the DV 2019 program will begin in October 2018 and conclude on September 30, 2019. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month. Once an interview date has been scheduled, you will receive notification via email to check http://www.dvlottery.state.gov.


  • Selam arkadaşlar bana 6 kasımda [email protected] adresinden 4 belge göndermemi istediler...ilkin bu adrese attım sonra bu adresten bana mail geldi bize atmayacaksınız biz sizin belgeleri
    [email protected] atacagız deyip teşekkür etti...
    Ben yine de garanti olsun diye [email protected] adresine belgeleri attım
    Sonra Kıbrıs'ta olduğum için buradaki sabıka kaydımı da eklesem iyi olur dedim ve sabıka kaydımı bu adrese attım...ancak birkac ay öncesinin sabıkasıydı yine yanlış atmıs oldum...sonra yanlış belge attım diye yazarak yeni sabıka kaydımı attım...nihayetinde 4 kere mail atmış oldum
    Şimdi sorum:)
    4 mail atmam probleme neden olur mu?
    Case 83xx
    Henüz bana döküman onay mesajı gelmedi
    Not:belgeler arasında tutarsızlık yok


  • ben [email protected] adresine iki kere dokuman maili gönderdim, bir kerede [email protected] adresine soru sormuştum attmıştım. Sorun olmadı. yukarıda gibi teyit ediyoruz maili aldım. İnşallah sizinde olmaz. Yani 4 kere mail attınız diye sorun olmaz. En fazla bir daha göndermeyin diye belki hatırlatma yaparlar. Zaten siz önce yanlış adrese göndermişsiniz sonra doğru adrese göndermişsiniz. Her halde bunu sorun etmezler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @mardin-le-gund problem olmaz ama bundan sonra daha fazla email gondermeyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    KCC'ye belge gonderen arkadaslar bilgilerini guncellemeyi unutmasinlar!


  • 2019 bilgilerinde 2018'e göre mühendis sayısında artış mı var bana mı öyle geldi 🙂

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @caglaror DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    2019 bilgilerinde 2018'e göre mühendis sayısında artış mı var bana mı öyle geldi 🙂

    evet, artik sadece muhendislere cikacakmis 🙂
    dogrulanmis bilgi, yayalim 🙂


  • @crazycells teşekkürler😊


  • @gunesdogdu teşekkürler😊


  • @caglaror Şaka bir yana, aslında hepsi neden sonuç ilişkisi, "birliktelik analizi" diye bir mevzu var, üstatlarım daha iyi bilir. Sorgulayan zihinler araştırıyor, araştıran zihinler de durumu düzeltemiyorsak o zaman kendimizi durumlar kümesinin dışına çıkartırız diyorlar. Böylece sorgulayıp analiz edenler daha fazla çıktılar bölümünde yer alıyorlar. Girdi->Çıktı meselesi... 🙂


  • @caglaror Tersten sorarsam daha iyi anlaşılır, "Acaba 2019 Dv sine başvuranlar arasındaki mühendislerin oranı, önceki yıllara göre arttı mı?" -Bence cevap evet-.


  • beyin göçü, beyni olan göçüyor işte...


  • @caglaror göçetmek isteyen ve GCye başvuranların çoğu mühendis ise GC’nin onlara çıkma ihtimalide yükselmiş oluyordur. Mühendislere çıkıyor diye genellemek doğru olmayabilir. Evet Turkiye baya bir sayıda mühendisini kaybedecek görünüyor. Ama Geri gelenlere 25bin TL vereceklermiş. :))


  • @blackstone DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    beyin göçü, beyni olan göçüyor işte...

    @blackstone DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    beyin göçü, beyni olan göçüyor işte...

    Ahmakça ve yersiz bı yorum göç etmeyi tercih etmeyen beyinsiz mi oluyor?


  • @kürşat Bey yanlış anlamayın, yine aynı istatistik mantığı, göçenlerin çoğu bu tercihlerini sorguladıkları için yapıyorlar. Mühendislik mesleği analitik düşünmeyi önşart kabul ettiğinden daha çok sorgulayan insanlar mühendis oluyor. Dikkat ederseniz TR'de kalmayı tercih edenlerin oran olarak çok daha azı mühendis.
    Yani kalanlardaki mühendis/mühendis olmayan oranına kM dersek ve gidenlerdeki mühendis/mühendis olmayan oranına gM dersek kM<gM olduğundan tezi ileri sürebiliriz.
    Bir de "beyni olan göçüyor" mantıken "göçmeyenlerin beyni yoktur" anlamına gelmiyor. Tersi doğrulanabilir değil.


  • @caglaror Bir de bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği gibi bölümlerin global bir geçerliliği var. O yüzden oralarda iş bulabilme düşüncesi de gitme isteğine destek oluyor.


  • @caglaror DV2019 Mulakat Deneyimleri içinde söyledi:

    @kürşat Bey yanlış anlamayın, yine aynı istatistik mantığı, göçenlerin çoğu bu tercihlerini sorguladıkları için yapıyorlar. Mühendislik mesleği analitik düşünmeyi önşart kabul ettiğinden daha çok sorgulayan insanlar mühendis oluyor. Dikkat ederseniz TR'de kalmayı tercih edenlerin oran olarak çok daha azı mühendis.
    Yani kalanlardaki mühendis/mühendis olmayan oranına kM dersek ve gidenlerdeki mühendis/mühendis olmayan oranına gM dersek kM<gM olduğundan tezi ileri sürebiliriz.
    Bir de "beyni olan göçüyor" mantıken "göçmeyenlerin beyni yoktur" anlamına gelmiyor. Tersi doğrulanabilir değil.

    Hocam sizin gibi mantıklı bir şekilde yazsa problem yok ama beyni olan gocuyor yazısından bu anlaşılır ayrıca mühendislik ve teknik konular için bilgim var çünkü çalıştığım işyerinde mühendisislere eğitim veriyorum


  • @caglaror konunun farklı yerlere gelmesine sebep olduğum için özür dilerim. Aslında hem başlık yanlış hem de bu konuda istatistiğin çok önemi yok. Ama son bir cümle yazayım isterim, "AUS talep edilen meslekler listesinde 'pharmacist' (eczacı) yok, ama 'plumber' (tesisatçı) var!" Puantajı hesaplarken bunu gördüğümde içimden neler geçti tahmin edemezsiniz. Meslek hayatımı (17 yıl) sıfırlamak istedim 😎


  • @caglaror merhaba AUS nedir? Açıklar mısınız?
    Teşekkürler


  • @wedofun Avustralya'nın kısaltması

    Türkiye - TUR gibi


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum