Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @mrt-gkce, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @hsn-kartal bende sizinle aynı şekilde celiskedeyim bu sene basvuru durumuna göre diyen var , case number sırana göre diyen var . Yokmu Bi resmi kaynak 1 haftadır o kdar cok olumsuz şey duydum case numaram yüzünden 24 bin bu arada bir gram heves kalmadı lütfen ya bi tane resmi açıklama

    Daha süreç başlamadı ki geçmiş yılları referans alarak neden kendinizi gereksiz yere üzüyorsunuz? Bu konuda resmî açıklama yapılmaz, süreç başlar biz burda yorumlamaya çalışırız.

  • ⭐⭐⭐

    @MinimalistBey, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    111.JPG 11.JPG

    Şimdi şöyle bir durum var başvuruda resimdeki gibi Türkçe karakterle başvurmuşum, ancak sonuç formumda LEHIMLER olarak yazıyor, siteye LEHİMLER zaten giremiyorum bu yüzden sorun oluyor olabilir mi ? LEHIMLER yazarak çekiliş sonucunu görüntüleyebiliyorum buda ayrı bir bilgi. Bu kadar basit bir şeyden elenirsem hayatım boyu unutmam artık.

    @crazycells

    Bu kadar ufak hatadan elenme olmaz. Elenme sebepleri formda yalan beyan vermektir, sahte belge götürmektedir, adli sicil kaydının kabarık olmasındandır vs vs..


  • @waterman işte biz mail attık bir an telaşla fakat bugün maili tekrar okudum ve kilit açtırma talebi ya da unclock yazmamışız düzenleme ya da bilgi alabilir miyiz yazmışız yine de dosyamızı açarlar mı ?

  • ⭐⭐⭐

    @menekse, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @waterman işte biz mail attık bir an telaşla fakat bugün maili tekrar okudum ve kilit açtırma talebi ya da unclock yazmamışız düzenleme ya da bilgi alabilir miyiz yazmışız yine de dosyamızı açarlar mı ?

    Tek ümidim açmamaları yönünde size geri dönüş yaptılar mı?


  • @waterman evet otomatik yanıt lütfen cevaplamayın başvurunuz alındı yazıyor.
    Bizim başlığımızda da kilit açtırma vs yazdırmıyor umarım açmazlar diyorum o zaman 😭

  • ⭐⭐⭐

    @menekse KCCyi çok akıllı işleyen bir yer olarak düşünmeyin. Şöyle örnek vereyim dosyasının nerede olduğunu soran birine cevap olarak bülteni gönderen, dosyasının durumunu sorgulamak isteyene boş mail ile cevap atan falan bir yer olabiliyor. Onun için KCCye bir konu için mail atarken kesinlikle talebinizi net bir şekilde iletin ve mümkün oldukça unlock kelimesini kullanmamaya çalışın mail içeriğinde


  • @waterman Doğrudur ama işte Dv260 formunu dolduramıyorum, bir yerde bir yanlış var herhalde eşleşmiyor diyor, başka pc den deniyorum, başka internetten deniyorum yok olmuyor. Öylece kaldık mail attım onun dönüşü falan derken iş uzayacak gecikiyorum çok kötü oldu.


  • @Emre-Kurtulmuş Attığımız mail tam olarak aşağıda sadece üst kısımda case no, doğum tarihi, isim soy isim yazıyor.
    Unclock kilit açma yapılmasını talep ediyoruz vs yazmadık.

    Merhaba
    DS-260 formunu doldururken 5 yıl ve üzeri çalışma hayatı bilgilerimi girdim.
    Aşağıdaki kutuya “Herhangi bir orta veya yüksek öğretim kurumuna devam ettiniz mi?” Sorusuna hayır şıkkının işaretli olduğunu dosyayı imzalayıp eşim kendi formunu doldururken farkkettik.
    Ben 4 yıllık Lisans üniversite mezunuyum konu hakkında değişiklik yapmak veya bilgi almak istiyorum.
    teşekkür ederim iyi çalışmalar


  • MERHABALAR, şuan gc bilgileri için okul bilgilerimi yazıyorum. previous work-education kısmında şuanda Hala okumuş olduğum okul bilgilerini de Grimes gerekiyor mu ?


  • Merhaba..

    Ben greencard talihlisiyim. Kendim için tüm bilgileri doğru bir şekilde girdim. Fakat eşim için oluşturduğum DS-260 formu için bir sorum olacak.

    Eşim yükseklisans mezunu olmak üzere 1 hafta içerisinde mezuniyeti onaylanacak.
    Normalde mezun olacaktı. Deprem bölgesinde olduğumuz için kurul ertelendi. Ben DS260 formuna mezun olarak girdim ve mezun tarihine formu doldurduğum günün 1 önceki gününü girdim. 1 hafta içerisinde mezuniyet onayalanacak.

