[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Cevap: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları merhaba
En son mülakat dağıtım tarihi ve ya ortalama hangı ay en son mülakat dağıtılır bilginız varmıdır 2023 için Eylül ayında da konsolosluk mülakat dağıtıyor mu ? Ve ya boş yer olması durumunda Eylül ayında çağırıyor mu ?
Case , 2023EU10xxx
Ds 260.conf. 04.11.2022
Kcc. Current -
@hamitt25 Bosna oturum istiyor.Biz dosya taşıma için mail artik gelen cevapta oturum olursa yardımcı olunacağı yazıyordu
-
@ozlcy 5 haziranda 470 tl ödedim adacel e siz daha ucuza almışsınız.
-
Merhaba,
Ayın 21 i oldu.
Bu noktada artık mülakat mailleri gelme ihtimali olabilir mi ?
Yoksa bu ay artık bir sonraki bültene kadar bir beklentiye girilmemeli mi ? -
Sonunda mülakat randevusu aldım 25 ağustosa. Telegram grubundaki arkada sevinmeyi sevmiyor herhalde ordan yazamıyorum. Mülakat tarihi aldıktan sonra ne yapmam lazım anlatabilecek var mı?
-
@Gökhan-Öz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Ayın 21 i oldu.
Bu noktada artık mülakat mailleri gelme ihtimali olabilir mi ?
Yoksa bu ay artık bir sonraki bültene kadar bir beklentiye girilmemeli mi ?Bugün mülakat tarihi için bir çok kişiye mail geldi
-
@Gökhan-Öz biraz önce mülakat mailleri geldi telegram grubundan anlık olarak takip edebilirsiniz
-
@Gökhan-Öz bende cok merak ediyorum
Eylül ayındada mülakata çağırıyorlar mı ?!
Ve ya iptal olan yer açılan. Yer olunca arada tekrar mülakat dağıtıyorlar mı ki ?!
konsolosluğun mülakat dağıtımı en som Hangi tarih acaba ?!
Case : 2023EU10xxx
Ds260. 04:11.2022 -
@Gökhan-Öz evet bugün bir tanıdığım ankara’dan mülakat aldı
-
Merhaba, sıra numarası yaklaşık hangi rakamdı acaba? Dv için bizlerde bekliyoruz ama henüz mülakat alamadık. Umarım en kısa zamanda dağıtım olur.
-
@Gökhan-Öz Dağıtım oldu az önce Ankara'dan. Grupta da alanlar oldu, excel'e işlenmeye başlanır oradan takip edebilirsiniz.
-
@Begum Sıra numarası 10k'larda. Bu bölümün giriş sayfasındaki Excelde daha detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. Ankara'nın dağıtımını beklerseniz zor biraz. Umarım Ankara kalan bu süreçte en fazla sayıda mülakat dağıtır.
-
Merhaba az once mulakat mailim geldi. gerekli evrakları herhangi bir mail adresine göndermeli miyim? yoksa mülakata gderken yanımda götürmem yeterli mi?
-
Mülakat mailleri nasıl bu saatte geliyor bilen var mı acaba ?
-
@nefess Merhaba, gozunuz aydin. Bu basligin ilk sayfasini lutfen detaylica okuyun. Belge gonderimi yok zira, yaninizda gotureceksiniz, butun bilgiler baslik altinda.
-
Merhaba, az once bana da mail geldi. Bekleyen herkesin haberi olsun. 25 agustos
-
@zehraoz, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mülakat mailleri nasıl bu saatte geliyor bilen var mı acaba ?
şöyle ki Amerikada mesai yeni başladı. Orada gündüz burada gece
-
@Önder-Bilgiç telegram grubuna kimden onay alınıyor ben göremiyorum telegramı eklermisiniz beni yer var ise
Case. 2022EU10xxx
Ds260.04/11/2022 -
Herkese merhabalar, bana da vize randevu maili geldi. Umarim bekleyen herkese en kisa surede randevu maili gelir🙏🏻
-
Sevgili arkadaşlar bir sorum olacak.
Green card başvurusu yaparken bekardım. Green card çekilişi çıktığı zamanda bekardım ds260 formunu doldururken de bekardım. Yakın tarihte evlenmeye karar verdim ve 17 eylülde evleniyorum inşallah. Eşim için ne yapmam lazım böyle bir durumda. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi acaba.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
8
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum