DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ozge90 tam olarak bende aynı durumdayım ve nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum 10 gün sonra nişanım var hızlıca evlenmek pasaport değişikliği yapmak eşim için ds 260 formunu doldurup güncellemek daha mı doğru olur bu işlemi nereden nasıl yapabilirim bildiklerinizi bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafam karışmış durumda
-
@Ovezgeldi Bültende açıklanan rakamlar ülkelere göre değil. 32.000 sınırı bütün EU bölgesi için geçerli.
Gelecek sene ne olur bilinmez. EU Bölgesi için son 8 yılın dosya numaralarına buradan bakabilirsiniz. -
@bozyuruk yani CN 32k ve uzeri olan biri dogrudan eleniyor anlamina mi geliyor bu? Cok kotu bir durum eger oyleyse
-
Bu ileti silindi! -
@yağmur öncelikle sürecinizi imzanıza taşırsanız daha fazla bilgi alabilirsiniz. case numberınız kaçlarda ds ne zaman gönderdiniz bunlar yorum yapmak için önemli kriterler.
-
@eray26 malesef biraz o anlama geliyor. cut of olmayan dosyalar mülakat ve vize alamıyor. 32k üstünde kalan herkese geçmiş olsun. uzun ve yorucu bir süreç oldu herkesin haklarında hayırlısı olsun.
-
@bozyuruk cidden uzucu
-
Arkadaşlar selam doğru başlıktayımdır umarım :) Bu sene eşim kazandı fakat bildiğiniz üzere süreç çok yavaş ilerliyor ve aksaklıklar çıkabiliyor. Elimizden geleni yapsak da alamayabiliriz vizemizi. Bu nedenle bu sene tekrar başvurmak istiyoruz. Başvurmamız DV2024 sürecimizi etkiler mi? Eşimin başvurması sakıncalı mı? Benim başvurmam etkiler mi?
-
@Serapp çok teşekkür ederim.
-
@sumeyyenur Basvurabilirsiniz, etkilemez surecinizi.
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
@Ovezgeldi EU bültenlerde özel bir açıklama yoksa "Except Iran" gibi dosya numarası EU ile başlayan herkes o bültene dahildir. Dosya numaranız aktif değilse dosyanızı taşısanız dahi mülakat alamazsınız maalesef.
-
@sumeyyenur bir problem olmaz
-
@yusufalak Case numarasında EU dan sonra sıfır yazmayın, bende de olmuştu bu şekilde kabul etti.
-
@sumeyyenur her senenin dinamikleri farklı, başvurmanız mevcut durumunuzu etkilemez.
-
M Murat 4 bu başlıktan bahsetti
-
@ozanurgun Ozan Bey konuyu tamamen saptırıyorsunuz şu an.Madem iletileri bu kadar iyi takip ediyorsunuz soruyu sorduğum iletiye cevap veren hanımefendiye tekrardan cevap verdiğim iletiyi okusaydınız keşke.Hanımefendiye tekrardan cevap verdiğim iletide bu konuyu bir arkadaşımdan duyduğumu böyle bir şeyin gerçek olup olmama ihtimalini sorduğum bir iletiydi kısaca.Hanımefendi zaten güzel bir şekilde sizin gibi niyet okumaya çalışmadan cevap verdi ve ben de teşekkür ettim. Ki nasıl dosya numarası yüksek birçok kişinin elindeki imkanları kullanıp dosyasını başka ülkelere taşırken kimsenin(dosyasını taşıyabilen veya taşıyamayan dosya numarası daha küçük kişiler)hakkını gasp etmiyorsa dosya numarası farketmeksizin herhangi bir sebepten mülakat alamayan ve dosyasını taşıyamayan birçok kişide torpil gibi bir imkanı olsaydı elinde ve kullansaydı randevu ayarlamak için etik olarak tartışabilirdik ama ne diyebilirdik ben de size soruyorum?Hanımefendi zaten ‘Böyle olaylar genelde Türklerde olur’ cevabını vererek her şeyi özetlemiş oldu.Ayreten dosyasını taşıyan kişilerin verdiğim örneği lütfen yanlış anlamasını istemem imkanlar açısından karşılaştırma yaptırmak istedim beyefendiye yoksa apayrı konular olduğunu biliyorum herkese sürecinde başarılar diliyorum.
-
@Ovezgeldi Merhaba, ben yerinizde olsam dosyamı Türkmenistan'a transfer ederdim.
-
@yağmur öncelikle hayırlı olsun, eşinizi mülakat aldıktan sonra ds-260 dosyasını açıp eklemenizi öneririm.
-
@eray26 Ne yazık ki öyle
-
Bu ileti silindi! -
@bendedimsize Sonraki iletilerinize göz attım yazdığım cevabı siliyorum fakat ilk iletiniz yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum