[Arşiv] DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@svsucr kardeşim Haziran'da 30.000'de kaldı.
-
@aslanamca ağanın elini tutmak olmaz. ağa pinti de çıkabilir.
-
@aslanamca bence öncelikle mülakat dağıtılmasını ümit edin. kaç tanesinin pek bir önemi yok çünkü..
-
bu ankara ne yapmak istiyor nereye varmak istiyor anlamıyorum
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@banu-karanfil 6300 haziran sonu ise biz ne olcaz acaba. Şu hale bakın. Başka alanlar da varsa yazabilir mi acaba.
-
6900'e kadar mülakat alan görünüyor
-
@volkan62 7300 de görünüyor 23 hazirana. Size gelmedi sanırım mail?
-
@Ozan-D yok mail gelmedi. acaba toplu mail geldi mi yoksa .yine az bir miktarda mail mi verdiler?
-
Offff, hele şükür, biraz rahatladık. Umarım arkası gelir.
-
yeni bültende yine bi değişiklik yok, önceki senelere göre hiç alakası yok bu senenin.
acaba bu ay içinde tekrar mülakat verilmesi gibi bir ihtimal var mı ? -
@MrDadas genelde ankara bu sene hep ayda bir mülakat verdi, ama tabii ki isterse verebilir tekrar ankaranın isteğine kalmış
-
Beni telegrama ekler misiniz. Geçen hafta formu doldurmuştum. Sonra ki aşamada ne yapacağımı bilmiyorum.
-
herkese merhabalar,
EU kotası dolma ihtimali nedir? Mesela ağustos eylülde falan görüşme alsak ve EU kotası dolmuşsa ne olacak? -
@Ozan-D bey, sizin basvuru formunuzdaki bilgilerde bir sorun var, imzanizla eslesmiyor.
-
@lumos haklısınız. Düzelttim. Tekrar form göndermeme gerek var mı
-
@Ozan-D simdi hallediyorum, tesekkurler.
-
@lumos ben teşekkür ederim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum