Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

OSHA -10 ve OSHA-30 kursları hakkında (is ve isci sagligi guvenligi)

Eğitim
18 10 4.2k 7

Benzer Başlıklar

• Türkiyeden Bir Üniversiteden Mezun Olduktan Sonra LSAT FLEX İle J.D Başvrusu

Eğitim
    1
    0 Oy
    1 İleti
    84 Bakış
    Nazif IrmakN
    Türkiyeden Bir Üniversiteden Mezun Olduktan Sonra LSAT FLEX İle J.D Başvrusu yapabili miyim. Lsat ile iyi bir puan ingilizce yeterlilik ve iyi bir ortalama ile mezun olursam hukuk bölümü olan jd yüksek lisansına başvurup bursa kazanma şansım var mıdır acaba bilen birileri cevaplarsa sevinirim
  • Lise 3 denklik amerikada nedir?

Eğitim
    1
    0 Oy
    1 İleti
    33 Bakış
    O
    Merhaba arkadaslar benim bir sorum var, ben MDC (Miami Dade College) cybersecuirty okumak istiyorum. Fakat ben Lise 3 bitirip hollandaya geldim yani Lise Diplomam yok. Lise 3 amerikada lise bitirilmis gibi gozukuyor mu? Bilen yardimci olabilirmi, sagolun.
  • türkiyeden alınan diploma denkliği ve yapılabilecek iş?

Eğitim
    32
    0 Oy
    32 İleti
    8k Bakış
    C
    @emels Merhaba, hayırlı olsun Ben de kredi bilgisi içeren denklik (evaluation) için başvurmayı düşünüyorum. Elimde Anadolu Üniversitesi orijinal diplomam ve e-Devlet’ten alınmış Türkçe/İngilizce transcript var ama transcriptte sadece notlar görünüyor, kredi bilgisi yok. Sizden rica etsem, sizin aldığınız evaluation raporunda kredi (credit) bilgileri de eklenmiş miydi? Süreç ne kadar sürdü ve ücretler yaklaşık hangi seviyedeydi? Bilgi paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler
  • Amerika'daki Eğitim Sistemi - Genel Bakış

Sabitlendi Eğitim egitim okul
    40
    12 Oy
    40 İleti
    12k Bakış
    S
    Merhaba, birçok makale ve konu okudum, ancak ABD'de tıp eğitimi hakkında aşağıdakilere ulaştım. 4 yıllık lisanstan sonra MCAT sınavını 4 yıl alın ve sonunda okuyun. MD başlığı tam olarak nedir? Sadece uzmanlık okumazsam MD başlığıyla çalışabilir miyim? (Türkiye'de bu pratisyen hekimlik midir?) (Makalelerinizi çoğu başlıkta gördüm. @crazycells yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz.)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k