Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları


  • @abzr CN'niz anladığım kadarıyla 3000lerde ds260'ı geç gönderdiğiniz için ankara mulakat mı vermiyor?


  • @gucarslan Listedekilerin tamamı EU, filtrelerin de gözükmesi için geniş haliyle ekranı paylaşıyorum. Listeyi tersten sıraladım, sol altta en büyük CN 25521 olarak geliyor.

    Yanlış veri gelmiyor ya da yanlış yorumlamıyorsam "2023EU25521" mülakat almış olarak görüyorum.

    afe28b43-ccf2-48ad-afe2-24dcedbaf010-image.png


  • @ermandr Hocam ayrıca savedivercti sitesinde son mülakat mektubuna dair verilerin girişi yapılmamış. 7000-10000 arası mülakat alanları dair veri hala girilmemiş...


  • Arkadaşlar merhaba,

    Bu süreçler için önerebileceğiniz bir danışmanlık şirketi var mı İstanbulda

  • ⭐⭐⭐

    @bates7 tam olarak neden şirkete ihtiyaç duyuyorsunuz eğer çözülecek bi konu varsa yazın yönlendirmeye çalışalım

  • ⭐⭐⭐⭐

    @bates7 Hiç bir danışmanlık şirketi sizin kendi işinize verdiğiniz önem kadar önem vermez, buradaki değerli bilgileri de bilmez, paranıza yazık olur.
    Bir laf var "kel, kör, kendi işini kendin gör" :)


  • Ben @gucarslan beye DV2023TÜRKİYÜ telegram grupuna kosulaman icin yazdim burdanda formu doldurdum ilk once telegram kullanci adim olmadigi icin sef doldurdum daha sonra ikinci kez duzeltdim telegram grupuna alinicammi?


  • Arkadaşlar merhabalar mülakatımı Umman a taşıdım fakat yeşil pasaportum olmasına rağmen benden vize istendi acele ederek dosyamı bir an önce taşımak için yeşil pasaportun üstüne vize almış oldum.Ve mülakatımı taşıdılar ancak ilk 30 gün giriş yapmazsam vizem iptal oluyor bu durum mülakatta sıkıntı yaratır mı? Ne dersiniz grişte problem olacağını düşünmüyorum ama mülakat için içime şüphe düşürdü.(yeşil pasaportla 90 gün kalabiliyorum Umman da)Böyle bir tezat var ortada ne dersiniz?ne yapmamı önerirsiniz?


  • @gucarslan Uğur bey fikrinizi alabilir miyim acaba? Çok spesifik bir durumla karşı karşıyayım da.


  • @ermandr Mülakat almadı


  • @muhammedd hayır ben vize almadan başvurdum belki ondan kabul etmemiş olabilirler

  • ⭐⭐⭐⭐

    @devrim09 Garanti olsun, bir gidip gelin derim.

  • ⭐⭐⭐

    @devrim09, içinde söyledi: DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Arkadaşlar merhabalar mülakatımı Umman a taşıdım fakat yeşil pasaportum olmasına rağmen benden vize istendi acele ederek dosyamı bir an önce taşımak için yeşil pasaportun üstüne vize almış oldum.Ve mülakatımı taşıdılar ancak ilk 30 gün giriş yapmazsam vizem iptal oluyor bu durum mülakatta sıkıntı yaratır mı? Ne dersiniz grişte problem olacağını düşünmüyorum ama mülakat için içime şüphe düşürdü.(yeşil pasaportla 90 gün kalabiliyorum Umman da)Böyle bir tezat var ortada ne dersiniz?ne yapmamı önerirsiniz?

    Mülakat tarihiniz eğer yakınsa bence biraz tatil olsun diyerek Umman’a gidin hem heyecanı atlatmış olursunuz hemde sağlık raporu işlerini halledersiniz


  • Şunuda belirtiyim adaşım olan arkadaş vizesiz dosya taşımış.Yeşil pasaportu olduğu için umman Türkiye büyükelçiliğine sormuş gelen yanıtı alıntılayıp cevaplamış.Vizesiz dosyasını taşımışlar benim düşüncem ordaki çalışan memurun dikkatsizliğine denk geldiğim kanısındayım.