    Mezun olarak yazmamda bir problem var mıdır ? Şimdiden çok teşekkür ederim


  • Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐

    @asper sürece ankarada girerseniz gerekmiyor. Ama ukraynadan üniversiteden mezunsanız ve ankarada mülakat aldıysanız, o diplomayı çevirtmek gerekiyor.Mantığı budur.
    Adli sicil kaydınızı ingilizce alabilirsiniz e devletten.


  • Merhaba.
    Ben ds260 formunu doldurdum ancak yakın zamanda çocuğumuz doğacak hali ile onu mülakat tarihleri bildirildikten sonra ds-260 formuna eklememiz gerekecek,. Forumda sürekli okuyorum formu açtırmak diye bir tanım var bunun nasıl yapıldığını anlamadım. Forumu açmak için önce bir yerden onay mı almam gerekiyor. Direk kendim sisteme girip değiştiremiyor muyum ? Bu foruma bilgi ekleme işi nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı acaba?

  • ⭐⭐

    @ibrahimhalılll eşiniz için formu göndermediyseniz hali hazırdaki mezuniyetine göre gönderebilirsiniz tam tarihi kestiremiyorsanız.
    Mülakat aldıktan sonra konsolosluğa yazarak eğitim bilgilerimizde değişiklik oldu,formda düzenleme yapmak istiyoruz deyip düzenleyebilirsiniz.


  • DS-260 Formumda "Number of Educational Institutions" Attended" kısmına 1 yazdım mezun olduğum bölümü ve okulu yazdım ama açıköğretime yazılıp sadece 1 dönem gitmiştim. Bunu belirtmediğim için bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?

  • ⭐⭐⭐

    @eren34, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    DS-260 Formumda "Number of Educational Institutions" Attended" kısmına 1 yazdım mezun olduğum bölümü ve okulu yazdım ama açıköğretime yazılıp sadece 1 dönem gitmiştim. Bunu belirtmediğim için bir sıkıntı yaşar mıyım sizce?

    Hayır

  • ⭐⭐⭐

    @Abdullah-Aygec, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    Merhaba.
    Ben ds260 formunu doldurdum ancak yakın zamanda çocuğumuz doğacak hali ile onu mülakat tarihleri bildirildikten sonra ds-260 formuna eklememiz gerekecek,. Forumda sürekli okuyorum formu açtırmak diye bir tanım var bunun nasıl yapıldığını anlamadım. Forumu açmak için önce bir yerden onay mı almam gerekiyor. Direk kendim sisteme girip değiştiremiyor muyum ? Bu foruma bilgi ekleme işi nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı acaba?

    Mülakat maili aldığınız zaman çocuğunuzun bilgilerini eklersiniz. Suan icin dosya açmanız önerilmiyor..

  • ⭐⭐

    @Abdullah-Aygec formunuzu mülakat aldıktan sonra ankara konsolosluğuna mail atarak açtırabilirsiniz. Şimdilik mülakat tarihinizi bekleyiniz.

  • ⭐⭐⭐

    @asper, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    aşağıda linkini bıraktığım sitede "Bununla birlikte 1 Ocak 2019 tarihinde tüm Green Card sahiplerine duyurulan bir gelişme oldu. Yeni gelişmeye göre bundan sonraki tarihlerde, çekilişi kazanan tüm şanslılar mülakat tarihleri belli olmadan önce, bazı belgeleri çevirileriyle birlikte ilgili kuruma göndermek zorundadır." şeklinde ifadeler var. Acaba burada yazan bilgi tercüme işi alabilmek için yalan mı yoksa geçmişte böyle oldu da artık güncel bir bilgi mi değil bu? çünkü Türkiye'den alınan Türkçe evrakların (adli sicil vs) tercümesi gerekmiyor diye okuduğumu hatırlıyorum.

    Fake haber bişey çevirip bi yerlere yüklemenize gerek yok burda bilgiler daha doğru paylaşılıyor burda görmediğiniz bilgilere pek inanmamanızı öneririm

  • ⭐⭐⭐

    @MinimalistBey, içinde söyledi: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) Aşamaları

    @waterman Doğrudur ama işte Dv260 formunu dolduramıyorum, bir yerde bir yanlış var herhalde eşleşmiyor diyor, başka pc den deniyorum, başka internetten deniyorum yok olmuyor. Öylece kaldık mail attım onun dönüşü falan derken iş uzayacak gecikiyorum çok kötü oldu.

    Eğer tarayıcınızda çeviri açıksa onu kapatarak dener misiniz


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

103
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.3k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum