DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Merhabalar aklıma birsey takıldı ds 260 formunu doldurduktan sonra eşiminkini ve cocuklarinkini tek tek gönderdik tamamlandı hepimize ayrı ayrı barkodlu bir yazı cikti gondermis oluyoruz demi esiminkini ve benimkini bir günde cocuklarinkini diğer gün tamamladik ana ekrana baktığımızda tamamlandı yaziyodu
-
@achillesoag bende ds260 doldururken aşılarım var işaretledim fakat sadece kovid aşılarım kayıtlı ne yapmalıyım sizce sağlık kontrolüne gidince muhtemelen aşıları yapacaklardır ama sorun olurmu mülakat tarihini alınca tekrar açtırıp düzelteyim mi sizce?
-
@gucarslan kusura bakmayın, tam anlayamadım. Hem Almanya'da hem Türkiye'de ikametgahım mevcut. Acaba hangisinden mülakata girmemi öneriyorsunuz? Mülakat tarihi verildikten sonra mülakat yerimi değiştirmeli miyim? DS260 formunda türkiye olarak mülakat yeri seçip göndermiştim. Sıram 10binlerde.
-
@Summer-0 ASIA bölgesi.
-
@adaderyaela eğer sistemde "completed" durumdaysa sorun yoktur.
-
@Summer-0 elbette almanya'dan. DS260 doldururken nereyi seçtiniz?
-
@gucarslan onu nerden bakicam
-
ds260 doldururken aşılarım var işaretledim fakat sadece kovid aşılarım kayıtlı ne yapmalıyım sizce sağlık kontrolüne gidince muhtemelen aşıları yapacaklardır ama sorun olurmu mülakat tarihini alınca tekrar açtırıp düzelteyim mi sizce?
-
@adaderyaela formu nereden doldurduysanız oradan :)
-
@efe3535 oraya verdiğiniz cevap hiçbir şey ifade etmiyor. sağlık muayenesinde gerekli tüm aşıları olacaksınız zaten. forma değişiklik yapmanıza gerek de yok
-
@gucarslan ben açıkçası gönderdikten sonra hiç girmedim yanlış bir şey yaparım diye aynı sayfadan mulakat takibide yapıyoruz heralde dvprogram.state.gov girip ne yapmam gerekiyo
-
@adaderyaela mülakat tarihinizi çekilişi kazandığınız sayfaya girip göreceksiniz mail aldığınızda.
formu gönderdiysanız o sayfayla işiniz yok artık.
sağ üstteki X işaresine basarak kapatabilirsiniz. -
@gucarslan DS260 doldururken türkiye seçmiştim daha kolay olur diye düşünerek. Mülakat tarihi verildikten sonra mı değiştirmeliyim mülakat yerini?
-
@gucarslan Hayalet takipçi vardır ama muhakkak. Takip edip üye olmamak gibi..
-
@Yıldıray81 yani amaç ne ki ,neyin peşindeler bilgilerini girince ne oluyor, değişikler
-
Iv başvurusu tamamlanmıştır yaziyodu
-
Merhabalar... Forumda yazılanları okuduğumda mülakat tarihi ile aşırı karamsarlık görüyorum. Bu yıl çok kötü performans sergilenmesine rağmen 20 k civarında olanlar mülakat alacak gibi görünüyor. Önceki yıllarda current çoğunluklu. Tabloda 9xxx sıralarında olan arkadaşımız ''umarım sıra gelir'' gibi bir yazı yazmış. 15xxx lerde olan arkadaşlarımız mülakat adresi değiştirmeyi düşünüyorlar. Biraz karamsar bir yaklaşım mı yoksa ben bir şey mi kaçırıyorum? Bülten yayınlanmadan net bir şey söylenemez biliyorum fakat, durum bu kadar kritik mi sizce?
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Merhaba,dv 260 formuna kontrol amaçlı nerden girebilirim?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum