[Arşiv] DV2023 Mülakat Deneyimleri
-
@Gulshat-Jumahanova Tebrikler, vizeniz hayırlı uğurlu olsun👏
-
@Gulshat-Jumahanova vizeniz hayırlı olsun. yeni hayatınızda başarı sağlık ve mutluluk diliyorum.
-
@bestonway umut verici çabanız. tebrik ederim. yeni hayatınızda başarılar.
-
@Gulshat-Jumahanova tebrik ederimm sizi
-
@chnnce hayırlı olsun. yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
-
@Gulshat-Jumahanova tebrikler vizeniz hayırlı olsun bol şans dilerim
-
@Gulshat-Jumahanova tebrikler.
-
tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
AIS-PTT Kaydi iptali nasıl yapılır?
Ben sadece AIS PTT kaydını kendim için yaptım. Sonradan eşimi seyahat grubuna eklemeye
çalıştığımda gruba yeni kişi ekleyemezsiniz.
Yeni bir seyahat grubu oluşturursanız aynı
tarih-saate randevu bulamayabilirsiniz,
randevunuzu iptal edip yeni grup oluşturun diyor.Randevuyu nasıl iptal edebilirim?
-
@shilaaygun ais müşteri hizmetlerini telefonla arayıp destek isteyin.
onlar eşinizi ilgili randevuya ekler -
@mehmet-aktaş amerikadaki hayatınızda bol şans vizenizi iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
-
@Gulshat-Jumahanova vizeniz hayırlı olsun.
-
@Mr-Dexter vizeniz hayırlı olsun umarım abd'deki hayatınızda da herşey gönlünüzce olur.
-
@afrkns beklemeyin hemen taşıma işlemlerine tüm olanaklarınızı kullanarak başlayın bence, geçen sene eylül ayında bile barbados'tan vizelerini alanlar oldu.
-
@Mr-Dexter çok sağolun.
-
@aggdk92 vizeniz hayırlı olsun.
-
@aggdk92 abd deki hayatınızda bol şans dilerim.
-
@Gulshat-Jumahanova Tebrikler vizeniz hayırlı olsun
-
Merhabalar herkese, benim bir sorum olacakti. Saglik randevusunu mulakat gununden 2 gun once alan arkadaslar arasindan herhangi bir sorun yasayan oldu mu? Bilgisi olan varsa paylasirsa cok sevinirim. Istanbulda yasadigim icin Ankara'ya saglik kontrolunu erken alip 2 kere gitmek mi yoksa sadece mulakat gunu haftasinda gitmek mi konusunda kararsiz kaldim.
Simdiden tesekkur ederim -
@Erdoğan-0
Slmlar biz 2 defa gitmiş olacağız araya bayram girdi vs bir de sonuçlar çıkmaz bir sorun olabilir diyerek 1 hafta öncesinde gittik bir sorun da olmadı ertesi gün çıktı sonuçlar.ama siz bizim kadar pimpirikli değilseniz 2 gün öncesinde de gidebilirsiniz.şimdiden kolaylıklar
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.3k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum