[Arşiv] DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@crazycells DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
@izmir-tabyaları DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
@semavi 1$ 1 tl değil. Malesef.
insanlarin vaktini harcamayin. Eger bos yere vakit harcamaya devam ederseniz sonunuz ayni -pardon amcanizin ogluyla ayni- olacak...
Kimin vaktini boşa harcamışım?
-
@semavi 1$ 1 tl değil. Malesef.
Bu mantıkla işiniz çok zor ... Allah yardımcınız olsun ... Siraniz kaçtı ? Kazanmismiydiniz?
-
@semavi herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.fikirler farklıdır.sizin de allah yardımcınız olsun.
-
Sadece merak ettim soruyorum Amerika'ya Daha önce geldiniz mi burada para kazanip harcadınız mı Ya da şu an bir Green Card hakkınız var mı?
Amerika için maliyetler ve Türkiye ile Amerika karşılaştırması her zaman bir dolar eşittir 1 TL mantığı ile yapılır Sizin yaptığınız şekilde olmaz o zaman benim trilyoner olmam lazım aylık gelirim 25000 üzerinde Türkiye'ye göre böyle bir mantık yok Kusura bakmayın. ben Türkiye'ye göre 25 30 bin TL kazandığımda Amerika'da zengin olmuyorum nerede para kazanıyorsanız orada zengin Olur yada fakir olursunuz. nerede para kazanırsanız orada ev kirası ve harcama kalemleri oraya göre kıyaslanır.
-
@semavi gelmedim akrabalarım var. ve 10 kadar arkadasım greencard kazanıp gitti.sizinle fikirlerimiz uymuyor.lütfen uzatmayınız.iyi günler.
-
fikirlerin uyup uymaması ayrı bir şeydir ama Türkiye ile buranın fiyatını karşılaştırmak Kusura bakmayın görüşle fikirli alakası yok bunun. Insanlarda yanlış yönlendirmenin bir alemi yok. Burada en kötü şey gelenleri yanlış bilgiler verip insanları zarara uğratmak. Bu olmasın diye canımız çıkıyor forumlarda gruplarda. çok açık yazayım 3500 dolar ile evimi de aldım sizin mantığınız da bir buçuk trilyon eder eski para ile büyüterek söyleyeyim isterseniz. 4 kişilik bir aileye geç indirdim 8 ya da 6 silindirli arabadan aşağısına binmiyorum.... Burada dolar eşittir 1 tl dir Net ve kısa. Geleli 2 yıl olmadı. geldiğimde yekta'nın cebindeki nin Beşte biri kadar para anca var cebimde yoktu bile. ve şu an çevremde Buraya geldiğinde az çok yardımcı olduğumuz veya bizlerin tecrübelerinimizebUyan en az 8 10 kişi burada yavaş yavaş yazarlar zaten.
birileri Bilip bilmeden burada yorum yapıyor ondan sonra millet panikleyip gruplardan bize ulaşıyorlar bu böyle mi şöyle mi diye. Her şey bilmek zorunda değiliz. Kusura bakmayın ilk etapta zorluk çeken birisi olarak empati yapıyorum ve yeni gelen kişilerin yanlış yönlendirilmesini kesinlikle göz yummak istemiyorum Yoksa sizinle kişisel bir tartışmam yok Muhtemelen çok iyi muhabbet ederiz Belki başka konularda Bunu kişisel algılamayın.
-
@semavi DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
fikirlerin uyup uymaması ayrı bir şeydir ama Türkiye ile buranın fiyatını karşılaştırmak Kusura bakmayın görüşle fikirli alakası yok bunun. Insanlarda yanlış yönlendirmenin bir alemi yok. Burada en kötü şey gelenleri yanlış bilgiler verip insanları zarara uğratmak. Bu olmasın diye canımız çıkıyor forumlarda gruplarda. çok açık yazayım 3500 dolar ile evimi de aldım sizin mantığınız da bir buçuk trilyon eder eski para ile büyüterek söyleyeyim isterseniz. 4 kişilik bir aileye geç indirdim 8 ya da 6 silindirli arabadan aşağısına binmiyorum.... Burada dolar eşittir 1 tl dir Net ve kısa. Geleli 2 yıl olmadı. geldiğimde yekta'nın cebindeki nin Beşte biri kadar para anca var cebimde yoktu bile. ve şu an çevremde Buraya geldiğinde az çok yardımcı olduğumuz veya bizlerin tecrübelerinimizebUyan en az 8 10 kişi burada yavaş yavaş yazarlar zaten.
birileri Bilip bilmeden burada yorum yapıyor ondan sonra millet panikleyip gruplardan bize ulaşıyorlar bu böyle mi şöyle mi diye. Her şey bilmek zorunda değiliz. Kusura bakmayın ilk etapta zorluk çeken birisi olarak empati yapıyorum ve yeni gelen kişilerin yanlış yönlendirilmesini kesinlikle göz yummak istemiyorum Yoksa sizinle kişisel bir tartışmam yok Muhtemelen çok iyi muhabbet ederiz Belki başka konularda Bunu kişisel algılamayın.
peki.
-
@semavi DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
peki.
Amerika'yı Sadece güzel anlatan birisi değilim. Hatta aynı şeyleri defalarca anlattığım için bunaldım ve video çekmeye başladım birkaç tane. orada Amerika'yı kötü gösterdiğim için olumsuz yorum bile aldım Çünkü doğrusu ve yanlışı ile yazıyorum her şeyi veya anlatıyorum. amerika tamamen kişilerin şartları ile alakalıdır ama burada Yapılan bazı doğrular var ve bu doğruları takip etmek gerekir. Forum bunun için büyük bir nimet Çünkü burada sadece paylaşıp bilginin yayılması isteyen kişiler yazıyor diğerleri Zaten Facebook'ta Instagram'da takip edip Amerika'ya gelince bir daha kimseyle işi olmuyor. emin olun amerika'da yaşanmışlıklar önemli yoksa ben burada ev bile alamayacaktım buranın eskilerini ya da kulaktan dolma bilgileri dinlesem.
Türk parası ile doları karşılaştıracağım IES zaman Amerika'da işe girdiğiniz ana kadar olan zaman onun dışında Türkiye ile Amerika nın satın alma gücünü vesaire karşılaştırmak ancak kendi para birimlerinin bire eşit bir mantığı ile olur. Kırdıysam kusura bakmayın maalesef burada yanlış yönlendirilerek gelen Çoluğu ile çocuğu ile problem yaşayan Hatta boşananlar nelerle karşılaşıyoruz bir baba olarak bir aile babası olarak �çim acıyor bazen... Lütfen mazur görün Eğer yazarken sert gibi geldiyse Yazım ama sert değildi sohbet anlamında yazmaya çalışıyorum fakat sesle yazdırdığım için bazı kelimeler yanlış çıkmış olabilir Kusura bakmayın şimdiden
-
@semavi herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil.fikirler farklıdır.sizin de allah yardımcınız olsun.
ahaha boyle bir cumleyi sizin gibi birinden duymak ilginc :)
Oysaki siz... her konuda en dogruyu bilen, her yerde arkadasi ya da tanidigi olan, her konuda tecrubesi olan ve yaptiklariyla her zaman tum dunyayi etkileyen biriydiniz...
Forumdan banlandiktan sonra neler yasamissaniz, degistirmis sizi.
-
Oysaki siz... her konuda en dogruyu bilen, her yerde arkadasi ya da tanidigi olan, her konuda tecrubesi olan ve yaptiklariyla her zaman tum dunyayi etkileyen biriydiniz...
bırak boş konuşmayı.kime kin tuttuysan git onunla uğraş.böyle konuşacaksan da bana yazma.
-
bırak boş konuşmayı.kime kin tuttuysan git onunla uğraş.böyle konuşacaksan da bana yazma.
Forumda saygi gormek icin o kadar cabalayip yalan soyluyordunuz, kendinizi onemli biriymis gibi gostermek icin atmadiginiz takla kalmamisti, ayrica prim yapmak icin bana da saldiriyordunuz ama hala nafile :)
size uzuluyorum; fakat hayatinizda basarilar diliyorum.
-
@semavi demekki ben turkiyedeki tempo ile orada çalışsam 10 senede ev borcu biter .
Haftada 90 saat evlere yemek servis yapıyorum:)
-
Haftalık 900 dolar en az... Yani 10 dolarlık bir işte çalışsaniz...
-
Sayın @semavi yaşam tecrübeleriniz Amerika yolumuzu aydınlatan bir ışık adeta. Bizlerle yaşadıklarınızı paylaştığınız için müteşekkiriz.Youtube de severek zevkle izliyoruz...
-
Çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için. Faydalandigimiz çok arkadaş oldu... O gördüğümuz faydaların borcunu ödüyorum...
-
Herkese merhaba.2018 talihlisiyim vizamı aldım fakat ds260 formunda dogdugum şehiri yalnış yazmışım yeni fark ettim amerikaya girişte problem yaşarmıyım mülakatta sorun çıkmamıştı.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
-
@turan93 olmaz muhtemelen, ds260 la işin kalmadı sonuçta vizeni aldıysan..
-
@turan93 DV2018 (2018 Green Card Lotosu) Aşamaları içinde söyledi:
Herkese merhaba.2018 talihlisiyim vizamı aldım fakat ds260 formunda dogdugum şehiri yalnış yazmışım yeni fark ettim amerikaya girişte problem yaşarmıyım mülakatta sorun çıkmamıştı.bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi.
nasil bir yanlislik?
-
@crazycells oturdugum yer küçük bi şehirdi ben büyük şehir ismini yazmışım ama dogum belgemde küçük şehrin ismi var
-
Forumda saygi gormek icin o kadar cabalayip yalan soyluyordunuz, kendinizi onemli biriymis gibi gostermek icin atmadiginiz takla kalmamisti, ayrica prim yapmak icin bana da saldiriyordunuz ama hala nafile :)
size uzuluyorum; fakat hayatinizda basarilar diliyorum.
Bu mu önemli biri 😂 Bir iki hafta önce bana da sallıyordu birşeyler de iplemedim. Yazdığı şeyleri takip etmiyorum ve sizde böyle bir izlenim bıraktıysa fena sallamıştır ama şunu net bir şekilde söylüyorum. Oturacak evi, tutacak taksi parası varsa forumu terk ederim. 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum