[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@celikmustafa89 imzanizdan gordugum kadariyla DV2024 kazananisiniz ve email almamaniz normal cunku sureciniz henuz baslamadi. Londra'da daha once mulakata giren oldu ve forumda arama yaparak deneyimleri bulabilirsiniz.
-
@celikmustafa89 londra da oturumunuz varmi ,ya da orda mi yaşıyorsunuz?
-
@Uçan-hollandalı merhaba, evet ben dosyamı taşıyarak mülakat aldım.
-
@hope123 Tesekkurler
-
@Emy-0 Tesekkurler
-
Merhaba arkadaşlar, Viyana'da giren arkadaşlara özellikle sorum olacak. Tdap aşısına İzmir de çok zor ulaştım. Bana verilen fiyat 450 TL. Adacel marka. Fiyat çok uçuk geldi. Sizler ne kadar ödediniz öğrenebilirmiyim?
-
@celikmustafa89 anlaraya göre daha hızlı olsada londra DV24 süreci başlamadan mülakat verebilecek kadar değil 😄 süreciniz 1 ekimde başlar ilk mülakat mailleri ağustos ortasından sonra beklenmeye başlanır daha erken DV24 süreci için
-
Merhaba,
Ayın sonu geliyor
Sanırım bu ay da berbat bir mülakat performansı bizi bekliyor. -
@ozlcy Merhaba, herkes bu sekilde cozdu. Fiyat 40 TL artmis gibi, ama tipik. BAska marka da bakabilirsiniz bu marka sart degil.
-
@Erdoğan-0 Merhaba, sorun olusturmaz, DS-260 formunu doldurdugunuz andaki bilgiler guncelse zaten sorun yoktur.
-
@lumos anladım, o kadar artış ülkemiz için normal:) Çok zor buldum aşıyı yaptırıp geçeyim. Çok teşekkür ederim.
-
@ozlcy Gecmis olsun, evet bir an once yaptirin.
-
@Portakal07 Mutlaka başka konsoloslukları deneyin derim. Viyana- Hong Kong- Muscat en çok dosya taşıyanlar oldu. Yer açıldıkça kabul edebilirler. Bol şanslar.
-
@ozlcy Sağlık ocağından talep ettiniz mi? Bildiğim kadarıyla paslanmış metal-demir kesiklerinde acil olarak ücretsiz yaptırabiliyorsunuz 1 doz ☺️ Belki böyle bir şey bahane edebilirsiniz..
-
@Portakal07 Ankara için çok zor görünüyor, diğer konsolosluklarda şansınızı denemelisiniz
-
@ozlcy Mevcut döviz kuru ile orada daha pahalıya gelecektir size türkiyede çözmeye çalışın aşılarınızı.
-
Bu ileti silindi! -
@lumos hayır ben dv2024 tahliliyim neden 23 e taşıdılar
-
@erennlk Hem support ile başlayan mail adresine mail attım, hem de konsolosluğun sitesinden forma doldurdum.
-
@hsn-kartal evet oturum var, orda yasıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum