DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
2024 5 Kasım Amerika seçimleri var.Trump aday olacak ve kazanacak gibi duruyor.Kişisel görüşüm süreç 2024 de yine yavaş gider ,hatta Trump seçilirse süreç gitmez bile
-
Selamlar 91 doğumluyum benim doğduğum senelerde halk arasında verem aşisi yokmuş yani ülke içinde bulunuyormuş mesela ailede mi diğer kardeşlerimde var bende yok sonrada yaptirmamislar daha öncesinde ne geçirdim ne oldum nede başka bir sorunum yok bu konudan ama mesela şuan yaptırsam veya yaptırmamak sürece bir etkisi var mı yani sonuç olarak baktığınızda olmanın yaşi yok
-
Merhabalar,
DS-260 formumu şu anda elimde olan pasaport ile doldurdum ve gönderdim. Pasaportumun süresinin dolmasına 1 yıldan biraz daha uzun bi süre var bu yüzden pasaportumu yenileyeceğim. Forumda okuduğum bilgilerden bunun bir problem olmayacağını, hatta mülakat alırsam ds-260'ı güncellememe bile gerek olmadığını, yalnızca mülakata giderken eski ve yeni olmak üzere 2 pasaportu da götürmemin yeterli olacağını öğrendim.
Ancak aklıma takılan konu pasaportumu ne zaman yenilemem gerektiği.
Pasaportumu yenilersem pasaport numaram değişecektir diye düşünüyorum ve ds-260 formumu kcc inceleyip (kcc'nin incelemesi gibi bir tabir var mı bilmiyorum) pasaport numaramı sorguladğında orada yazan pasaport numarasının geçerli bir numara olmadığını, random bi numara yazdığımı düşünecek. Böyle bir durum olabilir mi?
Pasaportumu şu anda (en kısa zamanda) yenilememde bir sakınca var mı yoksa mülakat alabilmeyi bekleyip sonra mı yenilemeliyim?Teşekkürler,
-
@symbi0te sağlık muayenesinden önce tavsiye edilen hiçbir aşının yaptırılmaması.
yapılmış olsa dahi, ilgili kurum gerek gördüğü aşıları size tekrar yapacak. bu yüzden mülakata kadar bekleyin.. -
@hsn-kartal, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları
2024 5 Kasım Amerika seçimleri var.Trump aday olacak ve kazanacak gibi duruyor.Kişisel görüşüm süreç 2024 de yine yavaş gider ,hatta Trump seçilirse süreç gitmez bile
Trump kaliteli göçmen arıyor vergi ödeyen çalışan ve ekonomiye katkısı olacak. (Bir toplantıda dillendirmişti diye hatırluyorum.) Zaten yanlış bilmiyorsam pasaport zorunluluğunuda bu sebeble Trump getirmişti. Ben bişey olacağını düşünmüyorum. Yeniden bir pandemi patlamazsa bir sorun olacağını düşünmüyorum.
-
@Salih-1 istediğinzi zaman yenileyebilirsiniz, KCC'Nin bu süreçte hiçbir etkisi olmayacak.
sadece eski + yeni pass ile mülakata gidin yeterli. -
KCC maillere maksimum ne kadar zamanda geri donus yapar? Keske hic yapmasa. DS 260 formumu actirmak icin attigim maile bir donus alamadim 5 gundur. Attigim mailleri yok saymalarini istedigim baska bir mail atsam, formumu acmalarini istemedigimi belirtsem bir etkisi olur mu?
-
@hsn-kartal 5 kasım’da 2024 talihlilerinin süresi bitmiş olmuyor mu zaten?
-
@Mert-Küçükusta başka hiçbir mail atmayın. yapmanız gereken sadece beklemek ve sistemdne kontrol etmek. çekiliş sonrası kcc yoğun olur.. bu yüzden cevap süreleri normalden uzun olabilir ya da hiç olmaz.
-
Merhaba, önemli bi konu olduğu için tekrar bişey sormak istiyorum.
Kız arkadaşımın da faydalanabilmesi içine evlilik yapmayı planlıyoruz zaten bu yıl içerisinde adımlar atacaktık, herkes bir an önce resmi evliliği yapmamızı söyledi. Şimdi:
Biz Haziranın başında nikah yapıp, sonraki aylarda söz, mülakat tarihi vize vs netleştiği zaman da düğün yapmayı düşündük.
Acaba söz- nişan gibi işleri yaz aylarında halledip, kasım- aralık zamanı nikah yaparsak bu sürecimizi ne kadar etkiler?Bir an önce yapmamızı gerektiren şey evraklar vs midir yoksa evliliğin inandırıcı olması mı? İlişkimizi kanıtlayacak bir sürü fotoğraf ve ya diğer şeyler zaten mevcut.
Çok teşekkür ederim şimdiden
-
@eren34 bu tamamen size kalmış.
cn'niz zaten en erken mayıs gibi mülakat alabilecek durumda, bu yüzden size uygun planda devam edin. -
ds260 formunu ayın 15 inde gönderdim sizce geç mi göndermişim.
-
@ahuramazda 2025 için dedi diye anladım ben
-
@qwe19 öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
-
@ahuramazda 1 ekim 2025 e kadar sure var
-
@hsn-kartal pardon 2024
-
konusu açılmışken;
başkanlık seçimleri, kararnameleri ve Trump döneminin dv süreçlerine etkisi için lütfen bu başlığı inceleyin;
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Merhaba ds260 forum doldurduk ondan sonra ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz teşekkürler
-
@gucarslan merhaba, aşı konusunda çok bılınmeyen durumlar var, konsolosluğun sayfasında 12 tane aşı gördüm. bu aşıların kartları yok ne yazıkkı çok eskı olduğu için. tüm aşıları yaptırmak mı gereklı yoksa kan tahlıllerı sonucunda bazı aşıların yapılmaması uygun görülebilir mi? direk sağlık muayenesine bırakmak istemedik her şeyi çünkü eğer bu aşılar gerekiyorsa aynı anda 12 tane aşı mı yapacaklar ? bu malesef riskli olur kişi sağlığı için
-
arkadaslar mulakat alma tarihleri ulkelere gore mi degisiyor? ornegin 15 binde olan biri Turkiye'de mulakat isterse subat mart ayinda alirken ,yurtdisinda mulakat isteyende mi yine subat mart gibi mulakat aliyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
41
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum