2024 talihlisi olarak çıkmasını isteyen, inanan bunun için gün sayan herkesin yarın güzel haberler alması dileğiyle herkese bol şans arkadaşlar.
mrt.gkce tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@hsn-kartal söylenecek o kdar çok kelime var ki. Önümüzdeki yil çıkmasını umut eden arkadaşlar neler çektiğimizi görür inşallah bu numaralarla çıkacağına çıkmasaydı daha iyiyidi . Hayatımdan 8 ayımı çaldı ve çalmaya devam ediyor . Gerçekten yazıklar olsun .
-
RE: DV2026 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
2024 yılında ilk başvurumda kazandım dosyamı abu dhabiye oturum izni alıp taşımama rağmen malasef mülakat alamadık.
2025 yılında çıkmadı zaten
2026 hayal kırıklığı ile geçen bir yılın ardından yine burda beklemeye başaldık isteyen herkese çıkması dileğiyle ... -
RE: Sayılarla DV2024Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
İnşallah hakkaniyetli bi yıl olur herkese eşit muamele yapılarak. Kendi ülkemiz dışında başka ülkelerden medet ummayalim. Ama geçtiğimiz yıllar ve bu yıl ki kazanan Türk.ve İran sayısına bakarak . Ankaraya güven olmaz sözünüzü Bi kez daha hatırlıyoruz.
-
RE: DV2024 (2024 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@sensey bu başlığın ilk iletisinde şu şekil yaziyor
- KCC'nin bir mulakat tarihi vermesini beklemek
Sizin dosya numaraniz aktif olduktan ve formlariniz islendikten sonra size bir mulakat tarihi verildiginde, dvprogram.state.gov sayfaniza girip oradan mulakat tarihinizi ogrenebileceksiniz. dvprogram.state.gov sayfaniz guncellendigi zaman KCC'den size bir e-mail gelecek ve siz de siteye girip mulakat tarihinizi ogreneceksiniz (Bazen email'den hemen sonra sayfaniz henuz guncellenmemis oluyor, email geldikten sonra 3-4 saat bekleyip tekrar siteye girebilirsiniz!).
Mulakat tarihleri KCC tarafindan belirlendikten sonra dosyaniz formlarda belirttiginiz konsolosluga gonderiliyor, yani eger Ankara'daki Amerikan Konsoloslugu'nda mulakata girecekseniz dosyaniz oraya gonderilecek. Turkiye'de gocmen vizeler icin sadece Ankara ABD Konsoloslugu'nda mulakata giriliyor.
-
@hsn-kartal tek temennim bu zaten en azından eylüle kadar şansımız var gibi gözüküyor. Ne diyelim saglik olsun
-
RE: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@VIRTUE merhabalar . kullanıcının profiline girerek daha önceki mülakat deneyiminin okuyup süreci nasıl ilerledi görebilirsiniz. Sayın @lumos un deneyimi çok kişiye yol gösterici olmuştur.
-
RE: DV2024 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@batuhanalgul-tr merhabalar sorunuzu cevabını bilmiyorum ama ilk başvurumda kazandım bilginiz olsun.
-
@Revolter bu cn malasef hepimizde Bi karamsarlık var ama umudumuzu yitirmek yok geçen yıl insanların birbirine desteği cok güzeldi çok insna birbirine yardım.ederek mülakat aldı. Bu senede aynı dayanışmayı 2024 talihlleri olarak gösteririz umarım. Herkesin birbirine bilgilendirdirdigi yardımcı olduğu bir yıl olur. Geçen yıl çok kahraman arkadaşlar var dosya taşımada yol gösterici
-
RE: DV2025 Sohbet OdasıYeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik içinde yayımlandı
@Riethian tüm tuşlara basıyorum şuan taşımak için teşekkürler iyi dilekleriniz için

mrt.gkce tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: DV (Green Card) Çekilişinin Durdurulma Kararı (Aralık 2025)Gündem içinde yayımlandı
merhabalar bu konudaki son gelişmeler nelerdir. çok fazla bilgi kirliliği var internete ne sağlam bilgi yine buradadır diye bakmak istedim. herhangi bir başlık vs varmı durum ile ilgili gelişmeleri takip edebeliceğimiz teşekkürler.
-
RE: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) AşamalarıGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@Scythep 2024 yılı talihlisiyim. bende aynı yöntem ile abu dhabi taşıdım malasef hüsran ile sonuçlandı . ve benim gibi yaklaşık 10 arakaş mülakat alamadık dosyaması taşıdığımız halde dikkat edin ve geçmiş yılların performansını iyi araştırmınızı tavsiye ederim. bol şans
-
@alplion abu dahbiye taşımıştım performans iyiydi ama sonn aylarda Eu bölgesinden mülakat vermedi . Kalan bi kaç ay denedim şansımı ama olumlu bi dönüş alamadım konsolusklardan biraz geç kalmıştım bi iki ülke için . Tek atımlik kurşun vardı onu da abu dhabiye oturum izni alirken harcadık anlayacağınız:)
-
2024 yılında ilk başvurumda kazandım dosyamı abu dhabiye oturum izni alıp taşımama rağmen malasef mülakat alamadık.
2025 yılında çıkmadı zaten
2026 hayal kırıklığı ile geçen bir yılın ardından yine burda beklemeye başaldık isteyen herkese çıkması dileğiyle ... -
@anyela ilk kazandığınızı öğrendiğiniz sayfanın en altında mülakat tarihiniz ve saati yazıcak fakat mail geldikten bi kaç saat sonra güncellenebilir tekrar kontrol ederseniz. tebrikler bu arada
-
RE: DV2024 Mülakat DeneyimleriGreencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci içinde yayımlandı
@OA-OA yolun açık olsun kardeşim hakettin mücadale ettin 1 yıldır neler çektiğini çok yakından takip eden biri olarak canı gönülden kutlarım.
-
Merhablar bir sorum olucaktı. son bülten bu ay gelicek bülten geldikten sonra başka dağıtım olma ihtimali varmıdır. son dağıtım kesin bültenden sonra yayınlan mı olur?
-
@Esra-Siren çok güzel bir cesaret örneği tebrik ederim uğradığım dediğiniz ülkeler arasında binlerce km var

-
@Esra-Siren tebrikler hayırlısı ile mülakat tarihide alırsınız. acaba oturm iznimi almıştınız. yoksa malezyaya gidip mi mail attınız? verdğiniz bilgiler çok faydalı olacak bizler içinde
-
@melikemim bu siralama ile size bunu düşündurenler utansın. Tabi hiç bi işi doğru düzgün yapmayan yada yapmak isteyen bi kurum onu bile beceremez. Yolunuz açık olsun ...