  • @ermandr hayır alamadık daha mülakat tarihi


  • @waterman Maalesef daha mülakat tarihim gelmedi.


  • Dosya taşıma


  • @tohma31 Numara sizin mi? Ben çok anlayamadım açıkçası yazan verileri bu sebeple sormak istedim.genel olarak


  • @ermandr Dosya ready, 7 şubatta mülakat dağıtımı yapılmış, mülakat aldığı konsoloslukta mülakata girmemiş dosyayı ankaraya taşımış, lakin ankara mülakat vermedi. şuan 10-11k üstü kimse ankaradan mülakat almadı alamadı, dosyalar şuan ceac sistemine göre hazır durumda ondan mülakat almış gibi görmeniz normal


  • Arkadaşlar iyi akşamlar.
    son yolladıgım konsolosluktan şöyle bir mail dönüşü aldım.

    ''Thank you for contacting the Immigrant Visa Unit

    We are working diligently to resolve our backlog as quickly as possible. As a result, we will not accept requests to transfer cases from other Embassies or Consulates unless the petitioner or beneficiary is a resident of Colombia, Venezuela, or the Dutch Caribbean islands, or the beneficiary is legally present in Colombia and will remain so for the entire period of the immigrant visa process.

    Please provide proof of your legal presence in Colombia with your transfer request. A tourist admission stamp is insufficient as we cannot guarantee that we can transfer, schedule, and process your case within your 90-day admission period. Acceptance of a transfer request does not necessarily mean we will expedite or prioritize your case, and you may still need to wait for an appointment to become available.

    Embassy Bogota is the designated Immigrant Visa processing post for residents of Colombia, Venezuela, and the Dutch Caribbean islands.

    We hope this information is helpful.

      

    Sincerely,''

    fiziken orada olsam dosya taşıyabilir miyim acaba?

    deneyim ve bilgisi olan arkadaşlarım yanıtlarsa çok memnun olurum.

    teşekkürler.


Benzer Başlıklar

  • DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Sabitlendi Taşındı Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci
    17k
    14 Oy
    17k İleti
    522k Bakış
    ReLoadR
    @Serapp said: @ReLoad said: @Serapp said: Ustraveldocs sitesinde başka ülkede olup Ankara yapmak isteyenler bir de şunu deneyin: https://ustraveldocs.com sitesine gidin. O saatte mesaide olan bir ülke seçin. Seçtikten sonra sayfanın sonundaki contact us tıklayın. Live Chat’i varsa tıklayın ve yazışmaya başlayın (bazı ülkelerin Live Chat’i yok, olanı bulun). Profilinizdeki ülkeyi değiştirmek istediğinizi söyleyin. Sizden isim, pasaport, CN number gibi bilgiler ister, verin. Hangi ülke olarak değiştirelim diye sorar, siz Ankara deyin. Bir kaç saat sonra profilinizdeki ülke sizin istediğiniz ülke olarak düzelecektir. Live Chat operatörlerinden hiç biri yanıt vermiyor sadece otomatik Merhaba cevabı geliyor. Başka bir yolu var mı? O ülkenin mesai saatlerinde olup olmadığına dikkat edin. Örneğin sabahları Asya, gündüz Avrupa, akşamları Orta veya Güney Amerika'dan bir ülke seçerseniz cevap verirler. Saatlere göre baktım. Benim şansıma denk gelmiyor sanırım. En son çare [email protected] adresine de mail attım. Haftabaşı tekrar Live Chat i deneyeceğim.
  • Is kurmak icin ortak veya ev arkadasi araniyor

    İlan ve Duyuru abd de yasam ev arkadasi ortak 2023
    1
    1 Oy
    1 İleti
    675 Bakış
    Y
    Merhabalar, 2023 talihlisiyim. Benim gibi Amerika'da kendi isini kurmak isteyen, ortak arayanlar veya ev arkadasi (bayan) arayanlar varsa iletisime gecerlerse sevinirim.
  • 52 Oy
    3k İleti
    327k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız. Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
  • 28 Oy
    3k İleti
    773k Bakış
    Yeşilkart ForumY
    Bu konudaki sorularinizi bu bolumdeki en guncel DV asamalari basliginda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/category/77/greencard-lotosu-diversity-visa-süreci
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

13

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum