Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Katılım durumu kontrol talimatı açsam sorun olurmu kontrol etsem

• ⭐⭐⭐

@adaderyaela Ne demek istediginiz sanirim anlamadim, ama tabloyla ilgili bir mudahaleden bahsediyorsaniz eger; Excel'e yorum disinda mudahale yapamazsiniz. Indirip, istediginiz formul ve filitreyi uygulayabilirsiniz, ama online tabloya bunlari yapamazsiniz.

• @gucarslan Çok kötü... Umarım kimsenin hevesi kursağında kalmaz. Tavsiyeniz için teşekkürler. 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   fyrnaa fyrnaa 

• @hsn-kartal

Merhaba hsn-kartal

Ben de benzer ruh halindeyim. Danışmanlık için calistigin firmayı paylasabilir misin? Memnun olduğunu düşündüm yazdıklarını okuyunca.

• @Buse-Şahin Bilemedim @gucarslan veya @crazycells yardımcı olabilirler belki.

• ⭐⭐⭐

@selun Merhaba,

1. Esas talihlinin submiti onemli, o nedenle endise etmeyin. Islemin tamamlandigindan emin olun herkes icin (completed olmali).
    2. Turkiye'de oldugunuz icin, Istanbul secmis olsaniz da dosyaniz Ankara'ya atanir, sorun yok bu konuda da.
  • ⭐⭐⭐

@hsn-kartal Tum dunyada cagrilmaz, Current olmadan mulakat planlanmaz; sadece, cekilisle secilen kisinin ozel bir durumu varsa current olmadan cagrilabilir (nobel odullu olmak gibi ...) submit onemli bir parametre bu arada, ozellikle kalabalik konsolosluklarda.

• Birisi excel listesini karıştırmış birçok kişinin bilgileri silinmiş en azindan bende öyle görünüyor

• Excel'de sıkıntı var sanırım, sürüm geçmişinden kontrol edince birileri kazara fena oynamalar yapmış galiba. benim de case numberımı silip yaşadığım yeri değiştirmiş. @hsn-kartal yazınca ben de kontrol ettim ve bilgilendirmek istedim.

• ⭐⭐⭐⭐

@evren-eroglu Hiç kimse kendi sürecinizi sizin kadar iyi takip edemez. Sonra pişman olmayın, benden söylemesi.
    Bu forum varken başkasına ne gerek?

• @OzzieOzzy8 pek kazara gibi durmuyor

• Excelde 100 kişi buhar olmuş

• ⭐⭐

Şimdi silinen kayıtlar geri getirilemeyecek mi, kazayla olacak iş değil lakin bu. Önlem alınabilir mi ilerisi için acaba?

• ⭐⭐⭐

@OzzieOzzy8 Kendi bilgilerinizde hata oldugunu dusunuyorsaniz, satirinizda yorum yaparak yardimci olabilirsiniz. Satirinizin yeriyle oynamayin ama lutfen, bir sistematigi var, sanirim biri mudahale etmis bugun.

• Selamlar Amerika'dan gelen bir job offer mülakat sürecinde beni biraz da olsa rahatlatır mi yani avantajı olur mu benim için?

• ⭐⭐⭐

@symbi0te Merhaba, kurallara uygun bir is teklifi size finansal kaynak gostermeniz konusunda oldukca yardimci olur.

• ⭐⭐⭐⭐

@gucarslan @crazycells @lumos excel’de bilgilerim yer alıyordu ama bir kullanıcı art niyetli veya art niyet olmaksızın bir çok satırı silmiş. Yedek var mıydı veya bir çözüm öneriniz var mı?

• ben 36k dayım o zaman şansım sıfır gibi arnavutluk pasaportum ve oturumum var dosyayımı oraya taşıtıp erkene çekebilirmiyim fikri olan var mı varsa yanıtlarsa memnun olurum

• birde kcc ye sponsor formu yollamak yararlı olur mu kızım basketbolcu bunun bana faydası olur mu?

• @ATS16 art niyetli olduğu çok belli

Benzer Başlıklar

• 4311
  • 153
  • 73
  • 8486
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

137

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |