IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Merhaba, mülakata girip pasaportunu teslim alan oldu mu? Aldıysanız Mülakattan kaç gün sonra hazırdı pasaportunuz? Teşekkürler
-
@simaysimon merhaba eşim salı günü girmişti mülakata cuma sabahı pasaportun kargoya verildiğine dair mail gelmişti
-
@enayt Teşekkür ederim 😇
-
@mazeno tesekkur ederim!
-
@mazeno hayirli olsun gozunuz aydin
-
@Samet-Ünlü gozun aydin
-
Ankara’da ki sağlık kontrolüm perşembe sabah 10:30 da. Acaba ertesi güne iş uzar mı. Ona göre uçak bileti alacaktım
-
@hanifeersan uzaya bilir genelde uzamiyor ertesi gun oglen 3 te aliyorsun sonuclari ama ekstra Farkli test isteme durumlari olabiliyor bazen bu yuzden bence bekleyin
-
@emirgenco yani perşembe gün ki sonuçlar cuma gün mü çıkacak
-
@hanifeersan evet sonuclari bir sonraki gun veriyorlar
-
@emirgenco isterseniz. Doktorun ofisini arayip tehid edin benim zamanimda bu sekildeydi bir sonraki gun oglen 3 te veriyorlardi
-
@emirgenco tamam teşekkür ederim ☺️
-
@hanifeersan rica ederim
-
@lucky2022 Merhaba, ben uzun düşünceler sonucu seyahati erken keserek görüşmeye tarihinde katılmaya ve ertelememeye karar verdim.10 Mayıs günü görüşme sonrası olanları memnuniyetle paylaşabilirim.
-
Merhaba arkadaşlar An itibari ile Amerika birleşik devletlerine JFK New york havalimanından giriş yapmış bulunuyorum..
Benim başımdan geçenleri en başından sonuna kadar kısaca özet geçmem gerekirse çok detaylı yazmayacağım kafa karışmasın adına2022 Haziran ayında mülakata girip İdari işleme kaldım, 9 ay sürdü idari işlemim sonunda bitti ve eşime kavuştum diger bilgiler imzamda yazıyor zaten..
Amerikaya ilk giriş deneyemim ise uçaktan indim 2 li sıraya ayırıyorlar, Amerikan vatandaşları ve Digerleri olarak.
Sol taraf sarı Non Us yazıyor bizim geçtiğimiz kısım digeri ise sağ taraf orda ise sadece us yazıyor Amerikan vatandaşları için.Amerikan vatandaşları geçti bizi yarım saat beklettiler yaklaşık 150 kişi sonra neyse pasaport kontrol noktasına geldik toplu bir halde 2 saat sıra bekledim..
Neyse Sıra geldi japon bir polis.
Direk adama I cant speak english dedim, oda eşimin nerde olduğunu sordu süper ingilizcemle terminal exit dedim🤣 Sag tarafda 10 metre bir bekleme odasına götürdü orada pasaportu başka bir polise verdi bi kaşe vurdu bitti herhangi soru sorulmadı.Hepsi 2 dakika sürdü. Bavulda hemen pasaport kontrol noktasının arkasında zor bela buldum kaldırıp atmışlar ortaya bavulu 2-3 saat bekleyince bantta uçakda sırada kalan herkesin bavulu sagda soldaydı. Ondan sonra direk çıkış kapısından çıktım eşim aldı bavul falan aranma ek bişey yapılmadı.. Süreç böylelikle son buldu.Darısı bekleyenlerin başına herkese bol şans diliyorum Allaha emanet olun..
Ve son olarak ise @gucarslan teşekkür etmedende foruma veda etmeyecegim.. her bilgi için teşekkürler ederim.
-
@emirgenco Teşekkürler dostum. Naptın? Gelişme var mı sende?
-
Arkadaşlar merhaba mayıs da mülakatım var.Dosya hazırlıyorum ama takıldım eşimin doğum belgesini istiyorlar yani nüfus kayıt örneğini istiyorlar.
Ama acaba vukuatlımı olucak yoksa sadece kendi adı olan mı olucak.Yardımlarınızı bekliyorum tecrübeli arkadaşlar -
Sabah gorusmemiz vardi ve esim onaylandi, cok mutluyum…
7:45 de giris yapti ama icerde cok bekledi, 11:30 cikti….cok bisey sorulmadi
esin turkiyeyi ne zaman geldi
niye gitmek istiyorsunuz
nerde yasicaksiniz
sponsor kim sordu
resimlerimiz bakildiSonra onaylandi, bi hafta icinde passport elimizde olur.
-
@trbilgin hayırlı olsun 😇
-
Herkese merhaba,
şu anda NVC aşamasındayız ve bu adımda yapmamız gerekenleri az çok bu formda ki geçmiş deneyimlerini bize aktaran kişiler tarafından okuduk ve yararlandık ama yine de bazı süreçlerin güncellenerek farklılaştığını gözlemleyebiliyoruz. Bu yüzden yakın zamanda NVC aşamasını tamamlamış arkadaşlarımdan yardım bekliyorum. Benden istedikleri vukuatlı nüfus kayıt örneği, adli sicil kaydı, askerlik belgesi gibi belgelerin hepsini sisteme yükledim. Fakat eşim (Amerika vatandaşı) için yüklememiz gereken evraklar nelerdir, imzalamamız gereken yerler var mı ? Gözden kaçırmamamız gereken nüanslar nelerdir ? Bu konularda bize yardımcı olabilirseniz memnun oluruz.
Şimdiden hepinize teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum