Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri

• @Yunus35 vizeniz hayırlı olsun. Bizimde çekilişten önce amerika aklımızda yoktu aynı sizin gibi bizde kazanınca herşeyimiz usa araştırmaları üzerine oldu. kendimizi gördüm resmen yazılarınızda.

• ⭐⭐⭐

@Yunus35 Cabaladiniz, denediniz ve goze aldiniz. Vizeleriniz hayirli ugurlu olsun, bundan sonrasinda da daha konforlu bir yol sizi bekliyor olsun.

• @jacky_y şimdiden hayırlı olsun

• @warmgrey umarım vizeniz yetişir geçmiş olsin

• ⭐⭐

@warmgrey umarım kısa sürede pasaportunuza kavuşursunuz. Forumda bir çok arkadaş manevi gücüyle size destek olacak sizde vizenizi alacaksınız.

• Merhaba, DS-260 formuna eşimle aynı zamanda gideceğimizi yazmıştım ancak eşimin kalması ve 2 ay sonra gelmesi gerekiyor. Bunun için yapmam gereken işlem nedir? Mülakat sırasında söylemem yeterli olur mu?

• @Yunus35 Vizeniz hayırlı olsun. Hayatınızın yeni döneminde sağlık ve mutluluk dilerim.

• @uraz-mert rica ederim ne demek.

• @Yunus35 vizeniz hayırlı olsun, tebrikler.

• @Yunus35 vizeniz hayırlı olsun tebrikler.

• @mbhfp merhaba, forumda bu konuda hizmet veren bir firma ismi paylaşılmıştı.

• @aggdk92 vizeniz hayırlı olsun abd deki hayatınızda bol şans.

• @warmgrey vizenizin en kısa sürede onaylanması dileğiyle içinizi ferah tutun, paylaşım ve deneyim için teşekkürler elinize sağlık.

• @Yunus35 Vizeniz hayırlı olsun. Yeni yaşamınızda da aynı bu şekilde mutlu olursunuz inşallah :)

• @hope123 tebrikler, abd deki hayatınızda başarılar.

• @uqursen tebrikler vizeniz hayırlı olsun abd deki hayatınızda başarılar.

• @uurse Uğur bey vizeniz hayırlı olsun tekrardan, viyana fikrini kafama sokan kişi oldun, barbadostan vize alacağımı düşünüyordum ama panamada rahatsızlanınca olmadı döndüm, o ara hızır gibi yetiştin, sen olmasan viyana treni kaçmış olabilirdi, dosya transferi kabul alan son 15-20 kişiden falanım sanırım. tekrardan çok teşekkürler. abd'deki hayatında ailenle birlikte herşey planladığınız gibi gitsin şans sizinle olsun. abd'de görüşmek üzere. sevgiler.

• tebrikler.

• @Yunus35 Vizeniz hayırlı olsun.

• @Yunus35 tebrikler, vizeniz hayırlı olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k