[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@skizartici, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Mülakat alıp almadığımızı hangi siteden kontrol edeceğiz? Teşekkürler
Mülakat alıp almadığınızı sorgulamak için https://dvprogram.state.gov/ adresine gidin.
Confirmation Number, soyadı, doğum yılı bilgilerini girin. Gelen yazıda eğer "You have been randomly selected" yazıyorsa mülakat almadınız, farklı bir yazı çıkıyor ve mülakat tarihi yazıyorsa harika! -
Arkadaşlar henüz mülakat dağıtılmadı Ankaradan dimi :(
-
Ben de sürekli bakıyorum henüz almadık. Umarım güzel haberi bekleyen herkes alır.
-
@omerars ABD Vizeniz var ise B1/B2 gibi en kolay ve kesin olani AOS yapmak olacaktir .
-
@Emy-0 Evet mülakat aldım. 6 Temmuzda olacak görüşmemiz. Hong Kong tc vatandaşlarından vize istemiyor.
-
@Ken3Ds, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
@crazycells @gucarslan @ayvalik10 Dosya Taşımak İçin Başvurduğum Konsolosluklardan Birinden Bu Şekilde Bir Mesaj Aldım
(Your case has been updated, please log back into your account to view the details.)
Ne Anlama Geldiğini ve Ne Yapıcağımı Anlıyamadım Yardımcı Olurmusunuz.
Kendilerine nasil mesaj gondermistiniz? O hesabinizi bir de dvprogram sayfanizi kontrol edin. Genelde mulakatla ilgili guncellemelerde dvprogram.state.gov'daki sayfanizda guncelleme oluyor.
-
@hope123 Çok teşekkürler bilgi için 🙏🏻
-
@gucarslan peki oradan kontrol ettiğimizde nvc yazarsa ne anlama geliyor?
-
@Taylan-Elik henüz mülakat alamadığınız anlamına geliyor. Daha önce de yazıldığı gibi "In Transit" ya da "Ready" gözükmesi halinde mülakat almışsınızdır.
-
@Taylan-Elik bu iletide detaylıca anlattım, kontrol edin lütfen;
-
Excel de dün Ankaradan mülakat maili almış bir arkadaşımız görünüyor.
Yine mülakat sayısı oldukça az olacak sanırım. -
@Gökhan-Öz kendisi vize yenilemek için mülakat aldı, normal bir dağıtım mülakatı değil.
-
@gucarslan teşekkürler detaylı anlatım için ayrıca
-
@ozzy22 tam olarak hangi adrese mail attınız [email protected] bu adres mi yoksa [email protected] bu adres mi
-
@erennlk konsolosluk sitesindeki formu doldurarak da ulaşabilirsiniz, birçok arkadaş ile o şekilde ulaşmıştık.
https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html -
@excalibur numaranız cutof olduğu için sizi kabul eeden konsolosluk dosyanızı isteyecek. kabul eden konsolosluk hangisi acaba. kendim için sormuyorum ben dosyamı makat a taşıdım. kritik dönemde bu forumda mulakat alabilecek insan sayısını arttıralım. artık bu sizi kesinlikle sizi olumsuz etkilemez. dünyanın birçok insan taşıyacak oraya forumdan daha fazla insanın mulakat almasına vesile olabilirsiniz. bu çok güzel bir şey
-
Merhaba,
Viyana’ya son dosya yaşıyanlardanım. Fakat VFS den Avusturyadan aldığımız mülakat tarihine vize almayı başaramadık.
Tekrar ankaraya taşıma talebinde bulunduk ve kabul edildi. Visa statümüzü dün kontrol ettiğimizde benim asıl kazanan olarak statüm “ ready” iken eşim ve iki oğlumun Ankara’da da ready ama aynı zaman da Viyanada da hala “ transfer in progress” statüsünde de görüldüğünü fark ettik.Ve 2 aydan fazla süre geçmesine rağmen henüz mülakat da alamadık.
Neden aile üyelerimin iki farklı statüsü görülüyor ve bu durum sebebiyle hala mülakat alamamış olabilir miyiz ?
Fikri yada tecrübesi olan var mı acaba ? -
@Gökhan-Öz Hala mülakat almadınız, kişisel görüşüm Ankara'dan mülakat alabilme ihtimaliniz çok düşük.
-
@Gökhan-Öz eğer dosyanız ankara'da Ready statüsünde görünüyorsa, diğer görünen statüyü dikkate almayın. çünkü sistemden eski statü silinmiyor.
ankara için de söyleyebileceğim, sabırla beklemeniz. ilk boş slotlarında mülakat vereceklerini düşünüyorum. sizin gibi bekleyen dosyalar var çünkü..
-
@gucarslan
Asıl talihli olarak benimki ready görülüp ailemin hala transferde görülmesi endişelendir beni.
O yüzden sormak istedim.
Birçok defa ankaraya mail atmama rağmen dönüş bile olmadı.
Dediğiniz gibi beklemekten başka şansımız yok.
Kısmet artık.
Teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum