[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun oluşturmaz, deneyebilirsiniz.
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun Bunlar da yeterli olur merak etmeyin, yeterki kabul etme arzulari olsun.
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun Şu an son düzlükte koşuyoruz. Şansım varmı diye sormayın her yere dosya taşıma için başvurun trenin kalkış saatine dakikalar kaldı. Arkasından koşmazsanız malesef kaçacak.
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp Serap Hanım ben Frankfurt'un visa navigatorunda sadece ad, soyad, case number, mail adres ve vizenin scan edilmiş halini istediği için bunları yazdım. Ek olarak bir açıklama yapmadım veya doğum tarihini girmedim. Ayrıca case number ı da başlangıçtaki üç adet 0 olmadan girdim. :( Şimdi tekrar mı göndermeliyim? Case numarasında 0'ların silinmesi de bir problem olmaz diye tahmin ediyordum. Cevabınız için teşekkürler.
Visa navigator olunca sadece istenenleri göndermişsiniz. İşlemde hata yok, merak etmeyin. Ben normal bir transfer e-maili yazarken gerekenleri yazmıştım. Bol şanslar.
-
Merhaba, herkes çok iyidir umuyorum.
Eşimin vatandaşlığı olduğu için Saraybosna'ya mail attım ve otomatik bir mail geldi (5 iş günü içinde cevaplanacağı söylendi ama cevap gelmedi).Diversity vizesi için aşağıdaki adrese mail atın demişler. Bu bir işe yarar mı? 5 iş günü içinde dönmedikleri için 1 saat önce aynı maili tekrar gönderdim (bu sefer otomatik mail gelmedi.)
[email protected]Son olarak visa navigator nedir, rica etsem açıklayabilir misiniz?
Teşekkürler.
-
@koray2000 Koray bey size mülakat maili geldi mi en son alamamıştınız? ki sizden case numberı yüksek olanlara geldiğini gördüm. ds260 formunu açtırmış mıydınız ?
-
@Ahmet-Furkan-Sorkun Ben dosya taşıma maillerimde bir kaç konsolosluğa bu şekilde gönderim yapmıştım. O konsolosluklardan olumsuzda olsa dönüş aldım her defasında. (Sonra başka bir konsolosluk dosyamı taşımayı kabul etti.) Denemekten zarar gelmez bence.
-
Dosyasını taşımayı başaran fakat 32k üstü olan arkadaşlar için çok üzgünüm. Umarım seneye tekrar kazanırlar.
-
Arkadaşlar cevaplar için topluca herkese teşekkürler denemeye devam ediyorum. Burada sürecimden bahsedeceğim ve aklıma gelen soruları anlayışınıza sığınarak soracağım. Herkese selamlar.
-
Arkadaşlar Varşova bana KCC'ye yazmam gerektiğini söyledi ama biliyorum ki şu an KCC ile dosyanın ilgisi yok çünkü benim numaram Varşova'da current olmuş. Şimdi Varşova'ya nasıl yanıt vermeliyim konsolosluğu ikna edebilmek için. Doğrudan reddetmediler belki ikna edebilirim yardım ve yönlendirmeleriniz sayesinde. Çok teşekkürler.
-
Herkese merhaba, az önce mail aldım, mail bekleyenler mailboxları bir kontrol etsin 😌 6 Eylül tarihinde Ankara’dan mülakat tarihi geldi, bekleyen herkes en kısa zamanda mülakat tarihi alır umarım 🫶🏼
-
L lumos bu başlıktan bahsetti
-
@busradincer, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Herkese merhaba, az önce mail aldım, mail bekleyenler mailboxları bir kontrol etsin 😌 6 Eylül tarihinde Ankara’dan mülakat tarihi geldi, bekleyen herkes en kısa zamanda mülakat tarihi alır umarım 🫶🏼
Tebrikler, hayırlı olsun, büyük sevinç👏
-
@busradincer Gözünüz aydın 👏
-
@busradincer tebrikler, hayırlı olsun.
-
Merhaba arkadaşlar, 32K CN üstü olan arkadaşlar için gerçekten çok üzüldüm. Seneye şansınız bol olsun.
Ben dosya taşıma için bir çok ülkeye mail yönlendirdim ama hepsinin cevabı ikamet eden başvuru sahiplerinin göçmen vizesi başvurularını kabul ediyoruz oldu. Süreci merakla bekliyorum, inşallah her şey istediğimiz gibi olur -
@busradincer tebrikler umarım bekleyen herkese müjdeli haber gelir
-
@busradincer Gözünüz aydın, hayırlı olsun :raising_hands:
-
Merhaba,
Vizeyi aldıktan sonra amerikayı girişi nasıl erteleyebiliyoruz? Eskiden forumda bununla ilgili bir işlem okumuştum fakat ismini unuttum ve şu an araştırmama rağmen bulamıyorum. Mesela üniversiteyi bitirmek bahanesiyle vizeyi aldıktan hemen sonra değil de 1-2 yıl sonra amerikaya yerleşmeyi nasıl isteyebiliyoruz, nereye başvurmamız gerekiyor?
Teşekkür ederim
-
@BerkayHacımustafa Eger ilk attiginiz mail dogrudan konslosluk icinse dogru yoldasiniz. KCC'a degil, konsolsolugun mail adresine atmalisiniz, yogunluktan dolayi donus yapmiyor olabilirler.
Visa Navigator vize surecleri ile ilgili iletisim platformudur, arama yaparak detaylari bulabilirsiniz.
-
@melikemim Hayir bana gelmedi, AOS yaptığım icin sanirim beni atladılar. Ds260 formunu actirmadim hic.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum